Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BUD-MAT usługi remontowo-budowlane Poznań 514-130-514 Łukasz Matysiak

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 61-699 Poznań Wichrowe Wzgórze 35/107
Telefon: 514-130-514 Kom. 513-004-565
Adres e-mail: info(małpa)bud-mat.com
Strona internetowa: www.bud-mat.com
Opis działalności: Firma zajmuje się kompleksowym wykańczaniem mieszkań, domów i budynków użyteczności publicznej w całej Polsce od 1999 roku. Słowa kluczowe: remonty poznań, układanie płytek poznań, malowanie poznań, remonty łazienek poznań, panele poznań, szpachlowanie poznań, remonty mieszkan poznań

Ocena: 100% pozytywna 37x

Jakość usług: 100% wysoka 36x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 25x 10x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 5304
Data utworzenia profilu: 2009-10-10 18:30:29
Data ostatniej aktualizacji: 2009-10-10 18:30:29 

Opinie o BUD-MAT usługi remontowo-budowlane Poznań 514-130-514 Łukasz Matysiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: płytkarze z prawdziwego zdarzenia!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: marek dnia: 2017-01-15 21:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie po raz pierwszy korzystam z usług tej firmy. Wszystko zawsze ok.cenię ich za to że nie ma problemu ze zrobieniem wszystkiego o co ich poproszę.Zawsze jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BARTKOWIAK DARIUSZ dnia: 2017-01-06 14:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co o nich mogę powiedzieć tylko SUPER łazienka w ich wykonaniu to majstersztyk gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam nadzieje ze nie będzie trzeba reklamowac
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-12-22 21:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młodzi i solidni fachowcy.łazienka bez zastrzeżeń, polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MIREK dnia: 2016-05-12 12:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonana robota!!!!! Sklep 150 m2 zrobili bez problemu,całość prac przebiegła bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2016-03-14 11:01:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka dla tych chłopaków nie stanowi żadnego problemu, wszystko zrobili wzorowo, wszystko wyszło lepiej jak chciałam gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-12-04 08:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Płytki na posadzce 260 metrów bez żadnych problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbyszek dnia: 2015-02-22 13:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cegła ozdobna (ala stara cegła) na ścianach w wykonaniu tych dwóch wirtuozów mega wypas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karuzela dnia: 2015-01-09 22:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 140 metrów płytek w Sochaczewie położyli bardzo szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbyszek dnia: 2014-12-03 20:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: postawili mi ściany z płyty GK bez żadnego problemu i już.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2014-11-13 20:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystkie prace przeprowadzone fachowo i starannie, remont bez stresu, towar sami przywieźli w odpowiedniej ilości polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2014-10-09 21:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: remont przeprowadzony fachowo. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-09-19 22:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalny remont mieszkania z tą ekipą to czysta przyjemność :P, szybko, rzetelnie, sprawnie, zero problemów, sympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-07-20 21:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: generalny remont mieszkania z tymi chłopakami to pikuś
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renata dnia: 2014-06-06 20:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: remont mieszkania przeprowadzony wzorcowo, jedna ekipa robiła wszystko z nimi się umawiałem, a nie że musiałem szukać innych majstrów a to do elektryki a to do hydrauliki itd., naprawdę fachowcy godni polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystian dnia: 2014-05-08 21:27:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cały dom wymalowali w tydzień super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2014-04-09 20:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całe mieszkanie od dewelopera firma bud-mat zrobiła pod klucz. Nic dodać nic ująć po prostu super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szymon dnia: 2014-03-28 22:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inne firmy nie chciały podjąć się tego zlecenia bo za małe, nie mammy czasu itd. po telefonie do BUD-MATu szybka wycena na e-maila i dzień później pokoik (12m2) był już robiony gładzenie ścian, malowanie i panele. Wielkie dzięki dla chłopaków z BUD-MATu, że się podjęli tak małego zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2014-03-06 20:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: całe mieszkanie zrobili szybko i tak jak chciałem. TO JEST TO!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2014-02-28 20:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: łazienkę robili skrupulatnie z dbałością o wszelkie detale, na początku było dużo bałaganu ale z czasem wyłaniał się efekt. Efekt końcowy jest super!!!!!!!!!! Z czystym sumieniem można ich polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: w razie potrzeby poprawią
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-02-07 20:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak powinna wyglądać moja łazienka miałam w głowie, BUD-MAT zrobił TO jest super!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2013-12-07 00:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic dodać nic ująć! po prostu super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ale o co chodzi?
Opinia dodana przez: daras dnia: 2013-11-30 00:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daras dnia: 2013-11-01 01:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełna profeska chatę zrobili w mega krótkim czasie.pozdro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: narazie nie trzeba
Opinia dodana przez: radas dnia: 2013-09-10 22:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka dla tych chłopaków to pestka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: sylwek dnia: 2013-05-19 22:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompleksowy remont mieszkania to pestka z taką Firmą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: małgorzata dnia: 2013-05-09 20:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tych chłopaków z czystym sumieniem, zrobili mi poddasze bardzo szybko (wełna, folia, profil, płyta)przygotowali pod malowanie, wystarczyło pomalować i gotowe. Towar wyliczyli tak że niebyło co oddawać. Naprawde polecam jestem z ich roboty bardzo zadowolony.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: narazie nie muszę
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2013-04-04 22:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z ich pracy, miejsce ich pracy jest czyste, praca wykonana rzeczowo i starannie na dodatek potrafią człowiekowi dobrze doradzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: robią tak, że nietrzeba reklamować
Opinia dodana przez: asia dnia: 2013-02-04 21:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawde rzeczowe chłopaki te wszystkie opinie to nie fałsz POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: w ramach prawa
Opinia dodana przez: wiesiek15 dnia: 2012-10-28 21:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2012-02-07 13:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chlopacy z duza kultura osobista, z usmiechem na twarzy rzeczowo,bez nerwow bez bałaganu, mozna im powierzyc czały dom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: siwy117 dnia: 2012-01-29 15:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chłopacy przeprowadzili remont mojego mieszkania szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek problemów, zorganizowali towar w odpowiednich ilościach i w dobrych cenach. pozdrawiam ekipę BUD-MATu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2011-04-08 21:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ci ludzie potrafia zrobic wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2011-01-23 21:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko sprawnie terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2010-11-19 22:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mega profesionalna ekipa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: szymon dnia: 2010-09-27 20:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ekipa godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-21 20:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-18 19:52:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją