Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OLBUD dekarz szczecin Sławomir Oleś

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon: ( 91 ) 31 70 558 Kom. ( 0 ) 605 311 106
Adres e-mail: biuro(małpa)remonty-dachow.pl
Strona internetowa: www.remonty-dachow.pl
NIP:
851-100-99-11
Opis działalności: Istniejemy od 1990 roku. Nasze usługi to m.in: dekarstwo , dekarstwo blacharstwo szczecin, docieplenia, podbitki dachowe, więźby, budowa domów, adaptacje poddaszy. W razie pytań i bezpłatnej wyceny dzwoń :605 311 106 . Zapraszamy Słowa kluczowe: dekarz, dekarz szczecin, dekarstwo szczecin, remonty dachow, remonty dachow szczecin, dekarze szczecin, dekarze

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 66% niskie 2x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 4903
Data utworzenia profilu: 2010-01-14 15:00:07
Data ostatniej aktualizacji: 2010-01-14 15:00:07 

Opinie o OLBUD dekarz szczecin Sławomir Oleś

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba sam p.Oleś pisał te komentarze.Mój dach robili blisko pół roku,nie mogłam się doprosić zeby przyjechali,lub przyjechali poprosili o kawę,wypili i pojechali.Jeśli chodzi o kasę to u mnie wyglądało to tak:"dogadamy się".Po skończeniu dachu usłyszałam kwotę sporo wygórowaną.Ekipa zostawiła po sobie taki syf że pół roku zbierałam ścinki i wkręty.nigdy więcej takich "superfachowców"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Podczas zimy na poddasze zaczął nawiewać snieg,a p.Oleś stwierdził że wymyślam,
Opinia dodana przez: izydora dnia: 2013-10-04 17:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy. Dokładni, terminowi i rzetelni. Nie ograniczają się jedynie do biernego wykonawstwa, ale potrafią również doradzić i podpowiedzieć. Szef dusza człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Warszewo dnia: 2012-03-21 09:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelni bez opóźnien.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra firma
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-10 19:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Szef zaangażowany w pracę, ma szerokie spojrzenie na całość robót, przesympatyczny i o dużej kulturze osobistej.Zawsze znajdujący właściwe rozwiązanie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Mitschke dnia: 2011-06-27 20:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko: zawodowcy, sympatyczni, bardzo elastyczni, wynegocjowalam bardzo dobre ceny, dach wlasciwie rosl w oczach. polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Na szczescie jeszcze reklamacja nie byla konieczna.
Opinia dodana przez: Anna Kielar dnia: 2010-01-14 15:05:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją