Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KLIMCZAK ZBIGNIEW USŁUGI BUDOWLANE KLIMCZAK ZBIGNIEW

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, MYŚLIBÓRZ
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: BUDOWNICTWO - FACET UCIEKA Z MIEJSCA BUDOWY Słowa kluczowe: BUDOWA

Ocena: 45% pozytywna 5x 6x

Jakość usług: 50% wysoka 4x 4x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 4x 6x
Ceny usług: 0% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1392
Data utworzenia profilu: 2009-09-06 19:05:19
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-06 19:05:19 

Opinie o KLIMCZAK ZBIGNIEW USŁUGI BUDOWLANE KLIMCZAK ZBIGNIEW

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczoznawca okreslil prace p. Klimczaka jako zwykla fuszerke
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: wogole nie przyznajr sie do swojek pracy jak jest zle zrobiona ludzie uwazajcie na niego
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-19 22:51:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Klimczak zatrudnia przypadkowych pracowników i jest to mieszanka wybuchowa, która potrafi zniszczyć życie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-01 21:51:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fatalna obsługa - mówie to z całą pewnościa
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 10:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie,szybko i rzetelnie.Bardzo dobry kontakt.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gość dnia: 2013-02-20 14:34:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeszcze troszkę i udowodnię Państwu, że Pan Klimczak nie jest dobrym fachowcem, jeszcze troszkę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-27 18:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całą odpowiedzilnością.Zachęcam do korzystania z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2012-02-06 15:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem z tej firmy zadowolona,wykonalnośc prac i termin jej wykonania odbył się w terminie ,jeśli były zastrzerzenia z mojej strony co do poprawek zostały one natychmiast wykonane Pan Klimczak jest osobą odpowiedzialną i zawsze pod telefon,polecam ta firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-01 11:46:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znam 4 osoby, którym Pan wykonywał "prace remontowo-budowlane". tylko 1 z nich jest zadowolona, a raczej tylko udaje, że tak jest, bo w czasie deszczu lata z wiadrem na strych i ... proszę zgadnąć co jest dalej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma jej wcale, facet przepada jak kamfora
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-10 23:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firme super panowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-10 15:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super dokładny.
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-10 09:18:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BIERZESZ KREDYT BUDUJESZ SWÓJ WYMARZONY DOM A GOŚCIU NIEMAJĄCY PREDYSPOZYCJI DO TEJ BRANŻY POZOSTAWIA BAŁAGAN I STRACH.....
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: ANONIM dnia: 2009-09-06 19:07:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją