Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alina Mierzejewska "Mierzejewska i Syn" Alina Mierzejewska

Zawód: stolarka budowlana Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Bródnowska 16/32
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: drewniane podłogi parkiety cyklinowanie olejowanie renowacja parkietów Słowa kluczowe: drewniane podłogi parkiety cyklinowanie olejowanie renowacja parkietów

Ocena: 0% pozytywna 8x

Jakość usług: 0% wysoka 7x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 0% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2351
Data utworzenia profilu: 2009-09-01 12:35:21
Data ostatniej aktualizacji: 2009-09-01 12:35:21 

Opinie o Alina Mierzejewska "Mierzejewska i Syn" Alina Mierzejewska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia - stanowczo odradzam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-26 10:28:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszyskich klientów przed dawaniem zaliczek nie mają chyba nawet jednej dobrze wykonczonej roboty a ich cykliniarka wygląda jakby była ze złomu. A jej sprawy z klientami cały czas toczą się w sądzie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: cyklinowanie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-09 13:24:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panowie alkocholicy nic dodac nic ujac efekt koncowy podłogi katastrofa szefowa wyglada jak by popijala z tymi partaczami tragedia
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dfghdfgh dnia: 2011-07-05 18:30:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga zaszpachlowana wszystko wyszlo po tygodniu , na dodatek jeden z panów "majstrów" przywłaszczył sobie trochę biżuterii , ogulnie polecam ludziom ktorzy lubja chodzic po sadach napewno po uslugach tej firmy znajdziecie sporo pretekstów by znaleźć się na wokandzie innym ludzią odradzam !!!
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: brak!
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-13 11:42:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szefowa która nie nadaje się do prowadzenia firmy nie dotrzymuje terminu jakośc usług jest gorsza niż zła.pracownicy niszczą rzeczy pozostawione w mieszkaniu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-25 08:43:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie do cyklinowania podłogi przyszli pijani, co godzinę przerwa na piwo, zależało mi na czasie więc jakoś to przeżyłem, ale po zrobieniu podłogi ma ona strukturę papieru ściernego. Teraz nie można się dodzwonić do "szefowej" a jak już odbierze to mówi że nie mają czasu na takie "drobiazgi". Szczerze z całego serca ODRADZAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie chcą wykonać reklamacji
Opinia dodana przez: niestety ich klient dnia: 2010-08-15 12:15:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie można tego nazwać firmą. Pracownik notorycznie pod wpływem alkoholu, niepunktualny, zapominający o poprzednich ustaleniach. Cyklinowanie i lakierowanie wykonane fatalnie, podłoga wygląda gorzej niż przed remontem. Na podłodze rysy, listwy popękane, krzywo pomierzone, wystające gwoździe na ok 2cm, zniszczone nowe drzwi balkonowe, a także rzeczy prywatne. Brak możliwości reklamacji- nie odbieranie telefonów, przekladanie wizyt z dnia na dzień. Wyraźnie liczą, że klient sobie odpuści.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: w umowie istnieje, jednak praktyka pokazała, że NIE! Brak możliwości skontaktowania się z szefową firmy.
Opinia dodana przez: WFH dnia: 2009-12-15 19:40:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie. Mieli przyjść o 8.00. Przyjechali ew dwóch taksówką o 16. Jeden pijany ułożył się na balkonie i zasnął. Drugi udała, że coś robi. Następnego dnia pracowali, z przerwą na alkohol. Wzięli pieniądze, nie chcieli dać pokwitowania. Ich dzieła wygląda tak: z listew sterczą gwoździe do 1,5 cm lub ich kikuty z poobcinanymi główkami, koło kaloryfera listwa położona w "ząbek" i porysowana czerwoną kredką. Na podłodze ślady po szlifierce, czerwonej kredce i przebarwienia. Lakier położyli na brudną podłogę. Na całej powierzchni poprzywierany do lakieru brud. Podłoga ma fakturę papieru ściernego. Po zgłoszeniu reklamacji mówią, że przyjadą następnego dnia o żądanej porze. Nie pojawiają się i nie odbierają telefonów. Można się połączyć tylko wieczorem. Przepraszają i umawiają się na następny dzień i tak w kółko do zamęczenia klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: przyjmują i nie realizują
Opinia dodana przez: ich klient dnia: 2009-09-01 12:50:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją