Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WULKAN-SERWIS ANDRZEJEWSKI ANDRZEJ

Zawód: opony  
Adres: Dolnośląskie, wróblowice stawowa 23
Telefon: 603509164 Kom. 603509164
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: swrwis ogumienia , prostowanie felg Słowa kluczowe: felgi alu prostowanie

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 2x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 0% niskie 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1338
Data utworzenia profilu: 2010-06-03 15:34:47
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-03 15:34:47 

Opinie o WULKAN-SERWIS ANDRZEJEWSKI ANDRZEJ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem 4 felgi 18 cali, mocno uszkodzone, w ciągu 3 godzin wszystko zrobione idealnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-14 14:46:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylem w różnych zakladach, ale nie znam nikogo aby tak idealnie prostowalfelgi.Prostowalem miesiac temu felgi 20 cali kutr .Nikt we Wroclawiu nie podjol się naprawy, a pan Andrzejewski zrobil je idealnie.Pelen szacun wszystkim polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-04-01 13:01:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-26 20:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w tym zakładzie 2 razy i nic złego nie mogę powiedzieć, wszystko co miało być zrobione zostało wykonane perfect.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2012-09-15 08:43:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: partactwo . nic dodac sie nie da
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: posiadacz dnia: 2012-07-02 22:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny facet i zna się na autach, dodam aż miło patrzyć jak on to robi, a nie jak w innych zakładach (proszę przyjechać jutro, albo nie da się felgi naprawić itd) we wróblowicach nie ma takiego problemu można patrzyć jak się felga naprawia. Opinia jest taka jak nikt nie da rady naprawić, to trzeba jechać do Wróblowic do Andrzejewskiego.Pozdrawiam i polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JANEK dnia: 2012-02-28 15:50:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan nerwowy i arogancki- nie polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zwarty dnia: 2011-11-05 19:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec , zna się na tym jak mało kto. polecam zdecydowanie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-03 15:35:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją