Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Grzegorz Podlasiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Krakowska 38/3
Telefon: 14/ 627 10 20
Adres e-mail: grzegorz.podlasiewicz(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-prawna.info.pl
Opis działalności: Adwokacka Kancelaria Słowa kluczowe: rozwody,odzyskiwanie nieruchomości, odszkodowania,

Ocena: 84% pozytywna 28x 5x

Jakość usług: 86% wysoka 26x 2x 4x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 22x 5x 3x
Ceny usług: 41% niskie 5x 18x 7x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 7109
Data utworzenia profilu: 02.06.2010 19:14:17
Data ostatniej aktualizacji: 02.06.2010 19:14:17 

Opinie o Adwokat Grzegorz Podlasiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat jakiego miałem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 19.01.2022 11:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to złoty człowiek. Bardzo inteligentny, kompetentny i w 100% zaangażowany w każdą z moich spraw. Widać, że nie spoczywa na laurach tak jak niektórzy adwokaci. Bardzo uprzejmy i taktowny. Nie traktuje mnie jak zwykłego ,,Kowalskiego” dlatego czuje się w jego towarzystwie bardzo dobrze. Kontakt świetny jak zawsze. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DamianW dnia: 30.10.2019 22:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Podlasiewicz jest trudnym przeciwnikiem dla innych. Jak sie uczepi to nie odpuści. Najgorzej jak sie mu nadepnie. Jedna przegrał a dwie sprawy dla mnie wygrał.Warty polecenia ale trzeba z nim być zawsze w kontakcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 13.09.2018 10:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług mec. Podlasiewicza. Obecnie prowadzi kilka moich spraw, wszystkie związane z nieruchomościami. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa J. dnia: 25.04.2016 12:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Początkiem 2016 r. podjąłem współpracę z mecenasem Podlasiewiczem celem odzyskania kilku nieruchomości bezprawnie odebranych mojej rodzinie. Szybko udało się skierować wszelkie pisma do organów. Obecnie czekamy na rozstrzygnięcie. Uważam, że zostałem potraktowany profesjonalnie i serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mieczysław Biernat dnia: 31.01.2016 17:09:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest bardzo odpowiedzialny i przejęty zleconą mu sprawą. Świetnie radzi sobie na rozprawach. Jednak tylko on musi być nikt w zastępstwie.Ufam mu. dziękuję za wszystko.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 28.02.2015 01:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest już moja trzecia sprawa, którą prowadził Mecenas Podlasiewicz i ponownie się nie zawiodłam. Polecam Mecenasa z czystym sumieniem. Dziękuje. Teresa W
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa W dnia: 14.02.2015 21:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję mecenasie za poświęcony czas ponad miarę by doprowadzić sprawę do sukcesu. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Będę polecał wszystkim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stefan Mleczko dnia: 26.01.2015 22:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromna wiedza, Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2014 13:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe porady,mila atmosfera,sprawa prowadzona z najwyższym stopniem zaangażowania.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kp dnia: 22.07.2014 13:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone przez kancelarie są zadowalające, a współpraca bez zastrzeżeń. Przy kolejnej sprawie rozważę ponownie współpracę z Panem Grzegorzem.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2014 16:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim chciałbym serdecznie podziękować za usługę, sprawa zakończyła się sukcesem. Rzetelność i efektywność pracy to cechy którymi charakteryzuje się dany zespół. W razie potrzeby z pewnością ponownie skorzystam z oferowanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2014 14:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma, świetny kontakt, adwokaci wytłumaczyli mi wszystko tak że nie miałam problemów ze zrozumieniem czegokolwiek pomimo zawiłej sprawy. BARDZO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 15.07.2014 09:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie , pomógł w sprawie z góry przegranej... Profesjonalnie i bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2014 08:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Always ready to help with best possible advices and you will feel the big positive support which you are looking for. One more thing which I notice is Mr.Podlasiewicz tells what is practically lawfull . Definitely recommended.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2014 00:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w beznadziejnej sytuacji. Myślałam, że już nic nie da się zrobić. Zgłosiłam się do Pana Grzegorza, a ten szybko znalazł najlepsze rozwiązanie. Właściwa osoba na właściwym miejscu ! Zespół świetnie zgrany i równie fachowy jak sam Grzegorz Podlasiewicz ! Zdecydowanie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 14.07.2014 23:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzesiek założył moją firmę w 2009 roku i do dnia dzisiejszego współpracujemy. Polecam wszystkim przedsiębiorcom bo zna wiele ciekawych rozwiązań. Cena usług idzie z jakością - warto zainwestować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał.Z dnia: 14.07.2014 23:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może i koszt prowadzenia spraw nie należy do najniższych jednak warto było skorzystać z usług kancelarii - dzięki mecenasowi sprawa wygrana nie zawiodłem się jeszcze raz bardzo dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MN dnia: 14.07.2014 18:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, uczciwy, na rozprawach waleczny. Polecam Pana Grześka - rozwiódł mnie z mężem w sposób wzorowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława Ciepiela dnia: 13.07.2014 18:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, sympatyczny personel. Pan mecenas potrafi wybrnąć z patowych sytuacji a jego młody zespół daje rade! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 11.06.2014 08:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasie wiem jedno tylko Pan na rozprawie - jest Pan świetny - proszę niech Pan nie wysyła zastępców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kozłowski dnia: 13.04.2014 02:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najważniejsze że jest Pan skuteczny - myślałem że sprawę ze swoją żoną przegram - a Pan ją wygrał i pogrążył.Faktem jest tylko niech Pan nie wysyła aplikantów. Pan jest najlepszy. Jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaluża dnia: 09.11.2013 11:16:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielka porazka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 10.06.2013 16:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasie rodzina dziękuje za podjecie i wygranie sprawy beznadziejnej jeszcze raz serdeczne dzieki ! Musi Pan tylko szanować zdrowie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 29.05.2013 12:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BRAWO! Dziękuję Panie MECENASIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 31.10.2012 14:43:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic godnego polecenia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: xyz dnia: 12.07.2012 11:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i na poziomie. Merytorycznie bez zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bzyk dnia: 04.04.2012 03:22:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niekompetentny,niedouczony
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2011 20:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 21.05.2011 18:07:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej trzymać się od niego z dlaeka!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 24.04.2011 01:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzałam podział majatku dorobkowego bardzo skomplikowanego wymagający dużej wiedzy z wielu dziedzin prawa : podatkowego, cywilnego - mec dał radę tym bardziej że majatek był spory oj spory. dzieki mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 08.03.2011 21:25:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: arogancki,mało kompetentny
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2011 12:30:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.10.2010 21:07:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją