Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Art Visage

Zawód: samochody ciężarowe i dostawcze, autobusy Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 00-366 Warszawa Foksal 10
Telefon: 22 826 60 40
Adres e-mail: info(małpa)studioartvisage.pl
Strona internetowa: www.studioartvisage.pl
Opis działalności: Studio stylizacji fryzur, wizażu i kreacji Słowa kluczowe: fryzjer, makijaż, lekcje makijażu, metamorfoza, czesanie, stylista - fryzjer

Ocena: 100% pozytywna 20x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 87% niskie 14x 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 5872
Data utworzenia profilu: 2009-11-04 18:31:23
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-04 18:31:23 

Opinie o Studio Art Visage

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na rzeczy. Fryzjerstwo nie jest im obcą tematyką, a obsługa klienta na poziomie. Jestem zadowolona z usług świadczonych przez ten salon. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2015-01-07 13:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Upięcie rewelacyjne i bardzo misterne. Wyglądałam fantastycznie. Fryzura bez szwanku przetrwała całonocne szaleństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2014-12-05 12:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Naprawdę ekstra makijaż wieczorowy. Do tego wykonany bardzo profesjonalnie i świetnej jakości kosmetykami. Wytrzymał całą noc a ja wyglądałam jak gwiazda filmowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olga dnia: 2014-11-19 18:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona wizytą w tym studiu. Rozumiem wszystkie pozytywne opinie, ponieważ z takim profesjonalizmem i skutecznością w usługach nie spotkałam się w żadnym salonie fryzjerski. Pani Dominika robi niesamowity manicure :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-10-29 09:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam trochę zaskoczona ceną, ale muszę przyznać, że efekt jaki otrzymałam - nie do wiary. Fryzura wykonana przez Panią Kasię - cudo... Zupełnie inna kobieta ze mnie. Dzięki wielkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-07 10:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką tego salonu i regularnie przychodzę tu na strzyżenie. Za każdym razem wychodzę stąd bardzo zadowolona. Gorąco polecam wszystkim to miejsce. Atmosfera jest tu bardzo przyjazna. Dodatkowo mogę także liczyć na poradę, czy w danej fryzurze będzie mi rzeczywiście do twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-09-17 13:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parafina na stopy to super pomysł. Na ten zabieg wybrałam się razem z koleżanką. Zabieg był nawet przyjemny, a jego efekty są naprawdę zadowalające. Jestem zachwycona moimi miękkimi i gładkimi stopami. Zabieg wykonano naprawdę bardzo profesjonalnie i jestem pod jego ogromnym wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2014-08-21 12:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka z pracy wybrała się ze mną do tego salonu, aby skorzystać z zabiegu oczyszczającego z zieloną glinką. W jego trakcie mogłam się doskonale zrelaksować. Po zabiegu moja skóra była świetnie oczyszczona i bardzo gładka. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalnego podejścia pracujących tutaj osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga T. dnia: 2014-07-28 20:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do końca życia zapamiętam wizytę w Studiu Art Visage.Spotkałam się tutaj z takim zrozumieniem, taką uprzejmością ze strony personelu, a na dodatek zostałam kompleksowo obsłużona, że szok. Ciągle pozytywnie wspominam pierwszą wizytę w studiu, ponieważ to ona zmieniła moje życie o 180 stopni. Obawiałam się trochę przemian i tego jak te zmiany wpłyną na życie, ale w gruncie rzeczy czytając tyle pozytywnych opinii na temat działalności tego miejsca postanowiłam zaryzykować. Nie żałuję tego ani trochę. Moje włoski zyskały nowy wygląd. Została zrobiona mi korzystna fryzura. W każdym calu zostałam zmieniona. Wizerunek uległ polepszeniu do tego stopnia, że znajomi na ulicy mnie nie poznali. Prawdę mówiąc kiedy sama zobaczyłam rezultaty padłam z wrażenia. Ponieważ prócz fajnej fryzurki miałam zrobiony subtelny make up i tym samym cała buzia uległa wyraźnej poprawie. Dziękuje za pomoc, wsparcie, za fachowe doradztwo. Rady Pań bardzo przydały mi się w rzeczywistości, w szczególności że ściśle się do nich stosuje. Dziękuję za miłą obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Kołodziejczyk dnia: 2014-07-05 10:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje włosy potrzebowały odmiany. Wybrałam się tutaj na ich strzyżenie i jestem pod wrażeniem. Teraz moje włosy są super. Fryzura jest doskonale dobrana, a dodatkowo włosy bardzo dobrze się układają i nie muszę poświęcać czasu na ich modelowanie każdego dnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-21 20:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ TEGO STUDIA FRYZJERSKIEGO I MUSZĘ POWIEDZIEĆ, ŻE MIMO ŻE CZASAMI FRYZJERZY SIĘ ZMIENIAJĄ, TO NAPRAWDĘ JESTEM ZACHWYCONA. WIDAĆ, ŻE WŁAŚCICIELKA DBA O TO, BY W JEJ SALONIE PRACOWAŁY OSOBY NA WYSOKIM POZIOMIE. CZY FARBOWANIE, CZY ZWYKŁE STRZYŻENIE PIERWSZA KLASA. RZETELNIE I ZGODNIE Z MOIMI OCZEKIWANIAMI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 20:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym studiu zaledwie raz. Nie czytałam wcześniej opinii na temat tego salonu fryzjerskiego, ale słyszałam od mojej przyjaciółki same dobre rzeczy, więc nastawiona pozytywnie zapisałam się do Pani Izabelli. Chodziło mi o dekoloryzacje włosów i ponownie farbowanie, ta by wyszedł kolor o który mi chodziło (wcześniejszy salon spartaczył to, więc należało to skorygować). To co mnie pozytywnie zaskoczyło to to, że zostałam punktualnie przyjęta na fotel fryzjerski. Nie musiałam czekać. Bardzo spodobało mi się nowoczesne wnętrze tego miejsca, profesjonalne wyposażenie i uprzejmość fryzjerki. Mam krótkie włosy, a więc obsłużona została szybko i profesjonalnie. Dekoloryzacja wykonana została z należytą starannością i dbałością. Rzetelnie i skutecznie. Efektami byłam zachwycona. Kolejna poddałam się ponownemu farbowaniu. I ta usług została wykonana dobrze. Farba świetnie się rozprowadziła. Nie mam już miliona kolorów na głowie, tylko jeden, wyrazisty i dokładnie taki, o jaki mi chodziło. Mam bardzo dobre wspomnienia z wizyty w tym salonie. Na kolejne farbowanie zwrócę się właśnie do nich. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Jasińska dnia: 2014-05-15 13:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od początku istnienia Salonu jego wierna kilientką. Niepowtarzalną bardzo przyjacielska atmosferę stwarza jego właścicielka a fryzjerki szczególnie Kasia są profesjonalistkami świetne w swoim fachu. zawsze po usłudzę wychodzę zadowolona Lubię tu wracać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-24 11:47:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie już kilka razy.Byłam stałą klientką,zresztą bardzo zadowoloną z usług P.Aldony.Z przykrością stwierdzam,ze fryzjerzy w tym miejscu zmieniają się bardzo często,więc nie ma możliwości usiąść do ulubionej pani.Dziś wiem ze p.Aldona pracuje u "Berendowicza",tak więc bardzo blisko i mam tę przyjemność korzystania dalej z jej usług.Zgadzam się z opinią,ze salon jest surowy,i ja również bywałam tam jako jedyna klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Była klientka dnia: 2013-09-09 14:31:22 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy, jeśli chodzi o fryzjerów to dobrze się znają i super wykonują usługę, choć równie dobrzy fryzjerzy pracują w salonach z niższymi cenami. Mi się nie podoba zimna atmosfera lokalu, zawsze jest się praktycznie jedyną osobą w salonie co sprawia wrażenie smutnego miejsca i brakiem przyjemnej atmosfery .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-12-01 18:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: # Ubyło mi 10 lat! Na wizytę w tym salonie namówiła mnie koleżanka z pracy. Jestem 60-cio letnią kobietą i chciałam zmienić coś w sowim wizerunku ale nie drastycznie bo starszej Pani już ekstrawagancja nie uchodzi. Drogie Panie, REWELACJA!!!! Obsługa jest niesamowicie profesjonalna! Panie przeprowadziły ze mną wywiad, sprawdziły stan włosów a co najważniejsze rewelacyjnie dobrały mi kolor i fryzurę. Otrzymałam również porady z zakresu wizerunku i makijażu. Wizażystka Kasia zrobiła mi rewelacyjny makijaż a włosami zajęła się Pani Aldona! Gdy spojrzałam w lustro nie mogłam uwierzyć, że to ja. Wyglądam pięknie, świeżo i młodziej o min 10 lat! WSZYSTKIM PANIOM POLECAM TEN SALON PONIEWAŻ KAŻDA Z WAS WYJDZIE Z NIEGO BARDZIEJ NIŻ ZADOWOLONA! Każda Pani, która zastanawia się nad zmianą wizerunku, odświeżeniem i poprawą nastroju koniecznie musi wybrać się do Art Visage!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jagoda50 dnia: 2010-10-29 14:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, gorąco polecam ten salon. Chciałam totalnej odmiany i dostałam ją w 100%. Pani Kasia zaproponowała mi nowy kolor i to co mam na głowie przeszło moje wszelakie oczekiwania. Jest pięknie, bardzo ciepło i naturalnie. Pani Kasia jest po prostu wirtuozem fryzjerstwa! Czuję się jak nowo narodzona! Na pewno tam wrócę i przyprowadzę ze sobą koleżanki bo warto!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2010-10-27 15:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym Salonie. Stawiam stylistka wysoką ocenę doradztwo profesjonale obsługa bardzo miła kolor wyszedł taki jak sobie zamarzyłam. dodatkowym atutem salonu jest fakt iz nikt z ulicy nie zagladał przez szyby do środka. zawsze ta sytuacja krępuje mnie w placówkach z witrynami. było bardzo miło polecam
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-10-25 09:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hej, Wczoraj przeszłam pełną metamorfozę w Studiu Art Visage. Jestem bardzo szczęśliwa. Dziękuję za namiary i oczywiście polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2010-10-21 12:58:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Byłam dzisiaj w Art Visage. Mam włosy do ramion. Nie miałam pomysłu na swój wizerunek. Fryzjerka nie pamiętam imienia ale miała rude włosy:) dobrała mi fryzurę i zmieniła kolor. Nie podejrzewałam nigdy, że ten kolor będzie tak idealnie do mnie pasował. Potrzebowałam porady specjalisty aby tak dobrze wyglądać. Jestem bardzo zadowolona i na pewno będę stałą klientką studia. Polecam wszystkim to miejsce. Profesjonalizm, przemiła atmosfera i dużo inicjatywy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-10-18 19:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Art Visage Studio przy ul Foksal 10 (dwa kroki od Nowego Świata i Alei Jerozolimskich), mistrzowskie cięcie i stylizacja. Ja się jak dotąd nie zawiodłem. Miła obsługa - przywita Was przeurocza Pani Jola a w wyjątkowy i fachowy sposób o dobrą kondycję i rewelacyjny wygląd waszych włosów zadbają profesjonalne stylistki - ja Panom polecam Panią Zuzię - robi zniewalający masaż głowy :). Salon charakteryzują również dobrej jakości kosmetyki oraz profesjonalne rady. Ceny nie są za duże jak na salon na wysokim poziomie. To pierwszy salon, z którego po wizycie wychodzę całkowicie zadowolony i z podniesioną głową. W innych salonach z reguły fryzura odbiegała od tej, którą sobie wymarzyłem. Odkąd odnalazłem Art Visage wiem, że zawsze będę profesjonalnie obsłużony, dobrze zrozumiany i wyjdę zrelaksowany, no i co najważniejsze - z fantastyczną fryzurą! Serdecznie polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leo dnia: 2010-06-10 19:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Styliści są super! Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-04 18:32:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją