Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WULKANIZACJA 24H S.C. DARIUSZ STRĄK

Zawód: opony Wulkanizator 
Adres: Mazowieckie, 02-034 WARSZAWA WAWELSKA 5
Telefon: 022-825-12-75 Kom. 600-814-399
Adres e-mail: www.wulkanizacja.24h(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.wulkanizacja24h.pl
NIP:
701-007-41-79
Opis działalności: wulkanizacja całodobowa 365 dni w roku Słowa kluczowe: opony,felgi,przechowalnia,prostowanie felg,serwis opon,naprawa opon,wymiana opon,napawa felg i spawanie

Ocena: 72% pozytywna 13x 5x

Jakość usług: 72% wysoka 13x 5x
Terminowość: 82% bez zastrzeżeń 14x 3x
Ceny usług: 69% niskie 9x 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 2773
Data utworzenia profilu: 2010-03-14 12:49:57
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-14 12:49:57 

Opinie o WULKANIZACJA 24H S.C. DARIUSZ STRĄK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,sprawnie . Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dogodne terminy 24H i wszystko na telefon. Warsztat godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartlomiej T dnia: 2016-02-17 16:11:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u panów 2 razy i byłem zadowolony ...do czasu trzeciej zmiany opon i innego wulkanizatora gdy odkryłem, że przy poprzedniej wymianie pracownik Wulkanizacji 24H s.c. źle nakręcił śrubę (nic mi o tym nie mówiąc) i zniszczył mi w ten sposób i nakrętkę i szpilkę, którą muszę teraz wymienić na swój koszt, bo przecież mi nie uwierzą po pół roku, że to u nich. Ech... a jeszcze napiwek dałem.... Niestety "szybko" ne zawsze oznacza "dobrze", raczej już tam nie wrócę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem z uwagi na upływ czasu
Opinia dodana przez: Były klient dnia: 2015-11-28 15:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam pierwszy raz i bardzo chętnie wrócę. Jestem pod wrażeniem szybkości ,jakości, i profesjonalizmu. Serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2014-11-16 12:58:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawie sie zabilem w styczniu 2014 na zimowkach od nich miesiac wczesniej kupionych. Potwierdzili telefonicznie ze maja 1 komplet mojego rozmiaru opon, bieznik 6mm, 600zl. Czekalem 3 godz w kolejce (1szy snieg), amatorskim okiem skomentowalem ze to nie jest 6mm i chyba sie nie nadaja. P. Dariusz (wlasciciel) odpowiedzial ze moze 4mm i spokojnie na jeden sezon moga byc, opuscil 100zl, musialem jechac w trase wiec ZAUFALEM. Pod koniec stycznia jadac na expresowce 120km/h (tj inne auta) na prostej drodze auto wpadlo w poslizg i rozwalilem sie o barierke. Po pomiarze bieznika rzeczoznawca z firmy ubez skomentowal ze malo brakowalo zeby nie wyplacili AC. Jak odebralem auto z naprawy spotkalem sie z wlascicielami wulkanizacji ale twierdzili ze przez jeden miesiac tak musialem zuzyc opony i nie widza problemu. Jak mozna stawiac zysk przed ludzkim zyciem wykorzystujac zaufanie i brak wiedzy klientow?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Mieli mnie w d***e
Opinia dodana przez: Rozczarowany klient dnia: 2014-03-27 20:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Wulkanizacje 24h odwiedziłem po raz pierwszy, do tej pory korzystałem z usług innego warsztatu. Jestem bardzo mile zaskoczony fachową obsługą, podejściem do klienta na pewno tam wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2014-02-12 09:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakład czynny nawet w dni świąteczne uratowali mi dzisiaj życie czyli w wielka sobotę zęby nie ten zakład nie wyjechał bym z cała rodziną na święta wielki ukłon w stronę zakładu a tag-ze dla bardzo wyrozumiałego właściciela serdecznie pozdrawiam cała ekipę z wulkanizacji 24h
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2013-03-30 16:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena pozytywna i to z dużym + dla tej wulkanizacji. Godni polecenia. Będąc na zakładzie widać, że robią tam ludzie z doświadczeniem a nie kowale szklanego krawężnika, co spotkało mnie na innej wulkanizacji 24h. Gorąco polecam tych mistrzów gumowego żemiosła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2013-03-25 17:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystam z usług warsztatu i zawsze jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PAWEL dnia: 2013-02-21 11:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda się rozpisywać, Rzetelna firma tak mogę ocenić ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2013-02-20 10:10:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład naprawde drogi.ceny usług dwa razy droższe niż w podobnych zakładach.Obsługa także niezbyt miła...ogólnie odpychająco
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rusinek dnia: 2013-01-30 18:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana opon przebiegła bezproblemowo, polecam zakład
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2012-12-09 12:06:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: straszna drożyzna 120zl za wymiane w golfie dwojce to przeginka...panowie robia łaske na kazdym kroku i są strasznie prostaccy...zdecydowanie odradzam to chamowo
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariusz Bober dnia: 2012-11-09 15:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą miejscówkę jeśli ktoś jeszcze nie zmienił opon zimowych. W internecie mają same dobre opinie i ludzie piszą, że są bardzo tani. Faktycznie, za założenie czterech opon zimowych zapłaciłam 100 zł!! Cała "impreza" trwała może z 15 minut max.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pawel dnia: 2011-12-18 15:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: servis staną na wysokości zadania,bardzo fajni ludzie Na pewno będę ich odwiedzał oczywiście w razie konieczności A i jeszcze jedno WJAZD DO WULKANIZACJI JEST BEZPŁATNY !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Kocoń dnia: 2011-12-13 20:06:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze: DROGO. Zmiana kompletu opon - 140 zł. Do tego trzeba zapłacić za wjazd na teren - porażka Po drugie: ukradli mi ozdobną nakrętkę na wentyl - żałosne. Mogli powiedzieć że lubią błyskotki to bym im dał Po trzecie: partacze. Po zamianie opon w każdym kole miałem inne ciśnienie (mimo tego że sami pytali ile pompować). Oczywiście na zdjęte opony nie oferują żadnych pokrowców, nie kwapią się też żeby spakować je do samochodu (może liczyli na to że je zostawię - były w dobrym stanie). I jeszcze próbowali naciągnąć na zrobione innych rzeczy - mimo że nie było takiej potrzeby. Podsumowując - omijać z daleka!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: noxious dnia: 2011-07-11 13:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warszawiak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Warszawiak dnia: 2010-09-01 22:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: perfekcja zawodowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szakal dnia: 2010-04-09 23:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO I SPRAWNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-14 12:50:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją