Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SPECBAD

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon:
Adres e-mail: biurospecbad(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Kompleksowe remonty Słowa kluczowe: Łazienki,mieszkanie,domy,biura,meble,płytki,

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3541
Data utworzenia profilu: 24.02.2010 10:03:07
Data ostatniej aktualizacji: 24.02.2010 10:03:07 

Opinie o SPECBAD

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjaliści naprawdę godni polecenia.We Wrocławiu nie ma lepszych szef konkretny,punktualny,dokładny przerabialiśmy kilka różnych firm , które tylko z nazwy kojarzyły się fachowo !!!Warto zwrócić uwagę na to kto i jak robi a nie tylko na cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja jakości
Opinia dodana przez: Paweł Przeradzki dnia: 20.02.2011 11:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazieneczkę zrobili elegancko,super pomoc przy doborze materiałów,cały remoncik sprawnie i terminowo.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Szygłowska dnia: 15.05.2010 21:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy z klasą!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria W. dnia: 03.04.2010 23:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pomiarów do posprzątania po sobie wszystko przebiegało,solidnie,terminowo i z wielką precyzją.Polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jureczek dnia: 02.04.2010 12:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak należy od pomiarów,porady i wykonania.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 28.02.2010 10:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Grupę Specbad to ludzie naprawdę kompetentni w swojej branży.Wykonali remont łazienki u mnie u mojej mamy jesteśmy bardzo zadowoleni.Punktualność,czystość,porządek i wiedza proszę Państwa to atuty tych ludzi.Mam przykład porównania ponieważ zanim Specbad zaczął cokolwiek u mnie robić pogoniłam innych pseudofachowców po taniości!!!Polecam Specbad
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2010 10:09:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją