Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MDStudio Maciej Daszkiewicz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Lipowa 49/budynek A
Telefon: 22 73 010 73 Kom. 608 66 68 64, 600 40 44 77 Fax: 22 73 010 73
Adres e-mail: biuro(małpa)mdstudio.pl
Strona internetowa: www.mdstudio.pl
NIP:
534-126-89-99
Opis działalności: usługi budowlane i remontowe, adaptacja pomieszczeń, projektowanie wnętrz, produkcja mebli na zamówienie Słowa kluczowe: usługi budowlane i remontowe, adaptacja pomieszczeń, projektowanie wnętrz, produkcja mebli na zamówienie

Ocena: 47% pozytywna 11x 12x

Jakość usług: 50% wysoka 11x 11x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 11x 1x 11x
Ceny usług: 26% niskie 4x 7x 11x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 5827
Data utworzenia profilu: 2009-09-29 18:27:53
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-29 18:27:53 

Opinie o MDStudio Maciej Daszkiewicz

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Daszkiewicz wziął 10000 zaliczki i zniknął. Mam wyrok sądowy nakazujący zwrot w ponad dwukrotnej wysokości z odsetkami i kosztami..i od wielu lat bezskuteczną windykacją. Mam więc wyrok że jest zwykłym z........jem. Tyle w temacie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: reklamacja? po zgarnięciu kasy powiedział ze niewykonalne albo dopłącę 30% więcej...
Opinia dodana przez: Emer dnia: 2015-03-19 11:43:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: komornik likwidowal im firme, sprawy sadowe na karku, klienci pozostawieni z zaplacona kasa bez mebli. a tu nagle odradzaja sie jak feniks z popiolow bez zenady. wlasciciel to zwykly naciagacz. sciagniecie pieniedzy z tej firmy to jednak jakas bajka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie ma takiej obslugi
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-15 09:51:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Bylem kiedys wykonawca PANA Macka [pana z duzej].Termin -niedokonczono ,PAN Maciek szukal wykonawcow za smieszne stawki[elektryka posadzki]-nie bylo chetnych.W koncu znalazl-ale termin-wiec klientowi kity typu -jeszcze to a to wyszlo a tak sie nie dalo i do kwoty doszlo tyle,albo schodzimy-zeszlismy do tej pory nie widze kasy.Z daleka od tego sprzedawcy kibli[firma Ostrowidzki z TTW OPEX]
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: sad
Opinia dodana przez: obserwator dnia: 2014-04-02 14:10:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: generalnie Studio robi kapitalne wrażenie,rewelacyjna ekspozycja,usługi może i nie są złe,natomiast jeżeli chodzi o współpracę to nie polecam,niewypłacalny kontrahent,do dziś nie rozliczył się z Naszą Firmą w kwestii realizacji na kwotę 10tys. Profesjonalizm to nie tylko usługi i jakość ale także lojalność wobec innych .Pozdrawiam Serdecznie
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 12:39:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przecież do ciebie nik nic nie wysyła więc może masz na myśli maile od innych, których oszukałeś ;)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aj dnia: 2012-09-01 17:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten aj to burak który się sprowadził do cywilizacji i chciał okraść nasza firmę lecz smieciowi się nie udało dla zainteresowanych biuro@mdstudio.pl prześle kooroondencje jaka tenbaran przeesyłać do nasżej firmy?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ok
Opinia dodana przez: Md dnia: 2012-08-13 22:18:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę wpisać w googla nazwę tej "firmy" i na forum muratora będzie opis ich partactwa i opisany proceder naciągania klintów na kasę. Partacze jakich mało
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Sprawa w sądzie
Opinia dodana przez: Aj dnia: 2012-07-25 21:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie Mdstudio kompleksową aranżację mieszkania w wawie, obsługa profesjonalna i sympatyczna, termin również dotrzymany a mebelki bardzo ładne, Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-02-04 15:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem kuchnie z ich projektem lakierowany mdf. Cenę dostałem bardzo dobra jak na okoliczne studia meblowe. Spodobał mi sie ich pomysl, bo mam dosc nietypowe pomieszczenie. Meble zrobili w ustalonym terminie, a montaz w jeden dzien plus na drugi dzien blat. Meble bez zastrzezen, wszysto ladnie pasuje i wyglada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez doświadczeń
Opinia dodana przez: Kamil C. dnia: 2011-10-04 11:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: proszę o informację czy stół był zaprojektowany przez mdstudio ? czy wykonany z projektu?? jest to zasadnicza różnica , jeśli ktokolwiek zamawia konkretną rzecz o konkretnym wymiarze nie może mieć pretensji do wykonawcy o to ile osób mieści się przy stole
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomsasz dnia: 2011-07-25 22:11:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MEBLE ZOSTALY ZROBIONE BARDZO SŁABO.STÓŁ NA 12 OSÓB WŁAŚCIWIE JEST NA 8 OSÓB ,JEŚLI DOSTAWIMY DOSTAWKĘ STÓL UGINA SIE .W SZAFIE OKLEINA Z POŁKI ODKLEIŁA SIĘ.REKLAMACJI FIRMA NIE UZNAJE . NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-23 22:33:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś po raz kolejny sprawdziłem czy firma MDS usunęła zdjęcia wykonane w moim domu (bez mojej zgody) i umieszczone na ich stronie internetowej. Okazało się, że nawet zmiana wyglądu tej strony nie spowodowała usunięcia zdjęć.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: kpina
Opinia dodana przez: Wojciech Kozielski dnia: 2011-04-10 19:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie meble nietypowe, gięte, lakierowane. Oryginalne wzornictwo przy umiarkowanych (nie najtańszych) cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ok.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-01 15:12:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najprawdopodobniej żadnej odpowiedzi się Pani nie doczeka. Pan Daszkiewicz jest tylko mocny w gębie. Milknie, kiedy musi zmierzyć się z udokumentowanymi pretensjami. Jakieś 2 tygodnie temu prowadziliśmy bardzo żywą i szybką wymianę maili (po kilka wiadomości z obu stron w jeden wieczór). Niestety wymiana maili ustała po tym jak wysłałem pełną listę moich zastrzeżeń. Oczywiście nie mam na to dowodów, ale akurat w tym samym czasie pojawiła się bardzo pozytywna ocena firmy MDS.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie istnieje.
Opinia dodana przez: Wojciech Kozielski dnia: 2011-01-22 22:57:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowny Panie. Przyznam szczerze, że bardzo wątpiłam w Pana istnienie.Niestety, nie było mi dane dostać sie do Pana i jestem naprawdę , szczerze rozbawiona Pana pojawieniem się i Pana odpowiedzią.Nie mam zamiaru tego komentować. Poprosiłabym tylko o pisemną odpowiedź na reklamację zgłoszoną Pana pracownikowi ( kierownikowi) , którą podpisał u nas podczas odbioru prac ( mija właśnie drugi miesiąc od jej złożenia i miesiąc od mojej ostatniej prośby złożonej mailem). Interesuje mnie każda Pana odpowiedź, byle złożona na piśmie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie istnieje
Opinia dodana przez: Edyta Rogowska-Kita dnia: 2011-01-20 23:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MDstudio została mi polecona przez moich znajomych, za co bardzo serdecznie dziękuje. Odebrałem mieszkannie w stanie deweloperskim bez pomysłu na wykończenie. Z pomocą przyszło mi MDstudio. Po kilku spotkanich zostały przygotowane projektu mebli kuchennych, łazienkowych oraz salonowych, ku mojemu zaskoczeniu dostałem również propozycję zakupu płytek, umywalek, parkietu etc. Muszę powiedzieć, że z wielką ulgą powierzyłem dostarczenie wszystkich potrzebnych sprzętów potrzebnych do prac budowlanych . Prace remontowe przebiegały bardzo sprawnie, z dnia na dzień mieszkanie zmieniało się nie do poznania. Na koniec przyjechały meble , agd. Montaż przebiegł bardzo sprawnie, bez żadnych zastzeżeń. Panowie montażyści pozostawili porządek. Jestem bardzo zadowolony, serdecznie polecam wielki profesjonalizm ( miałem do czynienia z kilkoma ekipami,i wiem o czym mówię ), Prace budowlane wykonane bardzo starannie, wysoka jakość mebli - moja ocena na 5+, gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: tomasz dnia: 2011-01-14 20:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowna Pani Edyto Rogowska-Kita, wydaje mi się, że trochę się Pani zapędziła z wyrażaniem swojej subiektywnej opinii o naszej firmie. Nie rozumiem zarzutów odnośnie naszej umowy- “pułapki” – przecież nikt nie zmuszał Pani do zakupów w naszej firmie, po naszych cenach oraz podpisania naszej umowy!?! Zapomniała Pani napisać o otrzymanym bardzo wysokim rabacie przy dość skomplikowanym projekcie, z zastosowaniem materiałów z najwyższej półki. Domyślam się, że wiele firm, u których ponoć robiła Pani wyceny nie zagwarantowało po prostu otrzymanej jakości finalnego produktu za tą kwotę. Na zamówieniu wpisaliśmy termin realizacji 6 tygodni, zgadza się. Ale znowu zapominamy o faktach: wpłata zaliczki z tygodniowym opóźnieniem, lista sprzętów AGD potrzebnych do zaczęcia rysunków – przysłana dopiero po kolejnym przypomnieniu, kolejny tydzień opóźnienia. Masa błędów oraz nieścisłości projektowych, brak kontaktu i odpowiedzi na przesyłane zapytania (tak, zadawaliśmy po raz kolejny te same pytania, ponieważ nie raczyła Pani na nie odpowiadać! My nie traktujemy rozmów telefonicznych wiążąco, ponieważ pamięć jest ulotna i po tygodniu nie pamiętałaby Pani swoich ustaleń). Przyjazd projektantów o którym jest mowa w Pani opinii był zaproponowany po ok 6 tygodniach od podpisania zamówienia – także bądźmy poważni i trzymajmy się faktów, a nie wymyślajmy historyjki o MD Studio – niesolidnej firmie. W tym czasie rysunki mebli były już gotowe i ich przyjazd nie był nam do niczego potrzebny. Licząc od tamtego momentu (zamknięcia rysunków wykonawczych) termin realizacji wyniósł wpisane na umowie 6 tygodni. Odnośnie montażu to też sprytnie dopiera Pani fakty lub perfidnie nimi manipuluje. Montaż kuchni trwał 3 dni. Brak wspomnienia faktu, że na budowie nie było zlewozmywaka i ekipa montująca blat żywiczny stała pół dnia z pracą czekając aż mąż go dowiezie. Brak wspomnienia faktu, że podczas obmiarów na ścianach nie było szkła, a umówiliśmy się, że szklarz będzie je montować PO szafkach – tym czasem szklarz zamontował szkła wcześniej, przez co nie mogliśmy montować szafek, gdyż wymagały one przerobienia – zwężenia. Ah jeszcze jedno – na budowie nie było nawet przygotowanej elektryki – brak światła, żarówek skutecznie blokował nam pracę (przełom listopada/grudnia, gdy ciemno robi się już od godziny 16). Pozostawiam do oceny czytelnikom, czy takie przygotowanie klienta do montażu zabudów jest w porządku. Odnośnie Pani chwiejnego stanu emocjonalnego (raz chcę tak, raz inaczej, krzyki i wrzaski przez telefon, umawianie się na spotkanie, nie przyjeżdżanie w celu obejrzenia mebli, zarzekanie się o nie zapłaceniu za wykonane meble...) oraz agresywnego zachowania męża, obelg i wrzasków na pracowników firmy nie będę komentować. To było po prostu żenujące. Myślę, że do jakości mebli, o której Pani pisze, nie mogą mieć Państwo zastrzeżeń. Meble na wysoki połysk, wypolerowane, blat z konglomeratu żywicznego – czarny połysk, wszystko pięknie i ładnie. Przyjeżdża ekipa montująca meble – a na tych pięknym czarnym blacie stoi pan w butach i nad tym blatem, bez jakichkolwiek zabezpieczeń, dłubie w suficie i montuje okap. A na pięknym białym blacie w połysku na słupie porozkładane są narzędzia budowlane, śruby, gwoździe, druty. Nie skomentuję też faktu połamanych listew cokołowych rzuconych, przez ekipę wykańczającą wnętrze, pod stertę smieci i chodzenie po nich... Ich dorobienie też trwało. Niestety, ale takie meble są dla wymagających klientów, indywidualnych, zdających sobie sprawę z ich wartości estetycznej. ps. o jakiej reklamacji mówimy? Nie dostaliśmy od zakończenia montażu i podpisania protokołu odbioru montażu żadnego pisma od Państwa??!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciej daszkiewicz dnia: 2011-01-14 18:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sierpniu korzystałam z usług firmy w zakresie wykonania zabudów meblowych pokoju córki. Wysoki profesjonalizm obsługującego p. Piotra i wysoka jakość wykonania przekonały mnie do wymiany mebli kuchennych. Jestem w trakcie domawiania szczegółów. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2011-01-13 21:28:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecę tej firmy nawet największemu wrogowi. Zwróćcie Państwo uwagę na umowę!!! Przyjdzie Państwu odnosić się do niej bardzo często i wierzcie mi będziecie zawsze na przegranej pozycji. To prawdziwa "pułapka" . Bardzo wysoka zaliczka nie gwarantuje wam niczego!!! A na pewno nie zagwarantuje Wam terminowości działań. Nie zgadzajcie się na żadną zapłatę przed przywiezieniem mebli a tym bardziej nie płaćcie za montaż.!!!!!! ( chociaż tak jest w umowie. Zapłacicie i nie będziecie mieć żadnego narzędzia w ręku mimo wielu składanych obietnic. Niestety uwierzyliśmy bardziej sprzedawcy i zostaliśmy naciągnięci. Obiecany czas realizacji z 6 tygodni( liczony od wpłaty zaliczki) przeciągnął się na 3,5 miesiąca. Montaż mebli zabrał firmie 1 miesiąc i do tej pory nie wszystko jest wyjaśnione. Reklamacje- mija miesiąc od momentu zgłaszania problemów i nie ma żadnej odpowiedzi. Próbowano nam wmówić ,że wina opóźnienia leży po naszej stronie i naszego projektu. Ale gdy zaproponowaliśmy finalnie przyjazd projektantów nagle okazało się że wszystko jest jasne. Zadawano nam wielokrotnie te same pytania a odpowiedzi nie były przekazywane dalej. Potem te same pytania zadawał nam człowiek, który zastępował prowadzącego. Nie wierzcie, że meble można obejrzeć przed dopłatą reszty pieniążków. Pokażą wam szafeczki w stanie w którym nie jest możliwe ocena jakości. A przecież dopiero po zamontowaniu widać jakość produktu i pracy. Po całym oczekiwaniu na meble, 100%-owej zapłacie - montaż mebli trwał 1 MIESIĄC!!! .Pierwsza ekipa ( i to najbardziej pozytywne) super profesjonalna –EKIPA ZEWNĘTRZNA ( papcie, białe kombinezony, punktualność i sprawne działanie). Niestety zrezygnowali z dalszego montażu z powodu niezapłacenia im za zlecenie( tak nam powiedzieli montażyści MD studio) . Potem przyjeżdżała ekipa MD studio. Koszmar. Każdy kolejny przyjazd ekipy był okupiony telefonami, prośbami o zakończenie montażu, moimi krzykami i płaczem. Ogólnie bezsilność. Zbliżały się święta. Pan Piotr zupełnie bezstresowo podszedł do sprawy. Podczas jednej telefonicznej rozmowy, kiedy moje meble były całkowicie "rozbabrane" usłyszałam że stolarnia ma swój terminarz i nie mogą tak do mnie jeździć:))Montaż zajął 1 miesiąc. Pieniążki za montaż również zapłacone wcześniej. Jakość mebli pozostawia wiele do życzenia. Oczywiście na złożoną reklamację nikt się nie odezwał. Telefon milczy, na e-mail nikt nie reaguje. Nie ma żadnej odpowiedzi ani pozytywnej ani negatywnej. Jeśli więc Państwo macie cierpliwość, dużo siły, odporność i dużą dawkę naiwności a raczej głupoty jaką my się wykazaliśmy to bardzo proszę. Dla wszystkich wątpiących mogę przesłać korespondencję z MD studio lub smsy z obietnicami MD studio. Oczywiście w dalszym ciągu czekam na odpowiedź dotyczącą reklamacji - poinformuję Państwa kiedy i czy w ogóle to nastąpi. Najgorsze jest to że przed nawiązaniem współpracy z nimi również przeczytałam kilka złych opinii ale pomyślałam że to frustraci jacyś. A jednak mieli rację. Jest masa innych firm na rynku…jeśli macie Państwo siłę…to proszę bardzo ale przestrzegam!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie istnieje!!!!
Opinia dodana przez: Edyta Rogowska dnia: 2011-01-11 22:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Matko! Trafiłam tu przez przypadek i szczęka mi opadła. Sprawdza się stare powiedzenie, że jeden niezadowolony klient jest gorszy od 100 zadowolonych, ale bez przesady! Ceny za wysokie? A kto Państwa zmuszał do zamówienia u nich? Ja robiłam w mdstudio kuchnię, parę miesięcy potem szafy i szafki do łazienki. Za każdym razem super profesjonalna obługa, która pomagała, doradzała. Może to po prostu nasza polska mentalność, żeby zamiast cieszyć się z nowych mebli szuka się wszędzie problemów... Szkoda słów. Termin realizacji dotrzymany, nie umawialiśmy się konkretnie na montaż przy zamawianiu, bo to ciężko planować z takim wyprzedzeniem. Miało być około 6-7 tygodni i było - sami zadzwonili, że już gotowe. Polecam serdecznie wszystkim, dla których liczy się jakość i profesjonalna obsługa, za trochę wyższą cenę (Chociaż w Warszawie za taką jakość płaci się o wiele więcej. Robiłam wyceny w kilku studiach przed podjęciem decyzji). To jest duża i porządna firma z którą bardzo dobrze się współpracuje, stolarnia własna na którą zawsze można podjechać i obejrzeć mebelki, a nie jakaś garażowa produkcja jak to się często zdarza. Konkretni ludzie, dobra jakość i baaardzo duży wybór materiałów! Oczywiście polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nawet jak się coś samemu popsuje, można się dogadać.
Opinia dodana przez: Gosia C. dnia: 2010-07-05 23:01:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże opóźnienia w wykonaniu. Kłamią w sprawie terminu realizacji i postępu prac. bez wiedzy i zgody robią zdjęcia i umieszczają na swojej stronie internetowej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie istnieje.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-02 10:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma robiła mi mieszkanie całościowo - meble i remont, bardzo miła i solidna ekipa, ze wszystkim można się dogadać nie robią problemów. polecam bardzo cen nie mają najniższych, ale jak ktoś liczy na jakość to się opłaca. bez porównania do ekipy, która robiła u mnie wcześniej. wielkie dzięki i do zobaczenia przy następnych zleceniach !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zgłoszone usterki poprawili w kilka dni, uszkodzony na montażu front w kuchni - zrobli drugi w 3 dni
Opinia dodana przez: Adam z Pruszkowa dnia: 2010-06-21 13:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zaprojektowała oraz wykonała szafki w moim mieszkaniu. Bardzo miła obsługa, wycena zrobiona od ręki - takie były początki. Po zebraniu kilku ofert wróciliśmy do nich, może nie byli najtańsi, ale za to wygląd i jakość mebli super (widziałem ich meble u znajomego, z jego polecania do nich trafiliśmy). Od słowa do słowa podpisaliśmy umowę (można się trochę targować :)). Termin realizacji miał być 4-6 tygodni, mniej więcej w 5 tygodniu umówiliśmy się już na montaż. Mebelki zmontowane w jeden dzień, bez zastrzeżeń - super ekipa monterów, szybka i sprawna, dobre narzędzia i co najważniejsze - CZYSTA !! Dziś trudno o takich fachowców. Ani jednego pyłku po sobie nie zostawili. Serdecznie polecam firmę wśród znajomych, no i teraz tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie musiałem próbować
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2010-02-15 15:42:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją