Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon "Bożenka" Bożena Krupska, mistrz stylista

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-500 Mysiadło Nowa Iwiczna Graniczna 17
Telefon: 22 711 00 00
Adres e-mail: bozenka.salon(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Fryzjerstwo damsko- męskie, kosmetyka i masaż , manicure pedicure, solaria stojące i leżące klimatyzowane Słowa kluczowe: fryzjer kosmetyka manicure pedicure parafina solarium z bryzą l'oreal koki fryzury wieczorowe dobór fryzur manicure japoński

Ocena: 78% pozytywna 15x 1x 4x

Jakość usług: 88% wysoka 15x 1x 2x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 14x 1x 2x
Ceny usług: 85% niskie 12x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 4730
Data utworzenia profilu: 17.10.2009 22:11:47
Data ostatniej aktualizacji: 17.10.2009 22:11:47 

Opinie o Salon "Bożenka" Bożena Krupska, mistrz stylista

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, solarium z lampami które naprawdę działają, mani-pedi Gabi szybki i dokładny. Naprawdę fajny salon w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaszmir dnia: 19.10.2016 02:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera,fajny salon. Miłe dziewczyny , ciesze sie ze tam trafiłem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.11.2015 12:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całą rodziną chodzimy do salonu Bożenka mąż, ja i dwoje synów , p. Bożenka ma niesamowity kontakt z dziećmi strzyże dosłownie w locie , nadziwić się nie mogę jak ona to robi ,ja farbuję , strzygę , mąż strzyże włosy, niedawno widziałam jak p Beata Pawlikowska korzystała również z usług u p Bożeny. Polecam salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.09.2014 20:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z solarium bardzo fajne , przy zakupie karnetu otrzymałam na własność okularki , czyściutko , bardzo fajny kolor opalenizny taki naturalny , obsługa miła , ceny dobre , naprawdę jestem zadowolona z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jak zgubiłm karnet nie było z tym problemu p. Bożenka wyliczyła mi ile mi zostało więc nic nie straciłam .
Opinia dodana przez: Ania Kozłowska dnia: 31.08.2014 21:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od niedawna tu mieszkamy z żoną i sąsiad mi polecił salon Bożenka ,byliśmy obsłużeni przez p Bożenę ze strzyżenia jestem bardzo zadowolony ,żona robioną miała farbę z pasemkami oboje jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi , cena za usługę bardzo dobra , atmosfera bardzo luźna i miła czuliśmy się tak jakbyśmy byli stałymi klientami , a i byliśmy na solarium super lampy a opalaliśmy się na niejednym solarium . My jesteśmy b zadowoleni i polecamy innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie sądzę żeby była taka potrzeba
Opinia dodana przez: Basia i Wojtek dnia: 15.08.2014 12:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zastawiałam się czy iść do tego salonu ale sąsiadka powiedziała że jest ok , byłam na solarium czysto , zdezynfekowane, ręczniki jednorazowe, okularki dostałam w gratisie na własność przy karnecie ,pani wytłumaczyła mi obsługę , bardzo fajne lampy (wypytałam)delikatne i ładny kolor ( po kilku razach).Ja jestem zadowolona i będę korzystać z niego moja koleżanka z Zalesia też tu zaczęła się opalać . A zapomniałabym mimo że termin wykorzystania skończył mi się to mogłam wykorzystać minuty z karnetu do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie musiałam korzystać
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2014 23:07:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak cennika usług - za to duży minus. Dzwonisz i pytasz o cenę usługi - mówią jedno, po wykonanej usłudze wychodzi, że płacisz więcej- zero przepraszam, zero niczego- jako klient można poczuć się co najmniej głupio jeśli idzie się z np 50zł w portfelu (bo strzyżenie miało kosztować 45zł) a słyszy się nagle kilkadziesiąt złotych więcej... Wypada powiedzieć chociażby przepraszam - nie mówiąc o rekompensacie ewentualnej- dla salonu 20zł to nic ale zwykły źle poinformowany klient może poczuć zażenowanie. Proponuję szkolenie z cennika (którego nie ma!!) WSZYSTKIM PRACOWNIKOM. Ps. cena za zwykłe strzyżenie z myciem zbyt wysokaa do jakości usługi- szkoda
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: mam ochotę zgłosić ale skoro brak reakcji na zbyt wysoką cenę za usługę ( w stosunku do informacji przez tel) to chyyba szkoda czasu
Opinia dodana przez: SS.BB dnia: 15.04.2014 23:22:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brudno! Korzystałam z solarium, niestety lepiące. Na pokrywie warstwa kurzu. Okularów brak.
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: reni dnia: 28.03.2014 15:46:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam stycznosc z kosmetyczka Dorota , nie polecam plotkara i bardzo wredna osoba !!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 02.11.2013 15:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio p.Bożena naprawiała strzyżenie wykonane w salonie obok zrobiła to rewelacyjnie , nie było widać schodów jakie miałem zrobione , napewno wrócę do tego salonu. Dzięki wam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie sądzę by była potrzebna
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 02.10.2013 23:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze wychodziłam zadowolona z salonu. Uwielbiałam zapisywać się do p.Agnieszki albo do p. Marleny, one wiedzą czego klient oczekuje.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Ania dnia: 16.07.2013 02:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon ostatnio wystrzygłam sama syna że pożal się boże a pani Bozenka udało się zrobić tak że nie było znaku po moich akrobacjach . Bardzo miła obsługa i dobre podejście do dzieci.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie miałam okazji ale sądząc po obsłudze pewnie nie byłoby problemu
Opinia dodana przez: Marta K dnia: 17.05.2013 07:25:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najleprza fryzjerka i co najlepiej wykonuje prace pozdrawiam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: najleprza fryzjerka paani marlena byla uczennica pozdrawiam
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2012 21:49:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sąsiadka mi poleciła ten salon i byłam bardzo zadowolona , fachowa obsługa ,miła atmosfera taka na luzie . Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 23.03.2012 20:28:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona z tego zakladu patrze przychodzac do fryzjra patrze nie tylko na prace ale rowniez kontakt z klientem a czuje sie jakby te dziewczyny byly wiecznie nie zadowolone ze ktos do nich przychodzi . Troche wiecej usmiechu i checi do zycia
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: martolina dnia: 28.11.2011 18:12:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona bardzo z usług w salonie a ostatnio jak się farbowałam czesała się tam u pani Bożenki Małgorzata Potocka . Polecam salon kilkoro moich sąsiadów również korzysta z usług od lat i są zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zdarzyło mi się reklamować
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 11.11.2011 16:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czeszę się tam od lat i korzystam z wielu usług w tym salonie a ważne jest dla mnie dobra jakość moich włosów i ciała , co prawda muszę się zapisywać aby się dostać ale akurat dla mnie to nie problem. Polecam innym ten salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo szybka
Opinia dodana przez: Małgorzata Kozłowska dnia: 07.06.2011 01:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: strzyżonko ok szybko i profesjonalnie i dobra cena polecam innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: borys2013 dnia: 02.02.2011 18:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny i fachowy zakład. Miła i utalentowana obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 13.11.2009 19:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie bardzo miła i fachowa obsługa ,atmosfera i umiejętności personelu zachęcają do powrotu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2009 22:18:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją