Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

perfect look

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-300 Grudziądz Mickiewicza 17
Telefon: 564613727
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.salonperfectlook.pl
Opis działalności: Salon fryzjersko-kosmetyczny , masaże relaksacyjne, SPA , Słowa kluczowe: fryzjer , kosmetyczka , masaż , przedłużanie rzęs , makijaż, ciało , odchudzanie , spa, mikrodermabrazja

Ocena: 37% pozytywna 3x 1x 5x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 2x 3x
Terminowość: 62% bez zastrzeżeń 5x 1x 3x
Ceny usług: 20% niskie 1x 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2778
Data utworzenia profilu: 2010-01-09 14:05:39
Data ostatniej aktualizacji: 2010-01-09 14:05:39 

Opinie o perfect look

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A pani ktora przychodzac do salonu oczekuje na slubna fryzure tapir i uniesienie do sufitu w tym rodzina krytykujaca za plecami tak nie tak tak nie takva moze inaczej no sory ale jak tak mozna pracowac starala sie robila co mogla bo obserwowalam z boku i to pani wymyslala niestety malo wlosow dlugie ale cienkie zrobic z tego leb jak sklep tez nie lada wyczyn i moim zdaniem zrobila co mogla i efekt byl super takie pisanie w necie zenujace a makijazu pani nie chciala bo juz od poczatku byla pani na nie a pracownice potraktowala pani jak zwykle robole. Wiecej oglady i dystansu do siebie zycze. A pani ze swoim wyrafinowanym podejsciem nigdy nie wyjdzie zadowolona z zadnego salonu. Powodzenia
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: fryzjer dnia: 2014-05-10 13:45:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poszlam do salonu z zamiarem ze bede miala pieknie zrobiony makijaz I fryzure slubna, co sie okazalo to wyszlam z placzem bo moj makijaz wygladal gorzej od mojego wlasnego ktorego robie sobie sama. Mialam plamy na twarzy od pudru sypkiego I moj eyeliner odklejal sie od oka jak by byl juz stary. Do tego nie mieli rozu I paru innych kosmetykow o ktore zapytalam. Fryzura byla taka sobie , siedzialam tak ponad 3 godz az wkoncu fryzjerka cos zrobila na mojej glowie , cos bo nie bylo to co dokladnie chcialam mimo tego ze bylam na probnej I pani Kasia zapewniala ze w dzien slubu bedzie to wszystko wygladalo lepiej. Odradzam , do tego 1 lakier na caly salon , nie bylo gumek do wlosow I malo wsowek , porazka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-04 21:23:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klientki sa obsługiwane przez stażystki oczywiście nie wiedząc o tym,włosy są robione byle jak i na jedno kopyto;(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zniesmaczona dnia: 2013-09-05 21:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pelen profesjonalizm, mila sympatyczna atmosfera, polecam pania Kasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-16 21:55:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w tym salonie , obsługa dość miła ale co z tego jak Pani fryzjerka obcieła mi włosy po swojemu ( czyli za krótko jakieś 5 cm ) gdzie na któtszych włosach widać taką rożnicę ,kolor pasemek też dobrała po swoajemu nie szukała potrzeb klienta, moim zdaniem beznadzieja , nigdy więcej juz tam nie pójdę i odradzam ,brak cennnika w zasiegu oka klienta, ceny bardzo wysokie nawet gorzej ceny jak z kosmosu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-05 21:32:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to nie salon kosmetyczny tylko....:)
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: hihi dnia: 2011-04-27 09:27:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przypadkiem tam trafilam, mialam jeszcze troche czasu by zrobic zakupy a ten salon ma jedyna zalete ze jest czynny od7rano ale personel zaspany i lekko spozniony ladna dziewczyna we wlosach jak sher!!!zrobila mi na glowie cos strasznego/ pojecia nie miala jak mi uczesac skromna i lekka fryzure nigdzie sie nie wybieralam wiedz nie zrobilam sceny ale tego dnia czapka to zbawienie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rumocka dnia: 2011-03-24 21:37:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczona cenami w tym salonie jak i obsługą ja chodze tylko na Pck do pani ali i jestem zadowolona a do perfect look nie polecam byłam u Pani Kasi i nie ma drygu nie stety do włosów przykro mi to pisać ale taka jest prawda
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2010-01-12 17:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła i przyjemna obsługa, fajna atmosfera, profesjonalni i kompetentni pracownicy, aparatura fryzjersko - kosmetyczna I klasa ,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kika dnia: 2010-01-09 14:10:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją