Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

budrem Piotr Woźniak i Piotr M.

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 59-900 Zgorzelec Zgorzelec
Telefon: Kom. 782 505 532
Adres e-mail: budrem(małpa)g.pl
Strona internetowa: www.budrem.htw.pl
Opis działalności: remonty: mieszkań, biur, gabinetów, klatek schodowych, itp. Słowa kluczowe: wstawianie okien, drzwi, kładzenie gładzi gipsowych, układanie paneli, deski barlineckiej, płytek, itp.

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 10x 2x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 81% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1805
Data utworzenia profilu: 2010-01-26 19:41:29
Data ostatniej aktualizacji: 2010-01-26 19:41:29 

Opinie o budrem Piotr Woźniak i Piotr M.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest godna polecenia, robią dokładnie, doradzą w problemach natury technicznej. Można ich pozostawić bez nadzoru, i nie spartaczą pracy. Kiedy poprosiłam, o dodatkowe prace nie było żadnych problemów z ich realizacją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2010-12-02 19:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, tanio i dokładnie. Usługa wykonana bez zastrzeżeń, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madzia S. dnia: 2010-11-03 05:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie jestem po remoncie mieszkania z sierpniowej powodzi. Wykonano starannie, tanio i dobrze. Nie naciągają klienta na dodatkowe materiały i koszty, wiem bo znam się na budownictwie. Tak, że można Panom zaufać i zlecić wszelkie prace. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa Bartczak dnia: 2010-10-20 07:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont tarasu bardzo fajnie i sprawnie polecam , gres na schodach i też jestem bardzo zadowolony. Warto zatrudnić naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierzi Ziuta Saj dnia: 2010-09-06 20:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Piotrka i wiem, że jest solidny. Komentarze negatywne to z pewnością czyjaś złośliwość hm... może córki. Kład u mnie glazurę, jest facet jest spoko, i wie co ma robić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Znam Piotrka i wiem, że jest solidny. Komentarze negatywne to z pewnością czyjaś zawiść, i złośliwość może nawet córkić
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-25 13:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, solidnie, na wysokim poziomie, tylko polecać innym pełna satysfakcja i zadowolenie z wykonanego remontu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna i Wacław Ś. dnia: 2010-07-24 06:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie w domu Firma Budrem wymieniała belki stropowe, następnie zrobiono sufit no i podłogę. Wszystko odbyło się naprawdę błyskawicznie, cenię pracowników za jakość wykonanych usług, trzeźwość w pracy i kulturę osobistą. Po upływie paru tygodni ponownie zadzwoniłam i poprosiłam o położenie na wcześniej zrobionej przez tych samych Panów podłodze deski barlineckiej, i znowu byłam zadowolona z jakości i sprawności pracy jaką prezentują Panowie. Kultura i Solidność Następne prace znowu im zlecę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Kurzyńska dnia: 2010-07-18 14:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie kładli u ,mnie płytki w łazience, jestem bardzo zadowolona zadowolona, naprawdę ładnie ,i sprawnie tanio, i profesjonalnie Warto takich Fachowców przez duże F zatrudnić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Wójcik dnia: 2010-07-18 13:53:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedoswiadczeni , nie terminowi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ZBIGNIEW M. dnia: 2010-07-07 17:16:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie kompetentna. Wysoka cena za marne usługi, nie terminowość pracy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marcin W dnia: 2010-07-07 17:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: We wrześniu 2009r. Panowie Piotrowie kładli mi panele, w trzech pokojach, pracowali dobrze, nie miałam żadnych problemów i nieprzyjemności, takich jak sąsiadka z dołu z inną firmą, która jej kładła panele, a te po miesiącu podniosły, się, a później potworzyły się szczeliny.U mnie natomiast Panele do dziś funkcjonują, nic z nimi się nie dzieje. Polecam naprawdę Warto, Panowie są warci zatrudnienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2010-01-30 12:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wstawiali Panowie u mnie drzwi do mieszkania, robota fachowa bez problemów, terminowo, jestem jak najbardziej zadowolony POLECAM!!!!!! SĄ SOLIDNI!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lesław dnia: 2010-01-26 19:44:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją