Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ENERGPOL ELEKTRYK PERDEK PRZEMYSŁAW

Zawód: instalacje elektryczne - usługi Elektromonter 
Adres: Śląskie, 43-225 WOLA TYCHY PSZCZYNA OSWIECIM KATOWICE WOLA SŁONECZNA 12
Telefon: Kom. 606-927-872
Adres e-mail: energpol(małpa)onet.pl
Strona internetowa: http://energpol.pl/
NIP:
646-136-30-11
Opis działalności: WYKONAWSTWO INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH ,ODGROMOWYCH, POMIAROW,ELEKTRYK,ENERGPOL-PERDEK PRZEMYSŁAW Słowa kluczowe: ELEKTRYK, INSTALACJE ELEKTRYCZNE,POMIARY,ODGROMOWE,TYCHY PSZCZYNA,OSWIECIM ,KATOWICE,SLASKIE

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2315
Data utworzenia profilu: 2010-03-04 21:57:34
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-04 21:57:34 

Opinie o ENERGPOL ELEKTRYK PERDEK PRZEMYSŁAW

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic złego nie można powiedzieć o tej firmie, szybko i tanio. Robota dobrze zrobiona. https://plus.google.com/116259638879657612710/about?hl=pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2013-05-07 00:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALNIE PRZEPROWADZONE BADANIA I POMIARY MIESZKAN W BUDYNKACH WSPÓLNOT MIESZKANIOWYCH SOSNOWIEC. POLECAM INNYM ZARZADCA BUDYNKOW,WSZYSTKO ZAŁATWIONE BEZPROBLEMOWO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK REKLAMACJI
Opinia dodana przez: Janusz Czornkowski dnia: 2012-05-06 14:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowosc,dotrzymywanie słowa,pełne doradztwo i pomoc w załatwieniu wszystkich spraw,wszystko zgodnie z projektem i warunkami przyłaczenia.polecam ten zakład z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anne jureczka dnia: 2011-01-17 14:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% fachowosci miła i przykładna obsługa dokładnie usunieta anomalia. agata skiba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: agata skiba dnia: 2011-01-14 21:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ZAPRASZAM WWW.ENERGPOL.PL ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ *********************************************
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK REKLAMACJI
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-01 14:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam szybko i bezproblemowo usunieta usterka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-16 12:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM SERDECZNIE POLECAM, MIŁA OBSŁUGA EKSTRA DORADZTWO INSTALACJA W BUDYNKU SWIETNIE WYKONANA, PEŁNA DOKUMENTACJA (NAWET NA DVD )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK REKLAMACJI
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-04 22:02:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją