Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PIOTR PIOTR GĄSIOR

Zawód: Tynkarz 
Adres: Mazowieckie, WARSZAWA
Telefon: Kom. 503163234
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: TYNKI TRADYCYJNE ( CEMENTOWO- WAPIENNE Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 6x 9x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3136
Data utworzenia profilu: 2010-05-31 17:42:11
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-31 17:42:11 

Opinie o PIOTR PIOTR GĄSIOR

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr był wspaniałym człowiekiem i najlepszym specjalistą w swoim rodzaju. Ta firma bez niego to już nie to samo. Składam kondolencje żonie dzieciom, najbliższej rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: warszawa dnia: 2017-10-05 20:40:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr był wspaniałym człowiekiem. Miałem przyjemność pracować z Tym wspaniałym fachowcem. W swoją pracę wkładał całe serce. Składamy kondolencje dla żony i dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piaseczno dnia: 2017-08-31 09:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To wspaniali Ludzie o wielkich sercach i fachu nie do opisania. Żal i strata wielka w dniu wczorajszym odszedł Pan Piotr całej rodzinie składam najszczersze kondolencje łączę się w bólu z Wami. To bardzo smutne że akurat na moim domu tynki przerywa tak smutna wieść. Wielka szkoda Wielka Strata Pan Piotr był wspaniałym pogodnym człowiekiem. Panie Bogdanie jestem z Wami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2017-05-17 23:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: My namiar na firmę tych panów mamy z tej strony internetowej. Firma ta wykonała u nas tynki profesjonalnie bez żadnych zastrzeżen. Współpraca z tą firmą to sama przyjemność była, szkoda że na naszym rynku nie ma dużo firm jak ta godna polecenia. T
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Białołęka dnia: 2015-04-11 22:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest prowadzona w sposób profesionalny. Bardzo dobry kontakt z szefem jak i pracownikami. Firam dba o jakość wykonywania swoich usług i czystość na budowie. Można liczyć na fachową poradę w sprawie tynków i nie tylko, bo panowie znają się też na innych rzeczach. Praca wykonana w terminie. Bez żadnej reklamacji , uwag bez zastrzeżen. Polecamy firmę panów Piotra i Bogdana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mokatów dnia: 2015-03-28 08:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: My też dopisujemy się do tej listy. Firma naprawdę solidna, praca wykonana bardzo staranni. Osoby pracujące w tej firmir są bardzo mili i życzliwi. Szkoda że na naszym rynku nie ma więcej takich solidnych rzetelnych firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Inwestor dnia: 2014-05-06 18:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr i jego firma wykonała pracę u nas, tynki zostały wykonane bardzo starannie. Firma bardzo rzetelna a panowie w niej pracujący bardzo mili kulturalni. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mokatów dnia: 2014-03-18 19:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I my też możemy z czystym sumieniem polecić firmę pana Piotra i Bogdana Gąsiorów. Firma godna polecenia praca wykonana solidnie,tynki są proste równe nie mamy do czego się doczepić, budowa została oddana przez nich czysta posprzątana. A kontakt z nimi bardzo miły umieją bardzo dobrze doradzić w sprawach innych niż tylko tynki . Też podpisujemy się pod tą listą dobrych opinii. POLECAMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: INWESTORZY dnia: 2014-03-12 21:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna poleceniu. Praca wykonana szybko i starannie. Bardzo miły kontakt z panem Piotrem i Bogdanem jak i z ich pracownikami. Tynki wyglądają super. Żadnych za strzeżeń nie mamy. POLECAMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: INWESTOR dnia: 2013-09-22 11:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia, wyjątkowa, profesjonalna, rzetelna ekipa. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu wykonanej pracy przez ekipę Pana Piotra. Tynki wykonane są perfekcyjnie i szybko. Pozostawiony idealny porządek. Śmiało polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Warszawa Zadowoleni inwestorzy dnia: 2012-10-07 20:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna tynki wykonane są perfekcyjnie. Budowa po firmie została posprzątana. Śmiało polecam. A na terenie Warszawy można oglądnąć ich pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warszawa zadowolony inwestor dnia: 2011-06-28 17:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z wykonanej pracy przez firmę pana Piotra. Tynki zostały wykonane starannie i profesjonalnie. Śmiało mogę polecić tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZADOWOLONY INWESTOR dnia: 2010-09-11 17:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma pracę wykonała solidnie w terminie. jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klijent dnia: 2010-07-26 11:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ekipę do tynków cementowo-wapiennych praca wykonana szybko solidnie i czysto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jola dnia: 2010-06-10 08:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEŚMY ZADOWOLENI Z EKIPY PRACA ZOSTAŁA WYKONANA SZYBKO SOLIDNIE CZYSTO I PROFESJONALNIE. SERDECZNIE POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-31 17:46:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją