Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

aa midor robert gniado

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, mińsk mazowiecki warszawa
Telefon: Kom. 602 29 76 71
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.klip.waw.pl
Opis działalności: meble na zamówienie Słowa kluczowe: kuchnie szafy biblioteki sypialnie apteki biura

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4263
Data utworzenia profilu: 2010-03-27 09:44:33
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-27 09:44:33 

Opinie o aa midor robert gniado

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już 17 klientów powołało się na ta stronę .... na facebooku wstawiam nowe zdjęcia szukaj MIDOR cyganka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-29 23:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIĘKUJE ZA UMIESZCZENIE MNIE W TYM PORTALU JUŻ 14 KLIENTÓW POWOŁAŁO SIĘ NA TEN SERWIS ROBERT GNIADO
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 19:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, wysoka jakość obsługi i bardzo rozsadna cena! Drobne opoznienie, glownie z powodu niedostepnosci kamienia. Polecam z czystym sercem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: SUPER! Zawsze
Opinia dodana przez: tkropkamalecki dnia: 2012-07-09 19:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam po tej stronie do pana Roberta i jestem zadowolona garderoba i szafa wykonana tak jak chcialam polecam Bożena W .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-17 20:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wystarczy sprawdzić !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: o.k.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-28 15:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zapraszam do współpracy wykonuje meble od piętnastu lat .. na stronie www.klip.waw.pl są zdjęcia moich prac .. dziękuje za pozytywną ocenę moich prac wystawioną przez klientów ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert gniado dnia: 2010-03-27 09:48:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją