Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Elbud Robert Bartosik

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail: elbud.bartosik(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: płytki posadzka

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2699
Data utworzenia profilu: 2010-04-09 10:21:37
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09 10:21:37 

Opinie o Elbud Robert Bartosik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zupełnie nie rozumiem jednej tak negatywnej wypowiedzi na temat Pana Roberta i jego brata. Ja również byłam klientką Pana Roberta i muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona z ogromnego zaangażowania oraz wysokiego profesjonalizmu wykonanej pracy z której po dziś dzień jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-20 21:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej firmy od dłuższego czasu i całkowicie nie zgadzam się z wypowiedzią "ROZCZAROWANEJ" !!! Ufam tej firmie w 100%, już nie raz korzystałam z usług Pana Bartosika i się nie zawiodłam. Z czystym sercem poleciłabym ją każdemu. Przykładowo zleciłam tej firmie wykonanie dodatkowego wejścia z boku domu. Miały to być lane betonowe schody, obłożone płytkami, po czym zadaszone i zabudowane. Praca wykonana została bardzo dokładnie i estetycznie. Jestem bardzo zadowolona! Na prawdę mogę szczerze Państwu polecić, nie zawiedziecie się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NIE ROZCZAROWANA!!! dnia: 2010-05-14 21:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie rozumiem, skąd wzięła się negatywna opinia dla tak konkretnej, profesjonalnej, trzymającej się terminów firmy. ja osobiście jestem bardzo zadowolony z wymiany instalacji i remontu, który panowie przeprowadzili w moim domu. mam w planach kolejny i bardzo chętnie skorzystam ponownie z ich usług. z tego co wiem, mają dużo zadowolonych klientów. ja również do nich należę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2010-05-14 12:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie korzystałem z usług tej firmy, ale sam prowadzę działalność tego typu. Stanę w obronie jej właściciela. Z tego co wnioskuję z poprzednich opinii, być może pani zawiedziona dysponowała nieodpowiednim towarem. Żeby położyć idealnie płytki, muszą one być naprawdę dobrej jakości. U nas w Polsce nie ma takich. Nawet I gatunek to wybrzuszone, powyginane, różniące się rozmiarami sztuki, których nie sposób na dużej powierzchni ułożyć tak, żeby podłoga, czy ściany były idealne. Tak samo z fugą: jeśli będzie dobrego gatunku, nie będzie się wykruszać. Jeśli chcemy robić remont, najpierw posłuchajmy fachowca, jakiego materiału użyć, dopiero potem zwalajmy na wykonawcę, jeśli coś nie wygląda tak, jak się tego spodziewaliśmy. NIE KUPUJMY NICZEGO NA WŁASNĄ RĘKĘ! Fachowiec wie, co jest dobre. Jeżeli przeszkadza komuś różnica w wysokości między płytką a fugą, niech założy sobie gumolit! Podłogi z płytek trzeba umieć użytkować, a nie szurać po nich krzesłami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.Cylka dnia: 2010-05-14 06:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wykonała dla mnie adaptację strychu na łazienkę. Fachowe doradztwo, projekt adaptacji oraz wykonanie są na bardzo wysokim poziomie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: roman dnia: 2010-05-13 19:32:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma została mi polecona przez znajomego. wykonali mi remont w domu. panowie są kulturalni, spokojni, pracę wykonują porządnie dokładnie i czysto. dziękuję za polecenie i z czystym sercem polecam dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: przemek dnia: 2010-05-13 19:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wymieniała instalację elektryczną w mojej kamienicy. prace przebiegły sprawnie, wszystko działa bez zarzutu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: firma oferuje obsługę reklamacji, ale w związku z fachowością wykonanej roboty, nie miałem potrzeby z tego korzystać
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-13 17:50:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalnie nie zgadzam się z opinią "rozczarowanej" Agnieszki P. z miejscowości obok Kórnika. Zleciłam tej firmie adaptację piwnicy na biuro. Były to przeróbki instalacji, wymiana okna, drzwi, prostowanie ścian i sufitu płytą g/k, mocowaną na stelażach aluminiowych, jak również zakładanie płytek. Kiedy panowie zobaczyli płytki, ktore kupiłam za 19zł/m2, uzmysłowili mi ich jakość, pokazali, że poszczególne sztuki różnią się w wymiarze, czy odcieniu, uprzedzili, że posadzka nie wyjdzie idealnie. Jednak ku mojemu miłemu zaskoczeniu, posadzka jest równa, nie mam problemu z przesuwaniem krzesła, fugi nie mijają się i nie wykruszają, po roku użytkowania. Pracę wykonali bardzo dokładnie, czysto. Moim zdaniem fachowcy na piątkę. Fugi u pani zaczęły się wykruszać, ponieważ po położeniu płytek nastąpiło niefachowe malowanie we własnym zakresie, fugi zostały zachlapane farbą i trzeba było je z wielką siłą szorować. Płakać się chce, kiedy fachowiec wchodzi dokończyć zlecenie w innym pomieszczeniu i zastaje właśnie taki widok "braku szacunku do jego pracy", nie mówiąc o niewypłacalności klienta, który np. "ulega zatruciu", dzień przed rozliczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: milka dnia: 2010-05-13 14:45:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert Bartosik i jego brat to totalni partacze. Zaufaliśmy im i wykonywali w naszym domu posadzki w salonie oraz łazienkach. Po 4 miesiącach od zamieszkania fugi zaczęły odpadać, płytki są położone krzywo. W jadalni są takie górki i doliny, że nie da się normalnie odsunąć krzesła. Płakać się chce. Uciekajcie daleko od tego Pana!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozczarowana dnia: 2010-04-09 10:26:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją