Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Porad Prawnych Lexom.pl Jakub Markiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Śląskie, 41-200 Sosnowiec 1-go Maja 56
Telefon: Kom. 602-711-638
Adres e-mail: lexom(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.lexom.pl
Opis działalności: Działalność prawnicza Słowa kluczowe: prawnik sosnowiec,adwokat sosnowiec, radca prawny sosnowiec, kancelaria sosnowiec

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 9719
Data utworzenia profilu: 2009-09-10 21:43:15
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-10 21:43:15 

Opinie o Kancelaria Porad Prawnych Lexom.pl Jakub Markiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN MECENAS WIE JAK WYTŁUMACZYĆ KLIENTOWI ZAWIŁOŚĆ SPRAWY Z KTÓRĄ SIĘ DO NIEGO ZWRÓCIŁEM. TO JEGO ZASŁUGA ŻE SPRAWA ZOSTAŁA WYGRANA. WYSTĘPUJĄC SAM PRZED SĄDEM PRZEGRAŁBYM. POLECAM BARDZO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZADOWOLONY KLIENT dnia: 2016-11-20 12:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedstawiłam problem, dla mnie ogromny,ale prawnie nieskomplikowany. Spotkałam się z dużą dozą wyrozumiałości i otrzymałam wyczerpujące wyjaśnienie problemu. Wyraźnie odczuwa się, mało spotykaną u prawników chęć pomocy.
Opinia dodana przez: B. Adamczyk dnia: 2016-01-07 20:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poprowadził sprawę rozwodową z pozytywnym skutkiem, obecnie podjał się trudnej sprawy o podział majątku. Dzięki posiadaniu dużej kompetencji wierzę że sprawa ta zakończy się pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2015-10-14 11:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadzi mi sprawe o odprawe. Dobrze wytłumaczył zasady współpracy. Jak wygram druga strona płaci. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarcinS dnia: 2015-05-16 21:29:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry prawnik, pomógł wygrać mi sprawę przedawnioną,niedrogi, rzetelny i slowny. poz tym bardzo sympatyczny i miły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasiab dnia: 2014-12-17 20:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi sprawę o stwierdzenie nabycia spadku. Obawiałam się, że nie damy rady podwarzyć tego testamentu, ale na szczęście mecenas wiedział co zrobić. Jestem zadowolona.y: Ciężko uznać, że ceny są wysokie, jak sie ma spadek do stracenia. Biorąc pod uwagę te 5 rozpraw w ostatnich dwóch latach ceny są raczej niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jessica dnia: 2014-10-16 00:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomocny człowiek. Miałem problem z alimentami. Udało się załatwić, choć sam w to nie wierzyłem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cris dnia: 2014-05-17 00:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki jego pomocy nareszcie dokonano podziału działki i domu. Szybko i bez naciągania. W kontakcie rzeczowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.R. dnia: 2014-04-27 09:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam!! Dotrzymywanie terminu jak i jakość usług na najwyższym poziomie!! fachowa pomoc przy skomplikowanym spadku po rodzicach. Co najważniejsze niskie ceny!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2013-09-13 22:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc, naprawdę mi pomógł a już byłam załamana jak inny adwokat powiedział że sprawa jest beznadziejna.. tymczasem jak się okazało nie było beznadziejnie, trochę czasu to zajęło ale wygraliśmy! Ceny porad i pism - na każdą kieszeń (a mam w tym doświadczenie..) nie mówiąc już o wrażliwości i nastawieniu na klienta. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-09-13 22:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony,osoba mila sympatyczna,potrafi pomoc,mila atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tofik dnia: 2013-08-28 10:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z dobrym skutkiem przeprowadził mi rozdzielność majątkową,gdzie poprzedni prawnik się poddał!Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2011-05-10 12:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwiłem zwrot z ZUS na ponad 30 tyś gdzie inni adwokoaci mówili niewykonalne... Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadzik dnia: 2009-12-18 09:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna osoba. Myślę, że warta polecenia, mi akurat pomógł ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Marta
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-09 16:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. KOmpetentnie i w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2009-09-13 20:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2009-09-10 21:44:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją