Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Remontowo-Budowlane Spętany Ryszard

Zawód: hydrauliczne usługi Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 98-200 98-200 Sieradz Sieradz Ruda 54, Sieradz
Telefon: 697331141 Kom. 0697220900
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: budowa instalacji c.o.,gazowych,hydrauliki wod.-kan.,tynkarstwo , ogólno-budowlane Słowa kluczowe: budowlane , c.o. , gaz , hydraulika , wod.-kan. ,

Ocena: 94% pozytywna 17x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 17x 1x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 16x 1x
Ceny usług: 93% niskie 15x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 2147
Data utworzenia profilu: 2010-03-17 20:19:53
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-17 20:19:53 

Opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Spętany Ryszard

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok dziękuję panu za fachową poradę i wykonanie instalacji wody, kanalizacji, i centralne ogrzewanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witek dnia: 2017-08-02 18:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego pana szybko tanio i solidnie mega pozytyw wymiana pieca w kilka godzin konkurenci twierdzili że sie nieda a sie dało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomasz dnia: 2016-08-25 20:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSTKO OK POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KALA dnia: 2016-07-16 22:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen pozytyw satysfakcja i zadowolenie z usług tego fachowca serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabi dnia: 2016-04-04 21:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajny pan hydraulik szybko naprawił awarję za przyzwoitą kase polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-23 21:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWIEC Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA POZYTYW W 100% NIE DROGO I SOLIDNIE BARDZO CZYTELNY I PROSTY SPOSÓB WYKONANA KOTŁOWNIA WRAZ Z INSTALACJĄ POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE BYŁO
Opinia dodana przez: BOGUMIŁ dnia: 2016-02-20 15:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIŚ TEN FACHOWIEC BYŁ U MNIE Z 2 POMOCNIKAMI ZACZELI O 9-30 RANO O 17 BYŁ URUCHOMIONY PIEC NA EKOGROSZEK KTÓRY BYŁ WYMIENIANY STARY NAWALIŁ ZDEMONTOWALI I ZAMONTOWALI WYMIENILI RÓWNIERZ 7 GRZEJNIKÓW Z ZAWORAMI BARDZO ZGRANA EKIPA I DO TEGO KASA NIE WIELKA SPRAWDZAŁAM W SKLEPACH O 30% MNIEJ I W 1 DZIEŃ SERDECZNIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HENRYKA dnia: 2015-09-24 21:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziś ten pan wybawił mnie z ogromnego wydatku pieniędzy chodzi o remont łazienki który nie dawno robiŁam byŁo około 7 hydraulików i karzdy mówił o kłuciu i wymianie rur stosowano wszelkiego rodzaju żmijki przepychacze sirodki hemiczne i za karzdym razem bez powodzenia a pan rysiek w pół godziny zrobił za naprawde małe pieniądze serdecznie dzienkuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2015-09-10 21:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZDECYDOWANIE POLECAM TEGO FACHOWCA SZYBKO TANIO I SOLIDNIE ZAŁOŻYŁ KOLEKTORY SŁONECZNE ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE BYŁO
Opinia dodana przez: IQ dnia: 2015-06-13 16:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam fachowiec posiada ogromną wiedze oraz doświadczenie szybko i dokładnie oraz za dogodną cene zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: jas dnia: 2015-05-24 16:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma pomocna fachowa obsługa klienta,tanio polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Info dnia: 2014-11-15 15:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego fachowca bardzo dobra współpraca szybko i terminowa robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-26 20:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam tego fachowca jestem zadowolony z jego usług potrafi bardzo dużo w branży sanitarnej super założona biologiczna oczyszczalnia zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Krzysztof G. dnia: 2014-03-25 04:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na tego fachowca ponieważ polecił mi go znajomy jestem bardzo zadowolony co prawda zz terminem spóźnił się kilka dni ale uprzedzał konkretnie i profesjonalnie podejście załoga zgrana facet potrafi konkretnie doradzić polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zdzisław klimek dnia: 2014-02-28 21:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystko ok jestem zadowolona z usług tego hydraulika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2014-02-01 16:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam tego fachowca konkretnie solidnie na początku się trochę obawiałem lecz teraz nie wybrał bym innego fachowca codziennie zdany raport wykonanych prac i co będzie następnego dnia mój kierownik budowy stwierdził że na dzisiejsze czasy to cytuje ,,wisienka na torcie wśród fachowców hydraulików,, ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak karetka pogotowia się zjawił kiedy mialem problem z kotłem
Opinia dodana przez: Karol Tkacz dnia: 2014-01-17 00:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego fachowca bardzo dobrze dobiera źródło ciepła oraz posiada ogromną wiedze w branży hydraulicznej zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: w porządku
Opinia dodana przez: zibi-lodz dnia: 2013-08-06 20:40:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kwietniu 2009,podpisaliśmy umowę z w/w firmą o wykonanie(zbudowanie)wraz z materiałami - pełnej hydrauliki wod.-kan.,zbudowaniu systemu ogrzewania podłogowego , instalacji gazowej wew. i zew. , montażu pieca (wykonania pełnej kotłowni ), komina ,ułożenia izolacji poziomej(styropianu).Prace budowlane miały trwać jakieś 2-tygodnie (według SŁÓW wątpliwego fachowca "...jeśli trwało by to dł.,NIC BYM NIE ZAROBIŁ...!!! ).Zakończył na początku lipca 2009...!!!!!! Mimo zapewnień , popartych certyfikatmi-wykonana praca od początku do końca została SKOPANA ! Skorzystaliśmy z usług nizależnego rzeczoznawcy budowlanego z NOT-u z Łodzi - o wykonanie niezależnej ekspertyzy.Fałszowanie odbioru powykonawczego - FAŁSZOWANIE PODPISÓW KIEROWNIKA BUDOWLANEGO !!!.Brak odzewu na reklamację - sprawa trafiła do sądu.WYROK ZAPADŁ OCZYWIŚCIE ZAOCZNIE ... ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak reakcji
Opinia dodana przez: pechowcy dnia: 2010-03-17 20:54:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją