Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon DUDA

Zawód: drzwi - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Śląskie, 40-203 Katowice Roździeńskiego 205
Telefon:
Adres e-mail: salondrzwi(małpa)drewnoduda.pl
Strona internetowa: www.salonduda.eu
Opis działalności: Drzwi i podłogi Słowa kluczowe:

Ocena: 40% pozytywna 4x 6x

Jakość usług: 40% wysoka 4x 6x
Terminowość: 28% bez zastrzeżeń 2x 5x
Ceny usług: 50% niskie 1x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2811
Data utworzenia profilu: 21.07.2009 15:48:59
Data ostatniej aktualizacji: 21.07.2009 15:48:59 

Opinie o Salon DUDA

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowanie drzwi wejściowych: zdemolowana ściana wokół futryny, drzwi ze szparą, przez którą można podawać papiery. Ponad czteromiesięczna "walka" o uwzględnienie reklamacji. Stanowczo odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 05.12.2017 14:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajne i lepsze a le gorsze
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: danka dnia: 14.09.2011 15:06:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważajcie na nich mam od nich naczepe, miało być super, karty paliwowe,płatnosci 7 dni, stawka 0,85eur/km to bajki.........a płacą jak chcą dosłownie
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: truck dnia: 30.08.2011 13:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Godny polecenia ! Szczerze mówiąc, bardzo obawiałem się zamawiać tam drzwi ale, że często kupuje drewno na tartaku, obiecano mi większy rabat na towar zakupiony z sąsiedniego działu. Poinformowano mnie, że od 1marca wszystko w firmie się zmieniło i bez problemu zrealizują moje zamówienie. I rzeczywiście, dzisiaj panowie montażyści wykonali swoją robotę. Jestem bardzo zadowolony! ps.czekałem 3 i pół tygodnia na DRE... Polecam wszystkim...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darex dnia: 01.04.2011 00:37:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!!! Nie wywiązują się z terminów, nie kontaktują się z klientem. Kiedy w końcu po 11 tygodniach doczekałem się drzwi zmuszony jestem czekać kolejne dwa tygodnie na montaż!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nieprofesjonalna!!!
Opinia dodana przez: Nik dnia: 03.12.2010 02:34:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie mogę polecić usług oferowanych przez salon Duda (Katowice). Zamówiłam tam drzwi wewnętrzne, na które czekałam 6 tygodni. Gdy w końcu przywieziono mi drzwi i montażyści zabrali sie do pracy okazało się, że brakuje odpowiedniego modelu drzwi wejściowych do mieszkania (dostarczono inny rozmiar), w drzwiach łazienkowych zaś brakowało otworów wentylacyjnych. Po wielokrotnych rozmowach z salonem złożono kolejne zamówienie na drzwi zapewniając, iż tym razem okres oczekiwania będzie krótszy (cytuję: postępowanie w trybie reklamacyjnym). Jak na razie czekam kolejny tydzień, od czasu reklamacji 6-ty (razem 12 tygodni czekania!). Firma jest nierzetelna, brak informacji o stanie zamówienia, obietnice kontaktu z ich strony kończą się tym, iż klient jest zmuszony sam się z nimi kontaktować i to wielokrotnie. Moje zamówienie było duże ponieważ obejmowało także panele - niestety tutaj również salon się nie popisał. Mimo, iż dostarczyłam im projekt mieszkania (kopia rysunku architekta) zabrakło w czasie montażu ponad 2m listw przypodłogowych.Nadal czekam na ich dostarczenie jak i montaż (ok.10tyg). Nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Klient ignorowany, brak informacji ze strony salonu. Reklamacja wciąż w toku
Opinia dodana przez: Asiek dnia: 23.11.2010 15:24:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim klientom będacym w trakcie remontu stanowczo odradzam korzystanie z uslug firmy ' duda'. Nie przestrzegaja terminow, giną im części drzwi, których potem nie potrafią odnalezc. W moim przypadku zaplanowalam remont w czasie wakacji. Mialam terminy dopiete do ostatniego dnia. Niestety opoznienie wywolane przez ową firme nie pozwolilo mi dokonczyc budowy scianki dzialowej, a kiedy w koncu otrzymalismy drziw, okazalo sie, ze jest to zuepnie inny model. obecnie od 3 miesiecy borykamy sie z problemem braku oscieznicy przy drzwiach i brzydkim wykonczeniem furtyn spowodowanym przywozem zlego rozmiaru oscieznicy. STRZEZCIE SIE PRZED TA FIRMA ! JEST NIERZETELNA I WOGOLE NIE DBA O KLIENTA !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZMECZONA. dnia: 03.11.2010 19:58:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam firmę. Pierwszy i ostatni raz zrobiłem tam zamówienie. Ta historia wydaje się być niemożliwa. Chciałem zamówić drzwi z Pol-skone. Po 6 tygodniach miały być gotowe. Przez ten czas żadnego telefonu.Po 6 tygodniach wybrałem się do firmy, na miejscu dowiedziałem się, że zamówienie może być zrealizowane do 8 tygodni. Po 8 tygodniach (przez ten okres żadnego telefonu z ich strony) dowiedziałem się, że firma Pol-skone ma problemy z produkcją. Ciśnienie mi podskoczyło. Chwyciłem za telefon. Okazuje się, że firma "Duda" zamawia przez pośrednika firmę "Budus". Firma "Budus" nie dostała tego zamówienia. Zadzwoniłem do firmy Pol-skone, która oświadczyła, że wszystkie zamówienia wychodzą w terminie i nie posiadają żadnych problemów w produkcją. W imieniu firmy "Duda" poprosiłem o wykonania zlecenia. Firma "Duda" nadal twierdziła, że zamówienie zostało wysłane. Brak jakikolwiek przyznania się do zaistniałej sytuacji. Po 14 tygodniach dostałem drzwi. Oczywiście przez ten okres żadnego telefonu od firmy. Wszystko załatwiałem sam. To ja musiałem dzwonić wszędzie. W zamian za opóźnienia miałem dostać 10% rabatu. Co do odbioru drzwi - opóźnienie 2 godzinne co do terminu. Też żadnego telefonu z ich strony. Rabat został mi naliczony tylko 5%. Po moim telefonie dopiero otrzymałem uzgodniony rabat. Domówione zostały wcześniej klamki. Nie przyjechały z drzwiami - osoba zajmująca się zamówieniem nie pamiętała nawet że coś takiego wystąpiło. I na koniec jakby tego jeszcze było mało drzwi posiadają nie taki kolor szyby jak był uzgodniony. Tyle niezgodności przy zamówieniu 2 drzwi. Porażka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Duda - firma porażka. dnia: 06.07.2010 01:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!Zaledwie dwa miesiące temu zaczeła sie moja współpraca z ta firmą i od tego czasu mam zamontowaną podłoge i założone drzwi.Razem z żoną polecamy ''SALON DRZWI DUDA''z czystym sumieniem naprawdę długo szukaliśmy i nigdzie naprawdę nie uzuskaliśmy tak fachowej obsługi.Pracownicy potrafią naprawdę doradzić.Co do p.Izy to ta kobieta robi kawał dobrej roboty tak potrafi człowiekowi''zamieszać''że wychodzi zdecydowany na zakup juz nie ma potrzeby szukać.To opinia nie tylko nasza nasi znajomi naprawdę są nam wdzieczni,że poleciliśmy tą firmę.Ps.p.Łukaszu jest Pan prawdziwym fachowcem dziękujemy POZDRAWIAMY M&S ZŁOTE TARASY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M&S ZŁOTE TARASY dnia: 04.11.2009 17:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, na początku pragnę pozdrowić wszystkich niezadowolonych klientów. Ja muszę przyznać że z realizacją mojego zamówienia było zupełnie inaczej niż w wymienionych wcześniej przypadkach. Na początku sierpnia zamówiłem drzwi razem z podłogą. Termin realizacji miał wynosić około 6 tygodni. Po upływie 4 tygodni zadzwoniła do mnie z salonu Pani poinformowała mnie o tym że zamówiony przeze mnie towar jest już w salonie i chciałaby się umówić na montaż. W ciągu trzech dni od telefonu montaż został zakończony. Jestem bardzo zadowolony z usług "SALONU DRZWI I PODŁÓG". Profesjonalna i miła obsługa, fachowe doradztwo. Jednym słowem bardzo odpowiedzialne i rzetelne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ZADOWOLONY dnia: 15.10.2009 11:32:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją