Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DOGGY DIAMOND

Zawód: psy i koty - hodowla, pielęgnacja, tresura Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 54-130 WROCŁAW BULWAR IKARA 27/5A
Telefon: 71 729 86 20 Kom. 505 505 249
Adres e-mail: salon(małpa)doggydiamond.com.pl
Strona internetowa: www.doggydiamond.com.pl
NIP:
894-297-32-50
Opis działalności: strzyżenie psów, trymowanie psów, kąpiele, kosmetyka łap, czyszczenie uszu, obcinanie pazurków, modelowanie fryzur, aromaterapia, pakiety SPA Słowa kluczowe: fryzjer dla psów Wrocław, strzyżenie psów, psi fryzjer, fryzjer dla psów, salon pielęgnacji psów, psi salon, spa dla psa, psie spa, trymowanie psów, kąpiel psa

Ocena: 100% pozytywna 69x 3x

Jakość usług: 100% wysoka 69x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 68x
Ceny usług: 100% niskie 53x 13x
Ilość opinii w serwisie: 72
Ilość odsłon profilu firmy: 8984
Data utworzenia profilu: 2009-10-19 12:14:05
Data ostatniej aktualizacji: 2009-10-19 12:14:05 

Opinie o DOGGY DIAMOND

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękna stylizacja mojej maltanki na dzisiejszej wizycie. Bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam i Lola dnia: 2016-11-28 23:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czysytym sumieniem polecam kurs groomerski w tym salonie. Prowadzę juz swoj własny salon i wspominam to miejsce bardzo bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika W. dnia: 2016-11-17 16:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sisi moja maltanka wyszła wręcz prześlicznie. Salonik elegancki, obsługa bardzo miła, wszystko w najlepszym porządku. Jak dotąd najlepszy salon we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta z Sisą dnia: 2016-10-01 18:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniałe miejsce,życzliwa i profesjonalna obsługa,wyjątkowe podejście do pieska i właścicieli;pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz dziękujemy, briard Bianka i L&t
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LidiaW dnia: 2015-05-05 21:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prześlicznie zrobiony piesek. Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy i do zobaczenie niedługo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Malt dnia: 2014-12-11 22:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pieski po wizycie wyglądają rewelacyjnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MM dnia: 2013-12-24 22:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody ale bardzo konkretny i wymagający szkoleniowiec. Intensywny tydzień w tym salonie, masa przydatnych informacji i super start. Kurs godny polecenia. Podejście i miłość do zwierząt widoczna na pierwszy rzut oka. Dziękuję i Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2013-12-16 22:57:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejscie do pieska po prostu wspaniale! Az milo bylo widziec takie zaangazowanie pracujacych tam pan! Przy okazji mozna kupic piekne rzeczy czy akcesoria dla pieska!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wera dnia: 2013-06-26 21:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy ja i mój labek. Panie są przemiłe i w 100% profesjonalne. Miła atmosfera, wracamy tam z uśmiechem i zaufaniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania i Ross dnia: 2013-05-09 11:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon dla piesków bardzo mila obsługa i świetna fryzurka dla mojego pieska dobrana przez panie 100% zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam i Bobik dnia: 2013-03-21 12:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęceni opiniami na portalu poszlismy i sprawdzilismy. Bardzo fajne miejsce. Wspaniałe podejscie do pieska, bardzo ładna fryzurka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-02-11 17:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepięknie zrobiony piesek. Nic dodać nic ująć. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-01-05 18:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, pięknie ostrzyżony york. Miejsce przyjazne zwierzaczkom, polecam z pełna odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja M. dnia: 2012-11-06 19:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam bardzo pozytywną opinię dla tego miejsca.Salon bardzo dobrze radzi sobie z dużymi psami. Oddaję tam swojego Goldena, znajomi Owczarka Niemieckiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-05-01 22:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przywiozłam mocno skołtunioną goldenkę.Od razu zostałam uprzedzona, że po wycięciu tych wszystkich kołtunów suczka będzie wyglądać dziwnie.Jakie było moje zdziwieni gdy odbierałam sunię - śliczna, odmłodzona o 10 lat, równomiernie wystrzyżona.Zaprowadziłam starą brzydką sukę, a teraz mam księżniczkę.Bardzo polecam ten zakład. Super podejście do zwierzaka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-06 19:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z wielkim przekonaniem. Sprawdzone miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2012-01-30 22:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu pielęgnacji psów Doggy Diamond chodzimy już od dłuższego czasu. Raz na 2 miesiące strzyżemy tam swojego pieska a nieco rzadziej przeprowadzamy tam kotka, gdyż on nie potrzebuje tak częstych wizyt. . Podejście do zwierząt wspaniałe, osoby pracujące w salonie poświęcają naszym zwierzakom zawsze tyle czasu ile potrzebują i przy okazji można dowiedzieć się ciekawych informacji na temat pielęgnacji. Fryzurki fajne, my sami dla pieska wymyślamy co chwilę nową i tak też zostaje zrobiony.Zwierzaki chętnie tam wracają, bez strachu a wychodzą bez stresu. Polecamy salon jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta i team dnia: 2012-01-17 11:53:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce godne polecenia, przystępne ceny, profesjonalne strzyżenie i podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADAm dnia: 2011-11-02 16:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ubranka w sklepie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2011-10-27 22:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przygotowywałam ostatnio psa na wystawę w tym salonie. Jestem zadowolona,bezbłędnie z wykorzystaniem dobrych kosmetyków, według wzorca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2011-10-22 22:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce przyjazne zwierzakom. Byliśmy z polecenia sąsiadki, która chodzi tam już od dłuższego czasu. Ostrzygliśmy ładnie naszego maltańczyka i kupiliśmy piękne ubranko.Dobre podejście do klienta a przede wszystkim do psów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: My:p dnia: 2011-10-12 21:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszytko gicio. Zgodnie z opiniami innych. Podobało się i nam i pieskowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej i Ania dnia: 2011-09-20 14:24:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Doggy Diamond konkretna i fachowa robota dziewczyny znają się na tym co robią,a co najlepsze to wszystko mozna kupić dla swojego czworonoga.Naprawdę POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolek dnia: 2011-09-14 11:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAMY GORĄCO INNYM PIESKOM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FIX dnia: 2011-08-30 22:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny, elegancki salon,pozytywna obsługa:) hi. Dobrze ostrzyzony piesek. Polecam wszystkim właścicielom czworonogów. Wszystko ok!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-08-17 14:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam salonik Doggy Diamond.Ogromna metaforfoza mojego pieska, duzo rad odnośnie pielęgnacji, miła obsługa. A co chyba najwazniejsze w tym wszystkim widać i czuć ogromne serce do zwierząt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-29 21:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się bardzo, że ten Wrocławski salonik dla piesków cieszy się taka popularnością i ma tak pozytywne opinie. Oczywiście nie mogę powstrzymać się od wpisania równie pochlebnej. Wierzyłam, że będzie to jeden z lepszych salonów i tak też się stało. Moja historia związana z tym miejscem zaczęla się juz jakiś czas temu bo w maju tamtego roku. Z małą nutką niepewności wybrałam się do Doggy z moim berneńczykiem( niepewnie bo myslałam ze to salon tylko dla "maluchów")ku mojej radości okazalo się, że zrobią tam także mojego Messa. Z salonu wyszedl piękny, pachnący, wyczesany a co chyba njaważniejsze dla mnie w tym wszystkim szczęsliwy. Mialam troche niemiłych doświadczeń wczesniej w innych salonach we Wroc- podcieta sierśc w różnych dziwnych miejscach,niechlujnie wyczesany,przestraszony. Teraz jesteśmy stałymi klientami i cieszymy się, że znależliśmy tak przyjazne miejsce. dziękujemy i pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani,Pan i Mess dnia: 2011-06-03 18:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty ze swoim pieskiem w tym salonie. Mój shi tzu wyszedł stamtąd zupełnie jak nowy, czyściutki, pachnący, a fryzurę miał przepiękną! Serdecznie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-06-01 22:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja co prawda nie jestem klientką tego salonu, ale odbyłam jakis czas temu kurs groomerski w tym miejscu. Panie bardzo miłe, przekazały mi szeroka wiedze na temat pielegnacji psów i kotów.Miałam przekrój przez na prawde wiele ras. Strzyge juz pieski wszystkim znajomym i sąsiadom w swojej miejscowości i za jakiś czas ruszam ze swoim salonem. Chciałam polecić wszystkim kurs w tym salonie bo było to na prawde bardzo pożyteczne i miłe doświadczenie w moim życiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kursantka marta dnia: 2011-05-24 11:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam wyrazic swoje ogromne zadowolenie z całej wizyty w tym salonie. Zaprowadzilismy tam pieska pierwszy raz a o salonie dowiedzielismy sie od znajomych, ktorzy juz od dawna tam chodza ze swoim pieskiem. My tez bedziemy regularnie zagladac. Fryzura naszego pieska powala. Miłe i profesjonalne podejscie do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2011-05-22 18:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram poprzedników. Piesek z salony wyszedł piękny i zadowolony i my rownież.Długo nie czekaliśmy na wizytę, cena przystępna, niezwykle miła obsługa. Zachęcam z korzystania z fryzjera dla piesków Doggy Diamond na Bulwarze Ikara.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowoleni dnia: 2011-03-31 20:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromnym przekonaniem polecam to miejsce innym zainteresowanym. Była to juz moja- a dokładnie mojego pieska czwarta wizyta w tym salonie. Piesek ostrzyżony, wykąpany na prawde pieknie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2011-02-24 22:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna obsługa i super podejście do mojego kota perskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur Cietrzewski dnia: 2011-02-10 16:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daje plusa dla tego salonu. Bardzo ładnie obcięty i wykąpany yorczek. Zachęcam innych do korzystania z usług salonu Doggy Diamond.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nicol dnia: 2011-01-30 21:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TEN SALON!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AŚKA dnia: 2011-01-21 21:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na najwyzszym poziomie. Oceniam go wysoko i zachęcam do korzystania z wszelkich uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: meti dnia: 2010-10-25 19:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuje za wszystkie wskazówki odnośnie pielęgnacji naszej malutkiej yorczki no i oczywiscie za przepiekne strzyzenie. Pozdrawiam i Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2010-10-02 20:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromną przyjemnościa wystawiam pozytywną opinie.Zadko kiedy spotyka sie taka zyczliwosc, zarówno w stosunku do psów jak i ludzi.Wizyta przebiegla sprawnie, strzyzenie bardzo ładne i wsyztsko dosłownie wszytsko w jak najlepszym porzadku.Polecam ten Wrocławski salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M i M dnia: 2010-09-22 22:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy psi fryzjer we Wrocławiu to Doggy Diamond. Panie to 100% profesjonalistki, mają fenomenalne podejście do zwierząt. Strzygą po prostu pięknie. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rose dnia: 2010-09-19 21:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolony piesek i zadowoleni Państwo wiec wystawiaja pozytywną opinie:):) Wszystko w jak najlepszym porzadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowoleni dnia: 2010-09-17 21:37:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem na prawdę zadowolona z wizyty także wystawiam plusa dla tego salonu. Bardzo dobre porady odnośnie dalszej pielęgnacji mojego yorka, strzyżenie bardzo ładne, cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2010-09-15 14:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-08-30 17:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wlasnie sprawdziłem i równiez mogę polecic innym zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciek dnia: 2010-08-24 20:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprawdopodobne, wręcz fenomenalne podejscie do zwierzat.Uslugę oceniam na wysoka. Na termin czekałam ok 3 dni. Cena bez zastrzezen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2010-08-18 14:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest to czego szukalem odkad mam psa!! Pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2010-08-16 20:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A Ja Bardzo bardzo polecam!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2010-08-13 20:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAMY!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2010-08-07 00:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz ulubiony salon. Godny polecenia. Super. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gigi i Pani dnia: 2010-08-03 14:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jak jest w innych takich salonach we Wroclawiu ale tu nam sie podoba. Nasz piesek przeszedl duza metamorfoze i to bez stresowo. Bylam obecna przy wizycie bo Junior jest jeszcze szczeniaczkiem i troche balam sie go zostawic jednak kolejny raz mysle ze zostanie juz sam. Mam pelne zaufanie do tego miejsca. Ceny przystepne, standart wysoki, terminy tez ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JJ dnia: 2010-07-12 10:14:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych Wrocławskich psich fryzjerów. Wystawiam pozytywa. Dobra jakosc uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-07 09:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem ulotkę w sklepie zoologicznym.Zadzwoniłem, umówiłem się z moim sznaucerkiem i jutro wyjeżdzamy z pięknie zrobionym pieskiem na wakacje! Polecam, daje dużego pozytywa i pozdrawiam miłe Panie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2010-06-28 21:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam salon w internecie, wyslalam tam siostre z yoreczką no i obie wrociły zadowolone;d Mała z kokardką na glowie, wyczesana i slicznie obciętą...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2010-06-25 22:01:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To miejsce poleciła mi sąsiadka. Ona chodzi tu juz od pol roku ze swoim pieskiem i on zawsze wyglada bardzo ladnie, takze skusilismy sie.My mielismy swojego stalego fryzjer dla naszego sznaucera tylko ten nie ma narazie terminow. Jestesmy zadowoleni, ladnie i sprawnie ostrzyzony. Bedziemy wracac bo mamy blisko. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Shagi dnia: 2010-06-24 14:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemny salon. Wszyscy w domu są zachwyceni tym jak nasz yorczek wygląda po wizycie. Cena usług- standardowa jak na Wrocław. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Z. dnia: 2010-06-23 17:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży pozytyw dla tego salonu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-22 21:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłyśmy z Puśka w sobotę. dajemy dużego plusa. wszystko równo, wszysko ładnie, wszystko bardzo fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-21 09:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowy Dwór, Ostatni Grosz, Pułaskiego i jeszcze jakies 2 inne salony juz nie pamietam ulic. Tam wszedzie byłam ze swoim pieskiem i się zawiodlam. Tu dla tego salonu daje bardzo duzego pozytywa. Mila obsluga, ladny salonik i przepieknie ostrzyzony york. Nie zamienię nigdy na zaden inny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-19 22:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i mój piesek POLECAMY! :) Bardzo fajny salonik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2010-06-18 10:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydaje mi się, że zdjęcia na stronie w pełni nie oddają tego, co potrafią te Panie. Nasza Shih Tzu wyszła z salonu prześliczna,cała atmosfera, która towarzyszyła wizycie bardzo ciepła a salon przepiękny.Bardzo, bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kati dnia: 2010-05-17 11:03:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do dziewczyn bo mója fryzjerka ma terminy dopiero na jesień! Salon bardzo ładny, strzyżenie poprawne, ale nie zachwyca.Dziewczny są na dobrej drodze żeby być świetne,ale jeszcze troche przed nimi.Najlepsza we Wrocławiu jest p.Ula z Tyńca, ale nie ma szans żeby się do niej dostać.....Pozdrawiam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: FIFI dnia: 2010-05-13 17:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem Panie sa najlepsze we Wrocławiu. Własnie wrócilismy z wizyty, na której nasza Ariel ( west) była trymowana. Szukalismy juz na prawde wszędzie i nigdzie nie trymuja. Bylismy obecni przy wizycie i włos po włosku zrobiona przepięknie. Z wielkim przekonaniem polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona Ariel dnia: 2010-05-10 11:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjeżdżamy do tego salonu spoza Wrocławia. Jestesmy zawsze raz na dwa miesiące z naszym westem. Jeszcze nikt nigdy tak ładnie nie strzygł naszego pieska jak te Panie. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leoś i właściciele :) dnia: 2010-05-04 15:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz sznaucerek zrobiony na cacy, wytrymowany przepięknie, bardzo miła atmosfera. Jestesmy b.zadowoleni i z cala pewnoscia zostaniemy stalymi klientami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalif dnia: 2010-04-14 21:58:03 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: yyyyy Kasiu to są yorki miniaturki??? z tego co wiem to yorki są małe i wi.ększe, w zależności od skojarzenia rodziców. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: właściciel Yorka dnia: 2010-03-22 13:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelka !!! York mojej dziewczyny wyglada bosko !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2010-03-19 12:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia mojej ślicznej psiuńki. Mam yorka miniaturkę i dziewczyny naprawdę świetnie sobiez nia poradziły ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2010-03-09 07:51:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to strzygą czeszą i kąpią w dni świeczne? rewelacja zapisuję sie juz teraz na Wielkanocna Niedzielę :-)
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2010-01-03 19:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywał, napiszę krótko: REWELACJa !! Z dużym psem tylko tam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowofunland dnia: 2010-01-01 21:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musieliśmy poczekac kilka dni na wizyte, ale dzisiaj możemy powiedziec, ze warto bylo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-12 21:04:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno przeprowadziłam się z Warszawy do Wrocławia, szukałam jakiegoś salonu na poziomie. Daje pozytywa - miło, profesjonalnie, bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2009-10-23 13:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni. Po wielu wycieczkach po salonach we Wrocławiu, tan najlepszy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2009-10-21 21:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na prawdę godny polecenia. Miła i profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-19 12:15:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją