Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Paweł Wasylkowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-220 Warszawa Rajców 21
Telefon: 22 826 40 00 Fax: 22 826 74 95
Adres e-mail: Pawel.Wasylkowski(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Prawo karne, prawo cywilne Słowa kluczowe: Adwokat, prawnik, obrońca

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 3x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 8607
Data utworzenia profilu: 2010-03-11 19:35:51
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-11 19:35:51 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Paweł Wasylkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas przywrócił nam wiarę w zanikające już wartości: życzliwość i profesjonalizm. Wygraliśmy dzięki niemu bardzo trudną sprawę. Jego projekcje zostały potwierdzone korzystnymi dla nas wy- rokami. Nie kryję, że początkowo byliśmy sceptyczni. Na szczęście zaufaliśmy wiedzy i doświadczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rolwie dnia: 2016-03-05 14:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj jeszcze można znaleźć inne opinie na temat Pana mecenasa, polecam zapoznać się z nimi: http://premium.e-prawnik.pl/pawel-tadeusz-wasylkowski.html Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 09:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony , że reprezentował mnie Pan Paweł Wasylkowski. Znakomity adwokat a przy tym niezwykle ciekawy i wrażliwy na krzywdę człowiek. Moja sprawa wymagała ponadprzeciętnego zaangażowania, doświadczenia oraz specjalistycznej wiedzy.
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-07-29 11:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, super, super. Obsługa więcej niż profesjonalna, a sprawa oczywiście z pozytywnym wynikiem dla mnie. Polecam! Mecenas jakich mało!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-02-01 11:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził moją sprawę rozwodową i nieźle sobie poczynał chłopina.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-01 20:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z dziecinną łatwością dał odpór zarzutom prokuratora. Wysoka Klasa i profesjonalizm w każdym calu. Polecam wszystkim, którym zależy na skutecznej obronie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: apifan dnia: 2010-03-11 19:37:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją