Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Budsound Adam Ziołek

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 60-144 Poznań kordeckiego 60
Telefon: Kom. 601731800
Adres e-mail: adam(małpa)budsound.pl
Strona internetowa:
NIP:
7792221624
Opis działalności: Firma budowlana Słowa kluczowe: budowa, remont,

Ocena: 40% pozytywna 4x 6x

Jakość usług: 42% wysoka 3x 1x 4x
Terminowość: 44% bez zastrzeżeń 4x 5x
Ceny usług: 0% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1747
Data utworzenia profilu: 2009-09-14 22:42:40
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-14 22:42:40 

Opinie o Budsound Adam Ziołek

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam firmy pana A.Ziołek. NIe dotrzymuje terminów, zmienia numery telefonów co tydzień i jak tylko pojawiają się problemy nie można się do niego dodzwonić. Jakość usług bardzo niska ! Wiele opowiada i udaje że się na wszystkim zna ale tak naprawdę brak mu solidności. Jak najdalej od jego firmy !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-30 16:51:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Ziołek nie skończył żadnej szkoły. Nie tylko budowlanej ale wogóle żadnej szkoły średniej. To że jest kłamczuszkiem i troche oszukuje na materiałach to najmniejszy problem. On poprostu nie zna się na budowlance. Cała jego wiedza to empirycznie spartaczone roboty. Chop zpier..... i następny raz postanowił zrobić inaczej - może się uda. Polecam dla wrogów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak kontaktu i udaje że nie słyszy. Halo halo halo
Opinia dodana przez: Juras dnia: 2013-08-23 20:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zmieniła sie o 180 stopni na pozytyw. Mozna spokojnie powierzyc pieniądze a prace wykonane sa w terminach. Współpracowałem kiedys z właścicielem a teraz ponownie i rzeczywiscie jest ogromna zmiana na lepsze. Polecam !
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2012-11-09 11:54:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uwaga nie wpłacać żadnych zaliczek !!!
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-17 23:15:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zła jakość wykonywanych w większości prac.Uwaga właściciel firmy to typ socjopaty.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2010-07-23 03:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna-ostatnio wspólpracowalem przy paru inwestycjach.Brak zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: roman dnia: 2009-12-16 06:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego Pana i choc czasem ma nieznaczne opóźnienie,bo widomo że w dzisiejszych czasach człowiek jest zabiegany i ,usi walczyć o pieniądz, to jego wykonanie prac jest naprawde na wysokim poziomie. A co do Mariana który tutaj opisal tego Pana to z tego co wiem to były wspólnik ktory oszukał firme odebral klientów i teraz sie mści że jeszcze i pieniądze musiał oddać. Nie wierzcie Państwo w tą opinie Pana Mariana Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elza dnia: 2009-12-11 08:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilkakrotnie współpracowalem z tym Panem i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: stadan dnia: 2009-12-11 05:01:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze nie polecam. Idzie Zima, a umówionych prac pan Adam Ziółek nawet nie rozpczął. Brak kontaktu z właścicielem, nie odbiera telefonów. Strzasznie mądry przy omawianiu zlecenia, brak konsekwencji w działaniu a włąsciwie brak jakiego kolwiek działania. Niepolecam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2009-10-04 21:06:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletny brak dotrzymania terminów, a wykonane usługi poniżej jakich kolwiek standardów. Pan Ziołek oszukuje na materiałach! Uwaga na tego Pana! Nie polecam!!!! Uwaga na zaliczki!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reakcji na reklamacje!
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-14 22:45:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją