Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

akusto Dominik Trawka

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1719
Data utworzenia profilu: 2010-06-03 21:10:18
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-03 21:10:18 

Opinie o akusto Dominik Trawka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma powazna,solidna.Wykonywała u nas sufity systemowe Owa i Rastry,z całą pewnością można polecić tą firme.Po mimo tego ze mają mało pracowników,wywiązali się z umowy w terminie a nawet przed.Uczniowie tej firmy sa również bardzo pracowici,i odpowiedzialni.Firma warta Polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PBO ANIOŁA dnia: 2011-11-12 07:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme wykonali u mnie remont mieszkania.są solidni, dokładni.Naprawde mało takich fachowców na rynku.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bułgarska dnia: 2011-06-08 12:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: smialo moge polecic firme akusto wykonala kompleksowy remont kamienicy .100 % fachowcy zostawili po sobie naprawde pozadek gdzie zadko sie to zdaza w innych firmach . naprawde polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-08 19:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fitma wykonała u mnie kompletny remonnt od cegiel az po farby wraz z podłogami. Wysoka jakośćwykonania POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2010-12-07 19:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Akusto jest bardzo dobra i uczciwa polecam ich uslugi poniewaz sam z nich korzystalem plytki w toalecie i panele na scianach sa polozone profesionalnie .Firma jest zetelna pozostawia po sobie jak najbardziej porzadek .Ceny sa bardzo niskie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Drago9203 dnia: 2010-08-10 15:55:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedewszystkim ten Pan powinien zastanowic sie nad tym co mowi i pisze.Po pierwsze sam kazal rozlaczyc ta elektryke,po drogie ta firma jest zetelna uczciwa,sam kozystalem z ich uslog.A po trzecie to jak mozna wypisywac bzdury na temat jakiejs firmy nie posiadajac zadnego rachunku na wykonana usloge.takich klientow tez powinno sie wymieniac na czarnych listach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alek dnia: 2010-08-09 10:34:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Układał u mnie panele ścienne ,i po jego " fachowej robocie " przestał działać domofon i dzwonek przy drzwiach . Na moją prośbę żeby poprawił wykonaną przez siebie pracę , odpowiedział że nie jest elektrykiem i nie będzie nic poprawiał. Uważam że skoro podjął się takiej pracy to powinien ją skończyć bez zastrzeżeń , bo przecież to on rozłączył owe urządzenia i on powinien je podłączyć .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nuka dnia: 2010-06-03 21:17:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją