Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Keramed Grzegorz Markowicz

Zawód: Dermatolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-026 Wroclaw Poranna 31 C
Telefon: Kom. 0602708286
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.keramed.pl
NIP:
899-102-02-02
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 2x 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3356
Data utworzenia profilu: 05.03.2010 14:52:21
Data ostatniej aktualizacji: 05.03.2010 14:52:21 

Opinie o Keramed Grzegorz Markowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN Markowicz – swietny fachowiec, trudno go nie polubić podczas wizyty – bardzo serdeczny a do tego spokojny ale z pasją opowiadający o medycynie estetycznej i zabiegach, jakie Keramed ma w ofercie. Ja podczas konsultacji i zabiegu sculptra czulam się odprężona, bo gabinet jest komfortowy i zapewnie dyskrecje, poza tym maja bardzo rozsądne ceny jak na tak wysoki poziom usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamilla dnia: 01.12.2014 08:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Keramedzie podobała mi sie bardzo uprzejma obsluga, z resztą do pana Grzegorza mam całkowite zaufanie – moje przyjaciółki również odwiedzały jego gabinet i za każdym razem były zadowolone z efektów zabiegów, na jakie się zdecydowały. W moim przypadku to był zabieg wypełniania zmarszczek – zależało mi na podniesieniu kąciku ust,. Bo za bardzo opadały moim zdaniem, plus zlikwidowaniu bruzd na czole, po korekcie rzeczywiście jest o wiele lepiej – czoło wygładzone, usta bardziej roześmiane:) polecam szczerze !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: barbara jasieńska dnia: 01.09.2014 10:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wg mnie to jeden z najlepszych gabinetów we Wrocławiu, gdzie zajmują się profesjonalnie makijażem permanentnym - pani Edyta jest nieoceniona, bardzo sympatyczna i zna sie na swoim fachu, bez problemu umówilam sie z nia na konsultację a potem zabieg. Pan Grzegorz też zawsze wita z uśmiechem na twarzy. mDo tego mają konkurencyjne ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tiony dnia: 03.07.2014 14:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u Pana Grzegorza byłam na mezoterapii twarzy i dekoltu– ciekawy ten zabieg, bałam sie troche bólu ale tak naprawdę to nic takiego nie czuć, bo dostalam znieczulenie miejscowe ? no i mezoterapia działa. Po zabiegu czułam się dobrze, poprawa była widoczna kilka dni po zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonimowa dnia: 20.06.2014 18:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia na temat Keramedu jest jak najbardziej pozytywna - bylam tam u pani Edyty na makijażu permanentym, wyszlo super i w dodatku naturalnie, wiec jestem zadowolona. pani Edyta zajmuej sie tym od lat wiec wiedzialam, ze trafiłam na wlasciwą olsobę, w dodatku sympatyczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: grazynka1 dnia: 04.06.2014 11:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Keramedzie zrfobiłam sobie na prezent urodzinowy lipolize. Pan Grzegorz przyjał mnie na wizyte przed zabiegiem, na której mielismy omówić szczegóły zabiegu. wizyta wypadla dobrze, doktor zrobil na mnie dobre wrażenie - kompetentny, bardzo szczegółowo odpowiadał na moje pytania. Po konsultacji bylam już w 100% pewna, ze chce ten zabieg zrobic przed wakacjami i udało sie - w kwietniu pozbyłam sie fałdek na kolanach, które wyglądały brzydko, i troche odjęto mi tłuszczyku z bioder i ud. Powiem tak - zabieg działa, różnice widze nie tylko ja, ale też inni :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta tkaczyk dnia: 14.05.2014 14:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACYJNY!!! Pełny profesjonalizm plus zwykła ludzka życzliwość. Niespotykana autentyczna troska o dobro, zadowolenie i kieszeń pacjenta. Osobiście nie znam drugiego takiego lekarza. Jestem stałą pacjentką Pana Doktora i zawsze jestem zachwycona efektami zabiegów. Zawsze sprawnie, bezboleśnie i bezpiecznie. Zdecydowanie polecam!!! Zadowolenie gwarantowane!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ChybaJużUzależniona dnia: 21.12.2013 02:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentny lekarz, polecam wszystkim, korzystam z botoxu i jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 27.04.2010 21:52:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRofesjonalista w kazdym calu, wypelnianie ust przeprowadzone perfkecyjknie i co wazniejsze - za przystepna cene. Najlepszy specjalista w branzy na dolnym slasku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2010 14:52:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją