Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Strzyżenie Psów Bella Salonik Pielęgnacji Psów Chorzów 880 024 430 salonik bella

Zawód: psy i koty - hodowla, pielęgnacja, tresura Groomer 
Adres: Śląskie, 41-503 Chorzów T. Kościuszki 98
Telefon: Kom. 880 024 430
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: PROFESJONALNE STRZYŻENIE PSÓW i pełna kosmetyka psów w komfortowych warunkach jak: york sznaucer west spaniel pudel golden maltańczyk foksterier shih tzu owczarek afgan. Słowa kluczowe: strzyżenie psów psi fryzjer pielęgnacja psów katowice fryzjer dla psów salony dla psów salon fryzjerski dla psów psi salon pielęgnacji psów

Ocena: 77% pozytywna 14x 4x

Jakość usług: 77% wysoka 14x 4x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 14x 1x 1x
Ceny usług: 85% niskie 12x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3869
Data utworzenia profilu: 2009-07-13 15:36:07
Data ostatniej aktualizacji: 2009-07-13 15:36:07 

Opinie o Strzyżenie Psów Bella Salonik Pielęgnacji Psów Chorzów 880 024 430 salonik bella

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani prowadząca salonik to złota kobieta.Profesjonalna ,miła ,empatyczna kochająca swoją pracę. Pieski traktuje jak swoje dzieci.Ceny przystępne.Polecam, to super miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rico dnia: 2015-05-25 20:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon - profesjonalna, cierpliwa i pomocna obsługa za "psie pieniądze". Ja i mój maltańczyk jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam. Jola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola K dnia: 2012-12-20 12:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia. Nasz maltańczyk wygląda zawsze zakomicie odkąd zaczęliśmy znim przychodzić do Belli. Uważam że kto chce zadbać o swojego psa powinien skorzystać z usług tego salonu. Warto zaczekać na termin wizyty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viola dnia: 2012-09-07 12:18:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za pierwszym razem jakoś się udało pani ostrzyc moją suczkę w miarę dobrze, ale po raz drugi to jakies nieporozumienie w domu okazalo sie że jset cała pozacinana, a rany po zacięciach zasypane jakimś pudrem nidy aięcej tam nia pojdę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ada dnia: 2012-07-12 23:37:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje piski yorki Samirka i Maxis są bardzo zadowolone z fryzur jakie wyczarowuje Pani właścicielka Saloniku Bella.Jesteśmy związani z Bellą od czterech lat, dlatego każdemu kto chce żeby jego pupil miał ładna fryzurkę i zero stresu bardzo polecam Salonik Bella i jego przemiłą właścicielkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-07-05 20:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam wszystkim psiarzom! Rzeczywiście jest to super salon. Tak uważam ja i moi znajomi psiarze oraz z pewnością mój spaniel który po wizycie w tym salonie wygląda ślicznie. PS. A to co przeczytalam niżej o "pocięciu powieki psa" to nie jest tej Pani wstyd takie rzeczy wypisywać?
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Kopczyńska dnia: 2012-01-05 07:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani obciela bardzo ladnie mojego Yorka, nawiazala z nim fajny kontakt i pies sie nie bal. Nie mam zastrzezen do fryzury, a cena byla nizsza niz u innych fryzjerow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H dnia: 2011-11-26 15:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniała atmosfera,piekne wnetrze az trudno było mi uwierzyc ze to salonik dla piesków. Psiaczek byl zdowolony jak nigdy przedtem z pielegnacji.Goraco polecam wszystkim psiarzom. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-13 19:21:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprostu szkoda słów naprawde nie polecam niegdy wiecej tam nie pojde ze swoim psiekiem pani po swojemu obcina pomimo ze jej powiedzialismy z mezem jak szkoda slow wogole na wtepie jest nie mila chocby za kare obcinala moim zdaniem nie pytala sie o nic czy psiak jest zdrowy czy jest na cos uczulony doslownie nic ,naprawde szkoda isc .Mam nadzieje ze psiakowi odrosna szybko wloski i pojde do innego fryzjera :) pozdrawiam wszytkich
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-07 21:22:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zawiedziona,z mojego sznaucera Pani zrobiła rosyjskiego teriera, w okolicach pachwiny został skaleczony NIE POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: romanistka dnia: 2010-10-25 21:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój sznaucer został tam świetnie wytrymowany poraz kolejny.Bardzo ładnie potem obrasta jeżeli trymowanie jest robione starannie a w Belli jest.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2010-03-15 17:32:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gratulacje za znakomitą (już wiosenną) fryzurę mojego westa Zigi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2010-02-22 11:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój piesek został tam świetnie obcięty ! Mam yorka o którego dbam i to jest właściwy salon dla niego a ceny są bardzo przyzwoite za tak dobre usługi.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Psiara z Rudy Śląskiej dnia: 2010-02-19 13:40:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ! Z mojego shihtzu zrobiono tam psią gwiazdę! Mam nadzieję,że znajdzie się w katalogu zdjęć salonu.Pozdrawiam wraz z Suzi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2010-02-15 12:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój york był"trochę" skołtuniony,przez moją rodzinę już nie do rozczesania, gdzie nie byliśmy to jedna odpowiedź: wygolić czyli do łysa! Dopiero w Saloniku Bella został rozkołtuniony po zastosowaniu specjalnych preparatów oraz pięknie ostrzyżony fakt,że na krótko ale bardzo nam się jego fryzura podobała!Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stały klient dnia: 2010-01-14 21:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A mój west był doskonale w tym salonie wytrymowany(mam psa wystawowego)! Pies który był już strzyżony nie nadaje się do trymowania no i trzeba dbać o niego,regularnie i dokładnie wyczesywać bo skołtunionej sierści nikt nie wytrymuje.Jeżdżę tam regularnie i zawsze jestem bardzo zadowolona.Jest OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: west dnia: 2010-01-02 15:32:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oddalam w ręce tej Pani mojego Westa i poprosilam o trymowanie, aona ogolila go maszynką...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-25 22:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowe usługi na wysokim poziomie.dobre ceny. salon przestronny i przyjazny dla klientów i ich psów
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2009-07-13 15:39:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją