Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ZAKŁAD DEKARSKI SYLWESTER PALA

Zawód: budowlane usługi i remonty Dekarz 
Adres: Małopolskie, KRAKÓW
Telefon: Kom. 504-108-776
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.zaklad-dekarski.prv.pl
Opis działalności: dachy pokrycia dachowe Słowa kluczowe: dachy- dekarstwo

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 0% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3138
Data utworzenia profilu: 2010-04-16 07:53:58
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-16 07:53:58 

Opinie o ZAKŁAD DEKARSKI SYLWESTER PALA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałem ich realizacje. Następnie skorzystałem z ich usług. Polecam tę firmę z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji, wybrałem tytan-cynk
Opinia dodana przez: kamienica1953 dnia: 2013-08-21 13:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe i estetyczne wykonanie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2011-12-14 11:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALNE I ESTETYCZNE WYKONANIE ROBÓT
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SABA dnia: 2011-09-07 18:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, w umówionym terminie, bez żadnych problemów. Satysfakcja na najwyższym poziomie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Julek dnia: 2011-08-16 12:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne wykonanie, czas realizacji bez zastrzeżeń, pracownicy na poziomie mistrzowskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-28 17:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma posiada certyfikaty ISO pracownicy posiadają certyfikaty firmy RHEINZINK /blachy tytanowo-cynkowe/ certyfikat BLACHARZA JAKOŚCI 2007,2008
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-16 08:00:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją