Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PINK SALON KOSMETYCZNY ALEKSANDRA LINKE

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, SZCZECIN BOLESŁAWA ŚMIAŁEGO 32
Telefon: 519162004 Kom. 519162004
Adres e-mail: kontakt(małpa)pink.szczecin.pl
Strona internetowa: www.pink.szczecin.pl
Opis działalności: kosmetyka twarzy,ciała,makijaż permanentny,wizaż,manicure,pedicure,stylizacja pznokci,sprzedaż kosmetyków profesjonalnych Słowa kluczowe: kosmetyka twarzy i ciała,makijaż permanentny,wizaz,manicure,pedicure,stylizacja paznokci,sprzedaż kosmetyków profesjonalnych, maski na ciało,maski na twarz,makijaż ślubny, makijaż okolicznościowy,tipsy,stylizacja ślubna

Ocena: 54% pozytywna 6x 1x 5x

Jakość usług: 62% wysoka 5x 2x 3x
Terminowość: 77% bez zastrzeżeń 7x 1x 2x
Ceny usług: 25% niskie 1x 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3088
Data utworzenia profilu: 06.01.2010 12:37:49
Data ostatniej aktualizacji: 06.01.2010 12:37:49 

Opinie o PINK SALON KOSMETYCZNY ALEKSANDRA LINKE

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu byłam napaznokciach poprostu tragedia, naprawde Pani które tyle żekomo lat wykonuje paznokcie nie potrafiła nawet wykonać pożądnej lini usmiechu jesli chodzi o french , cena 80 zł jak za takie paznokcie to bardzo dużo ja bym nawet za darmo takich nie chciała, i niestety poprosiłam Panią o spiłowanie ponieważ nie wyobrażałam sobie w takich paznokciach chodzić, osobiście nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 19.02.2013 14:10:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo interesujący jest fakt, że wpis dodany przez "Kasię" podpisała Pani Aleksandra... czyżby zatem pozytywne opinie należały do jednej osoby?hmmm...
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: lala dnia: 13.09.2012 16:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapisujemy w terminarzu każdą wizytę. Proszę nie pisać nieprawdy droga Pani.Jeśli poskarżyłaby się Pani na namawianie na zdobienia...mogłabym się zgodzić ponieważ uwielbiam zdobić paznokcie i nigdy jeszcze nie odmówiłam nikomu żadnych zdobień.Na biurku jest wzornik paznokci, można przyjść do salonu i wybrać(zdobienia są w cenie)Zależy mi zawsze aby paznokcie wyglądały oryginalnie dlatego bardzo chętnie wykonuję kwiatki.Co do reklamacji zdarzają mi się bardzo, bardzo rzadko ale nigdy nie odprawiam nikogo z kwitkiem.Jeśli chodzi o makijaże to jakosć kosmetyków Oli jest świetna a efekty rewelacyjne.Ola nie robi makijaży od wczoraj.Wyszło od niej wiele pięknie umalowanych kobiet.Mnie również malowała na sesję ślubną-można zobaczyć zdjęcia.Makijaż trzymał się cały dzień.Poza tym jedna złośliwa opinia jest niczym w porównaniu z licznymi pozytywnymi opiniami.Ma Pani prawo być niezadowoloną ale proszę nie pisać nieprawdy, ponieważ jestem przekonana , ze nawet nie wie Pani jak wygląda salon...nigdy tam Pani nie było!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Przyjmujemy reklamacje bez problemu
Opinia dodana przez: Stylizacja paznokci pink dnia: 05.04.2012 12:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Ewelino bez obrazy ale P.Gosia na paznokciach robi cudeńka w zdobieniach jest jedna z najlepszych tipserek w Szczecinie i wątpie aby odmówiła pani zrobienia kwiatków akrylowych,sama klientkom proponuje zdobienia,to jest jej konik,wiec proszę nie pisać nieprawdy.Po za tym nie przypominam sobie abysmy miały pania zapisana na wizytę.Z poważaniem A.Linke
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 29.03.2012 22:31:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mi się nie podobało...
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2012 16:26:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam tam na makijazu i paznokciach. Niestety makijaz wykonany na zlej jakosci kosmetykach i kolor podkladu dobrany conajmniej zle (efekt maski)a jesli chodzi o paznokcie powietrze pod zelem bylo juz na drugi dzien (gdy zadzwonilam zeby to reklamowac, uslyszalam ze to pewnie z mojej winy) zdobienie paznokci nie szczycilo sie wielkim uznaniem bo gdy poprosilam o kwiatki akrylowe pani powiedziala, ze u nich w salonie taka usluga jest niedostepna...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo zła
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 31.01.2012 09:43:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak profesjonalizmu, usługa trwa bardzo długo, do ustalonej wcześniej ceny Pani zażyczyła sobie dopłaty, tak mi Pani tarła stopy peelingiem, że powstała rana. ogólnie nie polecam !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 01.12.2011 10:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam salon PINK, zabiegi naprawdę na poziomie i ceny również przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 11.03.2011 08:51:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jak z uslugami kosmetycznymi,ale paznokcie w wykonaniu Ani to dramat... kupe kasy a efekt straszny! French nie ma zadnej linii usmiechu jest to prosta kreseczka o szerokosci 2 mm a na dodatek nie poznala czy mialam zel czy tipsy (a mowilam o zelu) i zjechala mi cale pazury na krótko ;// a po jednym dniu mam powietrze pod zelem.. MASAKRA!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: carry dnia: 15.01.2011 10:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona.Bardzo polecam ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Majka dnia: 12.01.2010 11:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny makijaż zrobiła mi Pani Ola.Babeczka ma talent.Polecam ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tośka dnia: 10.01.2010 18:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salonik z klasą, obsługa na bardzo wysokim poziomie,miła i ciepła atmosfera.Pani Ola bardzo ciepła osoba, profesjonalistka w każdym calu.Po zabiegu na twarz, który zrobiła mi Ta Pani moja buzia jest jak"pupcia niemowlęcia"gratis zrobiono mi masaż twarzy.Ogólnie -bardzo polecam i na pewno tam wrócę!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez problemu;)chociaż nigdy nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Kasia K. dnia: 06.01.2010 12:42:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją