Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Best Bruk. Borowski

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Mazowieckie, 96-300 Żyrardów 1 Maja 94 lok. 4
Telefon:
Adres e-mail: dorian44(małpa)autograf.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2556
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Best Bruk. Borowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Cena usługi idzie w parze z jakością wykonania. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2018-01-19 20:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna wycena, usługa wykonana solidnie i w terminie, dobry kontakt - Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabela B. -Grodzisk Maz. dnia: 2017-04-18 09:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni jakością wykonanych usług przez firmę Best Bruk.Firma solidna i dokładna,podejmują wyzwania jeśli chodzi o wykonanie wzorów,akceptują wszelkie zmiany bezproblemowo.Fajna ekipa- POLECAM!!!!! Dotrzymują terminów wykonywanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika K.-Jaktorów dnia: 2016-04-05 22:48:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Jestem zadowolony z wykonanej usługi i będe dalej polecał tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2013-04-13 21:16:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Best Bruk w sierpniu wykonała u mnie podjazdy i chodniki przy domu o łącznej powierzchni 260 m2. Jestem zadowolony że powierzyłem inwestycje panu Borowskiemu i szczerze polecam go jako wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: C.Sobieszek dnia: 2010-12-03 10:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Best Bruk wykonała u mnie podjazd 80m2 w 3 dni. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Szybkie tempo pracy i dobra organizacja. Serdecznie polecam pana Borowskiego jako wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B. \Sadkowska dnia: 2010-09-29 23:23:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez firmę Best Bruk. Usługa wykonana w tempie błyskawicznym! Szczerze polecam tego wykonawcę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-28 14:34:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją