Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ośkiewicz-Maciąg Anna. Zakład fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-300 Grudziądz PCK 5
Telefon: 603286757
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 91% pozytywna 21x 1x 2x

Jakość usług: 95% wysoka 21x 2x 1x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 20x 1x 1x
Ceny usług: 94% niskie 17x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 4310
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Ośkiewicz-Maciąg Anna. Zakład fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam nikt nie naciąga na jakieś wymyślne cuda!!! jak zawsze miałam w salonie odżywki preparaty do domu 500 zł za wizytę! To już standard był a tak naprawdę to włosy miałam na końcach zawsze suche, tłuste przy głowie. Drugi dzień po wizycie zaczynałam od mycia !!!! Jestem zaskoczona podejściem w tym saloniku pani bez klamst podeszła do sprawy "żadna odżywka nie pomoże trzeba obciąć włosy 15 cm. Obciela pofarbowala super! Zapłaciłam 120 zł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-03 09:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!!!! ślicznie mam upięte włosy a był problem, nie lada wyzwanie bo! są do pasa mąż zadowolony również i to bardzo zapłaciłam 100 zl razem z męża stylizacja brody i włosów także cena niska brawo ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Kowalik -Lipska dnia: 2017-08-26 18:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jestem zadowolona ! Miałam fryzurę ślubna próbna i extra wszystko na miejscu jakieś włosy do doczepienia wypełniacze itp nawet mi się nie śniło ze tak można uczesac moje włosy !dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika dnia: 2015-10-21 14:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam że to salon tylko dla śmietanki grudziądzki ej !ale dostałam w prezencie wizytę w salonie i miłe zaskoczenie szefowa super dziewczyna załoga również makijażem i fryzura oczarowana męża i znajomych mogę podziękować na tym portalu osobiście oczywiście też to zrobie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nuna dnia: 2015-06-11 12:41:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy w salonie u pań- niestety za każdym razem było fatalnie- raz spalono mi włosy przy karku (rozjaśniałam ciemne, a potem nakładałam jasny brąz), musiałam czekać 40 minut mimo że byłam umówiona na konkretną godzinę- pani fryzjerka prostowała włosy innej pani- jak się później okazało- kosmetyczce z tegoż salonu. Nie uslyszałam nawet "przepraszam". Czas w jakim wykonywano mi farbowanie był tak długi że musiałam zmienić swoje poźniejsze plany dnia, za to efekt- taki sobie- może nie zły, ale jak na tyle siedzenia "szału nie było".
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2015-04-10 23:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dają radę! !!polecam p Alicję fajna atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 2015-03-23 19:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ok salon !!!! Ale czemu czynny dopiero od 9!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-21 09:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Bynajmniej ktoś w tym miescie ma jakieś pojęcie styl i smak ! Może gdzieś był i coś widział szkoli się ,!no trudno mówić ale wyglądam ok i jeśli mam zagraniczny wyjazd a czesto to ma miejsce iz pracuje w firmie zajmująca się produkcją perfum to głowa do góry bo włosy zrobione na poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2014-12-10 15:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można zaufać mam trzy włoski i wizyta u fryzjera to wielki stres a tam siadam bez stresu no i wyglądam dobrze no myślę że tak jest!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona kawska dnia: 2014-10-16 13:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!!! Nie często korzystam bo jestem w niezręcznej sytuacji gdyż bliska mi osoba posiada też salon i nie takie byłoby ciągle odwiedzanie jakby nie patrzeć konkurencję ale naprawdę dziewczyny polecam !!! Jeśli jest tylko możliwość to wpadam tam i włosy super mam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agata dnia: 2014-08-05 22:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michalska dnia: 2013-07-16 10:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgubilam nr może ktoś podac
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 16:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest wiele salonow i mysle ze kazdy cos moze dla siebie znalesc w naszym specyficznym miescie, mi bardzo odpowiada styl tego fryzjera,siadam i nic nie musze mowic,tlumaczyc,pokazywac takze polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-05 09:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Aniu co tu pisac poprostu dzieki za moj wyglad!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Graczewska dnia: 2011-03-24 21:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moge polecic tego fryzjera mysle ze sie nie powstydze pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anita sedzikowska dnia: 2010-12-11 18:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam!moj wyglad-fryz zawdzieczam p.Ali wlosami moge zablysnac zawsze pozdrawiam!!!!!! i polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2009-11-02 21:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowość pierwsza klasa!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nina dnia: 2009-11-02 18:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam !!!polecam ten salon robia wlosy ok przede wszystkim nie czesza na stare baby ja jestem zadowolona i zawsze cos nowego mam na glowie no czasami troszke trzeba zaczekac no prawie zawsze ale mi to nie nie przeszkadza jak sie juz wybieram to na caly dzien nawet obiad tam jem hi hi pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamila dnia: 2009-08-24 15:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieszkam w Radzyniu chel.i prowadze tam studio fryzjerskie i solarium ,moze to dziwne ale czesto odwiedzam konkurecje w grudziadzu przy ul.pck.[gdyz sama prowadze moje studio]. Bardzo mi odpowiada wizja tych dziewczyn i podejscie do klijeta.Chce by moje klijetki byly tak zadowolone z moich uslug jak,ja z ich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-19 11:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam paniom ten salonik mam 46 lat i nie mieszkam w polsce w trakcie odwiedzin w grudziadzu kuzynka zapisala mnie w to miejsce 'trafiajac tam mialam bordowe wlosy i dlugi ogonek 'wyszlam blondynka ze scietymi wlosami oczarowalam rodzine i meza nie myslalam ze tak moge wygladac !i bardzo dziekuje za taka metamorfoze jak w tv
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola Strugala dnia: 2009-08-17 13:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcialam wszystkim laska do slubu zaproponowac ten salon tak piekna mialam fryzure ze cala reszta juz nie byba wazna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-16 17:19:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona włosy Mi tam spalono a kosmetyczka troszkę milsza mogła by być na pewno nie odwiedzę już tego zakładu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2009-08-07 18:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok zawsze jestesmy zadowoleni cala rodzina kozysta z uslug mila atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaska dnia: 2009-06-07 21:39:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzura taka sobie , ceny za każdym razem inne za to samo trzeba szukać czegoś nowego
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: danka dnia: 2009-05-17 13:57:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją