Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bałaga-Kupis Agnieszka Kancelaria Adwokacka Bałaga-Kupis Agnieszka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, 25-007 Kielce Sienkiewicza 24 24
Telefon: 41 368 04 64 Kom. 608 466 802 Fax: 41 368 04 64
Adres e-mail: agnieszka(małpa)kupis.pl
Strona internetowa: www.kupis.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, obrońca, pełnomocnik, Kielce

Ocena: 88% pozytywna 31x 4x

Jakość usług: 100% wysoka 30x 1x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 28x 1x 2x
Ceny usług: 90% niskie 10x 18x 1x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 10059
Data utworzenia profilu: 2009-08-27 15:35:57
Data ostatniej aktualizacji: 2009-08-27 15:35:57 

Opinie o Bałaga-Kupis Agnieszka Kancelaria Adwokacka Bałaga-Kupis Agnieszka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecania, mają podejście do klienta. Skutecznie rozwiązali moją sprawę w całkiem krótkim czasie i co istotne, nie zdarli ze mnie jakiś wielkich pieniędzy. Jestem im naprawdę wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Jurek dnia: 2015-02-20 09:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria. Młodzi adwokaci z werwą, mocnymi argumentami i niebywałą charyzmą na sali rozpraw. Byłam pod wielkim wrażeniem ich umiejętności. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-04-14 13:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na temat Pani Mecenas można przeczytać naprawdę dużo pozytywnych komentarzy i to nie tylko na tym serwisie, ale i tutaj : http://premium.e-prawnik.pl/agnieszka-balaga-kupis.html
Opinia dodana przez: Knat dnia: 2013-11-25 11:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka pomagała mi walczyć o prawo do częstszego widywania się z moimi dziećmi. Muszę powiedzieć, że swoją pracę wykonała rewelacyjnie. Nie miała prostego zadania, bo matka moich dzieci to wyjątkowo wredna i zawistna istota. Na szczęście Pani Agnieszka wykazała się niebywałą kulturą i pewnością siebie. Brawo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-11-15 14:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata. Dziękuję mec. Baładze za profesjonalną i całościową pomoc w naszej sprawie. Był to nasz pierwszy kontakt z sądem i z tą całą procedurą. Dzięki pomocy adwokat sprawa przebiegła sprawnie i co najważniejsze z korzystnym dla nas wynikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 2013-11-04 14:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że już za sobą mam wszystkie przygody związane z wymiarem sprawiedliwości mam już za sobą. Jeden głupi wyczyn i mogłem przekreślić całą swoją karierę. Na szczęście Pani Agnieszka zajęła się moją sprawą i mimo ogromnych trudności, całość rozeszła się po kościach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Avicii dnia: 2013-10-28 14:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadomość, że są na tym świecie jeszcze ludzie, którym nie jest obojętny los ich klientów sprawia, że serce mi rośnie. Bardzo się cieszę, że miałem okazję spotkać na swojej drodze Panią Agnieszkę! Prawnik z powołaniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2013-10-21 23:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka zajmuje się umowami moich pracowników. Ze swoich obowiązków wywiązuje się nad wyraz dobrze. Zawsze wszystkie papiery są dobrze przygotowane i sprawdzone pod każdym możliwym względem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-10-02 10:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieuczciwy pracodawca, to najgorsze co mnie w życiu spotkało. Człowiek w takiej sytuacji nie wie co zrobić, czuje się zagubiony. Na szczęście znalazłem kancelarię, w której pracuje Pani Agnieszka. Dzięki niej odzyskałem wiarę w ludzi. Polecam szczerze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-09-24 10:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka to adwokat z prawdziwego zdarzenia. Pewna siebie i swoich umiejętności. Doskonale odnajduje się w gąszczu przepisów prawnych i wie jak wykorzystać na korzyść klienta te przepisy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daro dnia: 2013-09-18 11:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najkrócej mówiąc, Agnieszka Bałaga to skuteczny adwokat. Wie, jak zachować się na sali sądowej, żeby ugrać jak najwięcej dla swojego klienta. Prowadziła moją sprawę o podział majątku – nie mam najmniejszych zastrzeżeń, ugrała więcej, niż na początku wydawało się, że jest możliwe, a to już coś
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 17:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadziła moja sprawę o rozwód, a później sprawę o podział majątku. Bardzo konkretna i rzetelna osoba, do końca zaangażowana w sprawę. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie bardziej kompetentnego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justa dnia: 2013-08-04 22:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I już po sprawie. Całe szczęście skończyło się wszystko tak jak przewidywała Pani Agnieszka. Dobrze, że już po sprawie. Pragnę pochwalić profesjonalne podejście Pani Agnieszki, która od początku do końca wiedziała co ma robić i jak reagować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rogal dnia: 2013-07-30 11:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo mógłbym rozpisywać się o wszystkich pozytywnych cechach pani Agnieszki, ale chyba wystarczy, że napiszę o jej skuteczności. Jej skuteczność w przypadku prowadzonych dla mnie spraw wynosi 100%, a to najlepszy dowód
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mokasyn dnia: 2013-07-17 22:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka ma w sobie wszystkie te cechy, jakie powininien mieć dobry prawnik. Sprawy stawia bardzo rzeczowo i realnie ocenia szanse, bez zbędnego owijania w bawełnę. Wszystkie sprawy zlecone przeze mnie wygrała w pięknym stylu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juhas dnia: 2013-06-28 08:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawiłości i niejasności systemu prawnego, jaki mamy w naszym kraju mogą przyprawić o ból głowy. Z pomocą zgłosiłem się do Pani Agnieszki. Niesamowite jak ta kobieta potrafi się odnaleźć w tych wszystkich przepisach i normach prawnych. Bardzo szybko znalazła rozwiązanie dla moich problemów. Naprawdę warto jest korzystać z pomocy najlepszych, a do tych z pewnością zalicza się Pani Agnieszka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leonard dnia: 2013-05-28 08:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka to bardzo konkretna kobieta, która doskonale zna się na swojej pracy! Jej profesjonlizm potwierdzają dwie wygrane sprawy w bardzo krótkim czasie, które jej zleciłem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adolf K. dnia: 2013-05-20 23:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W swoim życiu rzadko miałem okazję korzystać z usług adwokata, na szczęście, kiedy już nastała taka konieczność opaczność sprawiła, że skorzystałem z usług Pani Agnieszki, osoby bardzo kompetentnej, której nie jest obojętny los jej klientów i która stara się w jak najlepszy możliwy sposób im pomóc, a przynajmniej tak było w moim przypadku, za co Pani Agnieszce serdecznie dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Józef Szymański dnia: 2013-05-14 09:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka reprezentuje wszystkie te cechy, które powinien mieć profesjonalny adwokat. Wiedza, zaangażowanie, skrupulatność i terminowość. Jestem bardzo zadowolony z poziomu świadczonych przez nią usług. Oby więcej takich specjalistów w naszym kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: miko dnia: 2013-04-29 14:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka to osoba pełna energii, która swoim pozytywnym podejściem potrafi, bardzo pozytywnie nastawić drugiego człowieka. Bardzo zasadnicza i skrupulatna. Jej działania bardzo przypadły mi do gustu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzelewska dnia: 2013-04-25 14:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i odpowiedzialna Pani mecenas. Mimo, że sprawa nie była łatwa Pani Agnieszka sprawiła, że wygraliśmy ją. Sprawę tą poprowadziła tak jak powinna być ona poprowadzona.Szybko, bezproblemowo i skutecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krasny dnia: 2013-04-18 15:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca efekt końcowy satysfakcjonujący.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2013-04-15 14:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję poznać Panią mecenas, kiedy potrzebowałam pomocy w walce o alimenty. Pani Agnieszka spisała się na medal, wywiązując się ze wszystkich założeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pistacjowa dnia: 2013-04-05 11:41:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas nie umie pisać wniosków,przez to nie wygrywa się takich pieniędzy jakie powinny być, nie przychodzi na sprawy, w cyrku powinna pracować a nie adwokatką być !!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Klijent dnia: 2013-03-26 10:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna i rzeczowa kobieta, która ma w sobie niesamowitą dozę empatii i zrozumienia dla drugiego człowieka. Myślę, że z czystym sumieniem jestem wstanie polecić jej usługi każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Pałasz dnia: 2013-03-15 13:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i bardzo miła Pani Adwokat. Podjęła się sprawy, którą inni adwokaci uważali za beznadziejną. Sprawę oczywiście wygrała. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Obwarzanek dnia: 2013-03-04 14:29:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozmowa miła, przyjemna z panią mecenas. Ale nie umie prowadzić spraw i dlatego wysyła zielonych ludzików, którzy nie mają pojęcia co robić na sali!. Stanowczo odradzam usługi tej kancelarii. Te pochlebne opinie i wygrane sprawy to jakiś cud!!!.
Opinia dodana przez: anty dnia: 2013-02-12 11:53:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z doradztwa w prawie cywilnym. Kompetentna, rzetelna i fachowa obsługa. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ernest Kucharski dnia: 2012-12-29 07:31:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo skuteczna w sprawach cywilnych. Prowadziła moją sprawę o ochronę dóbr osobistych przeciwko firmie windykacyjnej Ultimo Sp z o.o. we Wrocławiu, która żądała zapłaty za dług "widmo". Sąd Okręgowy w Kielcach w wyroku zakazał kontaktów w/w firmy z moją osobą w formie telefonicznej i listownej, uznając, iż naruszyli moje dobra osobiste, a także, iż chcieli odzyskać w ogóle nie udokumentowany i nieistniejący dług - brak jakichkolwiek dowodów świadczących o jego rzekomy istnieniu. Sąd zasądził też odpowiednią kwotę zadośćuczynienia od firmy Ultimo na moją rzecz- dokładnie 2 tys zł. oraz koszty postępowania. Pełnomocnik Ultimo nie wywiódł nawet apelacji. POLECAM!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-28 21:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę o alimenty na dziecko od jego ojca. Jestem pełna podziwu dla jej profesjonalnego podejścia do mojego problemu. Były tylko dwie sprawy w sądzie, a wyrok taki jak oczekiwałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-18 16:19:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mcecenas jest osoba nie szczera, podaje sprzeczne informacje, potrafi zostawic klijenta na lodzie, przed spraw.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-19 22:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały profesjonalista jesli chodzi o odzyskiwanie należności od dłużników. Jej praca pozwoliła mi odzyskać wierzytelności o wartości kilkudziesięciu tysięcy i to w bardzo krótkim czasie jak na polskie realia. Współpracujemy cały czas, a pani mecenas równie troskliwie zajmuje się długami kilkutysiecznymi jak i kilkuset zlotowymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przedsiebiorca - świętokrzyskie dnia: 2010-12-24 12:19:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat z dużym zrozumieniem podeszła do mojego problemu, a jej pomoc przed sądem zaowocowała wygranym procesem. Jest dyspozycyjna i nie mam żadnych zastrzeżeń do sposobu w jaki zostałam obsłużona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta K. dnia: 2009-12-17 18:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i skuteczna Pani Adwokat zarówno jako moj pełnomocnik i obrońca. W sprawach które mi prowadziła uzyskiwała w pełni satysfakcjonujące mnie rezultaty. W kontakcie życzliwa, cierpliwa. Wiedza i profesjonalizm w połączeniu z jakością świadczonej pomocy pozwalają polecić ją jako adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof P. dnia: 2009-12-11 14:27:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbyt duża agregacja ceny w stosunku do usług
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ziętala dnia: 2009-12-11 09:10:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją