Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

studio trend renata galas

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, warszawa strumykowa 28
Telefon: 228895373
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 77% pozytywna 7x 1x 2x

Jakość usług: 77% wysoka 7x 1x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 40% niskie 2x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3006
Data utworzenia profilu: 24.03.2010 20:07:14
Data ostatniej aktualizacji: 24.03.2010 20:07:14 

Opinie o studio trend renata galas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja nie mam co sie rozpisywać Pani Renatka naprawdę zna sie na rzeczy . Polecam trzeba przyjść samemu i sie przekonać samemu i na dodaatek dobra atmosfera oraz mila obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 24.02.2017 20:21:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy. Mój mąż też korzysta z usług. Umawialiśmy się na strzyżenie do pana Przemka. Czasem podoba mi się fryzura, czasem mniej. Cena mogłaby być niższa. Ostatnio 10 minut strzyżenia (mam cienkie włosy) na równo i 50 zł po-szło! Bez modelowania jest taka cena. Z modelowaniem Drożej
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 04.07.2016 12:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam od wielu lat, nigdy nie wyszłam rozczarowana. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.07.2015 15:32:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: iałyście kiedyś taki moment że po opuszczeniu fryzjera byłyscie złe albo chciało wam się ryczec z wyników dzieła
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: snack dnia: 28.10.2014 12:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardszo zadowolona z usług tego salonu. Atmosdfera jest bardzo miła.Bardzo polecam pania kasie fryzjerkę. Widać że zna sie na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2013 11:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Renata z włosów robi cuda! BArdzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2013 21:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza fryzura w życiu! Renata jest fantastyczną fryzjerką! pięknie obcina cienkie włosy a z gęstymi robi prawdziwe cuda! z farbowania też jestem zadowolona. cała moja rodzina korzysta z saloniku TREND a znajome, którym ich polecam też są bardzo zadowolone. Dodatkowo jest tam zawsze miła niezobowiązująca atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2013 08:13:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie fryzjerki nie potrafią odpowiednio dobrać koloru, strzyżenie na miarę uczennic a nie doświadczonych fryzjerek - a w szystko za spore pieniądze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2012 16:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Superrrrr. Długo szukałam takiego fryzjera. Renata jest mistrzem w tym co robi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola dnia: 10.09.2011 14:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa obsługa,mila i sympatyczna atmosfera,polecam napewno kazdy wyjdzie zadowolony,polecam w szczegolnosci renate
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.03.2010 20:11:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją