Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ben-Bruk. PPHU. Socha I.

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Mazowieckie, 26-640 Skaryszew Partyzantów 10
Telefon: Fax: 48 610 29 56
Adres e-mail: biuro(małpa)benbruk.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 80% pozytywna 12x 3x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3685
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Ben-Bruk. PPHU. Socha I.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z firmy. Zrobili swoją robotę bardzo dobrze. Kostka do tej pory w idealnym stanie. A bałem się trochę bo miałabyć inna ale jak przyjechał domnie Pan Darek doradził inna i powiem że byłem z zona mile zaskoczony efektem końcowym. Polecił em firmę 2 znajomym. U obu robila ta sama ekipa i ten sam kierownik. U kolegi pokruszyla sie kostka. Byla wymieniona za 2dni. Polecam zdecydowanie firme.Wszyscy są zadowoleni i będziemy polecać dalej firmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław Bledow dnia: 2015-04-13 09:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nas obsługiwał p. Mariusz i było wszystko dopilnowane . Firma solidna i punktualna śmiało mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-09 14:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z państwa zażaleniami w kierunku p. Dawida po głębszym przyjrzeniu się jego pracy faktycznie jego obsługa była mało pozytywna. Żeby poprawić jakość usługi postanowiliśmy zwolnić tego pana. Teraz jego obowiązki przejmuje nowy kierownik p.Mateusz. Pragniemy podziękować za opinie które pomogły nam w wykryciu problemu i mamy nadzieję że inni kierownicy spełnią wasze oczekiwania. pozdrawiam Henryk Socha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-06 09:27:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety firma okazala sie malo profesjonalna. Przyjechal gosc peugeotem. Pogadal, wycenil i ... Cisza kostka dawno zrobiona przez inna firme. Pozdrawiam pana Dawida.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: michalowice dnia: 2015-02-12 23:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA SOLIDNA-RZETELNA.POLECAM WSPÓŁPRACĘ Z BEN-BRUK,GDYŻ SĄ TO DOSKONALI FACHOWCY SZYBKO I SOLIDNIE WYKONUJĄ SWOJĄ PRACĘ.FIRMA GODNA POLECENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Mirkowski dnia: 2014-11-28 14:23:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam przyłączę się do dyskusji firma może i jest dobra pracownicy solidni. Mam tylko troszkę zastrzeżeń do kierowników (Dawida)po jego pomiarach wyszło 250 m2 kostki a po ułożeniu wyszło ponad 300 na które nie byłem przygotowany, zaznacza że była to usługa kompleksowa wiec cena djametralnie wzrosła a ja nie byłe na to przygotowany.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Grójec dnia: 2014-08-26 19:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą Ben-Bruk współpracujemy od 2012 roku,jest naszym głównym wykonawcą na roboty brukarskie. Jej potencjał ludzki i sprzętowy pozwala na samodzielną i kompleksową realizację zleconych przez nas inwestycji drogowych.Z pełną świadomością polecam firmę BEN-BRUK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: do dnia dzisiejszego obyło się bez reklamacji
Opinia dodana przez: PPUH INTERBUD SP. Z O.O dnia: 2014-06-20 11:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Z firmą Ben-Bruk współpracujemy od kilku lat.Terminowość i jakość wykonywanych usług to ich wielka zaleta. Nie ma potrzeby nad nimi stać i pilnować. Doskonale wiedzą co mają robić i znają swój fach. Układali dla nas między innymi plac manewrowo magazynowy na terenie firmy ponad 10tys.m2 pod ciężki transport i kilka mniejszych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości ich usług i szczerze polecamy tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TRANSMONT dnia: 2014-06-20 09:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .W Firmie BenBruk zakupiliśmy okna wraz z montażem do domu jednorodzinnego .Doradztwo i fachowość oceniam na najwyższym poziomie. Wykonanie usługi było precyzyjne i terminowe .Nie było żadnych problemów z tą Firmą . Polecam tę Firmę w 100%. Janina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 12:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzimy Panie Henryku, że faktycznie firma konkurencyjna chce Panu zaszkodzić więc dodajemy swoją opinię ponieważ Pan u nas wykonywał usługę , ułożenie kostki zostało wykonane bardzo pozytywnie , zgodnie z terminem ,po cenach ustalonych na początku i po roku nie mamy żadnych zastrzeżeń . Korzystaliśmy dwukrotnie z usług Pańskiej firmy więc możemy stwierdzić ,że Pańska firma jest solidna i rzetelna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GUT-BUD dnia: 2014-06-18 11:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję firmę BENBRUK jako solidną, wiarygodną, w pełni przygotowaną do kompleksowego wykonywania zadań ziemnych i brukarskich. Firma wykonała instalację wodno-burzową oraz ułożyła ponad 6000 m2 kostki brukowej. Doświadczona kadra oraz potencjał techniczny i organizacyjny gwarantują wysoki poziom wykonania usług. Powierzone prace zostały wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną, w pełni profesjonalnie i w wyznaczonych harmonogramem terminach. Firma BENBRUK jest godna polecenia przy realizacji zadań inwestycyjnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: sadownik z Żurawicy dnia: 2014-06-18 08:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Prace wykonane terminowo. Pracownicy bardzo solidni, nie nadużywający alkoholu, komunikatywni. Po ułożeniu z kostką nic się nie dzieję, zapłaciłem taką cenę jaką uzgadniałem. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sadownik z Machcina dnia: 2014-06-18 08:43:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powiem to tak "firma po ch**u " tyle na ten temat . (nie polecam jej)
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: kolo dnia: 2014-06-17 22:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna i terminowa. Usługa wykonana szybko i solidnie. Jeśli chodzi o ceny bardzo konkurencyjne i jest możliwość negocjacji. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie wymagalo reklamaji
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-06-17 17:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM Bardzo nam miło p. Mariuszu że firma konkurencyjna zainteresowała się naszą firmą po tylu latach i pisze opinie . Ja myślę że lepiej było by zająć się swoją firmą niż nami , rozumiem pana zagrożenie na wolnym rynku że ma pan mniej zleceń przez nas , ale dzięki pana opinii możemy jeszcze bardziej się przyłożyć do obsługi klienta i poprawić jakość usługi Pozdrawiam Henryk
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 11:34:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją