Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kosmetyczny Instytut Dermika salon & Spa Joanna Latuszyńska

Zawód: kosmetyka - usługi Masażysta 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-034 Bydgoszcz bydgoszcz pod blankami 39-45
Telefon: 52-521-41-80
Adres e-mail: bydgoszcz(małpa)dermikasalony.pl
Strona internetowa: www.bydgoszcz.dermikasalony.pl
Opis działalności: Kosmetyczny Instytut Salon i Spa, usługi kosmetyczne, masaże, dermatologiczne, dietetyczne Słowa kluczowe: masaże, zabiegi na ciało,spa, masażysta, zabiegi wyszczuplające, relaksacyjne

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4618
Data utworzenia profilu: 23.10.2009 17:41:57
Data ostatniej aktualizacji: 23.10.2009 17:41:57 

Opinie o Kosmetyczny Instytut Dermika salon & Spa Joanna Latuszyńska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do salonu dość często, jest po drodze i jest długo czynny, ale dość tego. Za pierwszym razem usługa była rewelacyjna, niestety m jestem częściej tym zabiegi są bardziej niedbałe. Paznokcie malowane do połowy!!! Mam już dość manicure francuski, robiony tak starym lakierem, że nawet po dwóch dniach nie wysechł. A ceny 80 zł za pedicure hybrydowy zerowej jakości.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 05.08.2014 21:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Dermice pierwszy raz, bo dostałam w prezencie świątecznym voucher i... NA PEWNO WRÓCĘ! Jestem zachwycona atmosferą, profesjonalną obsługą i efektem zabiegu :) Od pierwszej chwili pani kosmetolog się mną zajęła, nie czułam się jak jeden z wielu klientów, jak w innych salonach. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Baśka dnia: 21.12.2012 09:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma, w której nareszcie ktoś się kompetentnie zajął moją skórą, a zabieg został dobrany po dokładnej weryfikacji stanu skóry, a nie przypadkowo. Do tego porady, jakie kosmetyki dobrać i bardzo miła atmosfera. Tak powinna wyglądać wizyta w każdym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sandra dnia: 28.11.2012 13:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem po co ludzie wypisują takie bzdury bo ja prawie od samego początku jestem klientem salonu i chodzę wciąż do tej samej pani na oczyszczanie.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 06.11.2010 21:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba konkurencja się czymś zaraziła!!! ;) myślę, że ta choroba nazywa się zazdrość! Jestem stałą klientką i wiem, że w DERMICE jest autoklaw i wszystkie narzędzia są sterylne. Także bez obaw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania dnia: 11.12.2009 16:23:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy może ktoś zweryfikować informację lub plotkę o zakażeniu się gronkowcem w czasie mikro-dermabrazji w tym salonie ?
Opinia dodana przez: Moniczka dnia: 07.12.2009 09:01:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam na rewelacyjnym zabiegu Orient Express, przepiękny zapach, rewelacyjny efekt i cudowny masaż magicznymi kamieniami.Poczułam się jak w niebie z lekką nutą orientu. Polecam wszystkim zapracowanym i zmęczonym zimową aurą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2009 17:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobnie jak kosmetyczka, masażystka również zrobiła mi diagnozę ciała i dobrała zabieg.Masaż gorącą czekoladą trwał godzinę, a cały zabieg prawie 2. wystarczająco długo by móc w pełni zaznać relasku.poza tym salon ten znajduje się w samym centrum miasta więc wszędzie jst bliziutko.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: natali-klops dnia: 23.10.2009 18:19:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją