Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Gazownicze Przemysław i Paweł Sekułowicz

Zawód: instalacje gazowe - usługi  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Usługi gazownicze - naprawa, regulacja, konserwacja urządzeń gazowych. Instalacje gazowe i próby szczelności. Słowa kluczowe: naprawa, serwis - junkers, termet, neckar, beretta, vaillant, instalacje gazowe, próby szczelności

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 0% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2150
Data utworzenia profilu: 2009-09-19 11:01:04
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-19 11:01:04 

Opinie o Usługi Gazownicze Przemysław i Paweł Sekułowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa piecyka przebiegła sprawnie i szybko. Grzeje wodę że hej :) Ja osobiście polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Janusz Sęk dnia: 2014-03-02 19:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem po raz pierwszy parę miesięcy temu i bardzo sobie chwalę, termeta mojego przywrócili do sprawności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-02-16 15:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie ceny w normie, z wykonania konserwacji piecyka i naprawy też jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2010-11-15 10:38:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Fachowiec" przyszedł 2 godzinie po umówionej wizycie, nawet go nie stać na słowo "przepraszam" a jak powiedziałem, że 30 zł za niepunktualność do złodziejstwo to jeszcze powiedział klientowi "spier...." unikać jak ognia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2010-07-13 17:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny nienajniższe ale czyszczenie piecyka i naprawa wykonana perfekcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2009-09-20 16:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowośc i fachowośc w 100 procentach godna polecenia, ceny troszke wyższe niż u innych fachowców ale sam się przekonałem że co tanie - to drogie. Dwóch serwisantów miałem przed tą firmą i dopiero oni rozwiązali problem z moim Junkersem.....szczerze polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-19 11:04:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją