Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

salon fryzjerski, u rudej, wałbrzych, aldona filipkowska Aldona Filipkowska

Zawód: odnowa biologiczna Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 58-300 Wałbrzych Nowy Świat /1
Telefon: 74 8461094
Adres e-mail: fryzjer(małpa)salonurudej.pl
Strona internetowa: http://www.salonurudej.pl
Opis działalności: Salon fryzjerski u Rudej w Wałbrzychu - wykwalifikowani styliści i fryzjerzy nadadzą Twoim włosom, dłoniom i paznokciom wymarzonego efektu. Słowa kluczowe: salon fryzjerski, u rudej, wałbrzych, aldona filipkowska, fryzjer, fryzura, czesanie, dolny Śląsk

Ocena: 50% pozytywna 12x 2x 12x

Jakość usług: 45% wysoka 10x 3x 12x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 13x 7x 3x
Ceny usług: 13% niskie 2x 9x 13x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 7136
Data utworzenia profilu: 2010-05-26 23:49:14
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-26 23:49:14 

Opinie o salon fryzjerski, u rudej, wałbrzych, aldona filipkowska Aldona Filipkowska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będąc dziś w salonie poprosiłam panią Monikę o podcięcie włosów o 1-1,5 cm, maksymalnie i w kształt litery "U". Z salonu wyszłam z włosami krótszymi o 5 cm (!!!) ściętymi praktycznie na prosto... a jakby jeszcze tego było mało włosy po wyjściu zrobiły się ekstremalnie szorstkie i sianowate a na dodatek, aby już do końca mnie załamać dostałam mocnego podrażnienia skalpu, na którym pojawiły się czerwone plamy i ostre pieczenie... Jedyne do czego nie mogę się przyczepić to chociaż grzywka, którą ścięła w miarę tak jak ją prosiłam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natrisa dnia: 2016-03-17 14:34:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym zakładzie kilka razy.Za każdym razem inna cena choć usługa ta sama.Widocznie zależne to jest od humoru właścicielki.Ale najgorsze to jest to że dziewczyny nie dezynfekują na nożyczek,grzebieni,maszynek etc.To koszmar zaraziłam się tam trądzikiem różowatym.Biore leki,smaruje twarz maściami.Pani dermatolog powiedziała że przede mną długa droga do wyleczenia się.Przestrzegam zwracajcie uwagę na dezynfekcje Paniom pracującym w tym zakładzie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-05-09 20:03:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, od roku regularnie co 2 miesiące przychodziłam na kolor do P. Marcina i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że nikomu nie polecam farbowanie tam włosów. Niestety z włosów została mi marna garstka:( a kolor sam w sobie był za każdym razem żółty przy głowie a na końcach biały... :( gdy zmieniłam salon feyzjerka była przerażona stanem moich włosów. Jak P.Marcin mi je spalił utleniaczem.Jestem po 3 farbowaniu włosów w innym salonie i widzę ogromną różnicę w stanie moich włosów a nadal jestem blondynką tylko na szczęście kolor jest jednolity i bez odcieni żółci. W SALONIE U RUDEJ IDĄ TYLKO NA ILOŚĆ A NIE NA JAKOŚĆ !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-08 23:30:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stylistka nie odróżnia 2cm od 10, zrobiła mi z włosów masakrę i z pięknych włosów pozostało g*wno...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Książę dnia: 2015-03-10 17:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam wczoraj w tym zakladzie i wyszlam bardzo zadowolona.Nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek wychodzila od jakiegos fryzjera zadowolona.Zawsze cos bylo nie tak.Nigdy moje wlosy nie byly tak fachowo obciete.A pani Aldona tego dokonala.Atmosfera w zakladzie super.Na pewno bedzie to moj zaklad.
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Milczarek dnia: 2015-01-08 10:32:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BRÓD NA MAKSA!!. ZERO WIEDZY NA TEMAT FRYZUR I DOPASOWANIA DO TWARZY. ZERO WIEDZY NA TEMAT HIGIENY PRACY. WYWYŻSZANIE SIĘ I PONIŻANIE KLIENTA. WSZYSCY WALĄ NA TY, CHOĆ NIE PAMIĘTAMY ŻEBYŚMY Z KIMKOLWIEK SIĘ JUŻ WCZEŚNIEJ ZNALI!!! CENY GRUBO ZAWYŻONE!! NIE POLECAM, BO MOŻNA POZBYĆ SIĘ TYLKO KASY I WŁOSÓW!! NIE JEST TO ZŁOŚLIWA OPINIA TYLKO BARDZO SZCZERA I PRAWDZIWA. POLECAMY TYM LUDZIOM IŚĆ DO SZKOŁY A NIE OTWIERAĆ "SALON" BO NIE WIEDZĄ CO TO ZNACZY W KAŻDYM SŁOWA ZNACZENIU... UCZĄ SIĘ NA LUDZIACH I UDAJĄ PROFESJONALIZM - ŻENADA!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NIE DOPUSZCZAJĄ DO SIEBIE REKLAMACJI.
Opinia dodana przez: DUDU dnia: 2014-09-09 14:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakład brudny i śmierdzący. Pani Monika bardzo nieprofesjonalnie wykonała strzyżenie, po którym w żaden sposób nie mogę sobie ułożyć włosów. Mam wrażenie, że zakład idzie na ilość a nie na jakość. Nie polecam, osobiście już nigdy nie skorzystam z usług pracujących tam fryzjerów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolona klientka dnia: 2014-03-30 18:37:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZED ŚLUBEM POSTANOWIŁAM POZBYĆ SIĘ CZARNEGO KOLORU I GO ROZJAŚNIĆ. W EFEKCIE PO ŚLUBIE MUSIAŁAM ŚCIĄĆ WŁOSY, TAKIE BYŁY SPALONE ŻE NIC SIĘ NIE DAŁO ZROBIĆ. JAK NA SALON O TAKIEJ WYSOKIEJ RENOMIE TO TRAGEDIA, ZAWIODŁAM SIĘ. NIE POLECAM. ZA 190 ZŁ TO NAPRAWDĘ CAŁKOWITA PORAŻKA DLA SALONU
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: IWONA dnia: 2013-10-14 19:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dłuższego czasu chodzę do tego salonu i muszę przyznać że,panuje tam bardzo miła atmosfera-są jak jedna wielka rodzina;-),jakość wykonywanych usłóg jest wg mnie na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-16 23:45:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani fryzjerka w trakcie strzyżenia je pije soki jest to nie fachowe ! No i gratis dostalam grzybice głowy :(
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-13 09:04:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam ten salon kazdemu!!! Jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana pod kazdym wzgledem. Moj kolor zmyl sie juz po 2 myciach, to jest szokujace i nieprawdopodobne jak jest to mozliwe! Nigdy wczesniej nie zdazylo mi sie aby kolor zaraz po koloryzacji sie splukal. Atmosfera w salonie bardzo nie mila i sztywna, pracownicy aroganccy (P.Marcin + P.Samanta). Cenna za usluge nie byla wysoka, lecz teraz uwazam po nie milym doswiadczeniu(utracie koloru po 2 myciach) iz cena jest stanowczo za wysoka. Nie jestem osoba wymagajaca, lecz za wysoka cene wymagam odrobine wiecej. Nie polecam tego salonu, uwazam ze to strata czasu i piedziedzy!!! Dziwczyny uwazajcie!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-24 17:25:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam, kolor wlosow po farbowaniu mialam szary tragedia,do tego zmyl mi sie po 2 myciach, grzywke mi Monika tak podciela, ze w ogole sie nie uklada, poszlam do Blizniaczek na nowym swiecie i jestem zadowolona i mniej zaplacilam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolona dnia: 2013-04-10 12:23:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odradzam pania Samante dziewczyny otworzcie oczy to jest fryzjer dajcie jej miotle a nie nozyczki lepiej jej bedzie pasowalo miotla bedzie jej przypominala swoja podobizne
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ewa7 dnia: 2013-04-06 00:42:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słaby kontakt z klientem podczas zabiegu-rozmowy z personelem. Za bezpośreni kontakt. Nie dotarcie do potrzeb klienta. Efekt koncowy korzystny, ale całkiem odbiegający od zamierzonego.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 23:44:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Fakt - może i miła atmosfera,wszyscy mili serdeczni ale to na tyle.. niestety. Ceny drogie a to co robią nie spełniło moich oczekiwan, kolor mialam inny niz mial byc dodatkowo nieróno nałozony, byly jakies plamy jasniejsze i ciemniejsze;/
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ;] dnia: 2013-02-28 19:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poczytałam trochę na forach na temat Salonu. I sama zdecydowałam się wybrać. Na początku nie byłam przekonana, wszędzie straszyli wysokimi cenami. Ale od razu napisze w salonie spotkałam się z fachowa obsługą, profesjonalnym doradztwem. Już dawno nie wyszłam tak zadowolona z salonu fryzjeskiego. Włoski teraz poprostu same się układają, wcześniej procz suszarki używałam prostownicy. Teraz tylko wystarczy włosy wysuszyć i gotowe. Cena bardzo normalna, jak na warunki i wałbrzyskie i okoliczne. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: segora dnia: 2012-10-16 09:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten salon, jest jednym z najlepszych, idac tam czuje sie zrelaksowana, a co wazniejsze po wyjsciu takze.Panuje tam zawsze super atmosfera.Pani Aldona, zawsze usmiechnieta, zreszta jak cala reszta zalogi, mili, serdeczni. Pan Marcin, mlody i zdolny, ma potencjal. Pani z recepcji moim zdaniem to wizytowka tego salonu, nies potkalam jeszcze w zyciu tak przesympatycznej osoby.Bede tam wracac, ceny moze sa troszeczke za wysokie, proponowalabym np. po wizycie jakis gratisik w postaci malutkiej buteleczki jakiegos kosmetyku do wlosow, na pewno bylo by milo:)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: :) dnia: 2012-09-15 18:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Aldona jest cudotwórcą,potrafi wyczarować taką fryzurę,że z chęcią zawsze do niej wracam. Polecam każdemu. Jest profesjonalistką w każdym calu i zawsze wychodzę od niej zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sari dnia: 2012-07-07 16:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁEM KILKA DNI TEMU JESTEM BARDZO ZADOWOLONY PEŁEN PROFESJONALIZM PANI MONIKA JAK I RESZTA PERSONELU WIE CO ROBI JEZELI CHODZI OCENY TO NA WALBRZYCH MOŻE DROGO ALE W SKALI DOLNEGO ŚLĄSKA TANIOCHA POLECAM WSZYSTKIM.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-17 20:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tego zakładu od 12 lat i jestem zawsze zadowolona, panuje tam miła atmosfera, pani Aldona zawsze coś nowego wymyśli żeby nie wyglądać cały czas tak samo, uważam, że mają ceny odpowiadające fachowości usług. polecam każdemu !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MM dnia: 2012-03-31 10:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyge się juz u Pani Aldony od kilku lat, nigdy nie wyszłam dwa razy z taka sama fryzują, co sobie bardzo cenię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-22 19:31:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obeszlam wiele walbrzyskich salonow fryzjerskich w poszukiwaniu dobrego fryzjera. strzygli mnie,czesali, ale zawsze bylo cos nie tak... W koncu trafilam do Rudej. I znalazlam z nia wspolny język dotyczacy moich wlosow i fryzury. Bylam juz 2 razy i jestem bardzo zadowolona. Polecam, znaja sie na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2011-03-24 23:20:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u Pani Moniki,nie polecam obiecuja rzeczy ktorych nie potrafia wykonac,kolor nie wyszedl taki jaki mial wyjsc i podobno bylo to mowione do tego mialam odbarwiony sweter.Ceny jak na taka jakos uslug drogie,farbowanie poldugich wlosow ok 200 zl za takie pieniadze lepiej pojsc do Rudyka,moze placi sie wiecej ale tytuly -I miejsce w czesaniu fryzur slubnych chyba 2007,potwierdzaja jakosc-nie wypuszcza nie zadowolonej klientki,zreszta takie chyba nie ma,bardzo dlugie terminy oczekiwania mowia swoje.Chociaz z tego co wiem to chyba juz tylko szkoli fryzjerow...salon u rudej ma fajna strone ale brak zadnych osiagniec,tytulow,moze sie szkola,nie wiem ale ogolnie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: aaa dnia: 2011-03-21 22:05:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie zgadzam się z opinią wcześniejszą ponieważ pan MARCIN jest najlepszym stylistą i niezdziera kasy ponieważ to nie on kasuje i to nie jest jego salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta20 dnia: 2011-03-16 15:53:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: totalnie nieprofesjonalna obsługa, na dodatek Pan Marcin przycina na kasie :)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-09 20:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon fryzjerski u Rudej w Wałbrzychu - wykwalifikowani styliści i fryzjerzy nadadzą Twoim włosom, dłoniom i paznokciom wymarzonego efektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: awart dnia: 2010-05-26 23:49:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją