Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jurex. Zakład stolarski. Tylec J.

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Podkarpackie, 39-204 Żyraków 4
Telefon: 146822750
Adres e-mail: zakladjurex(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 771
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Jurex. Zakład stolarski. Tylec J.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jerzy posiada zdolności rzemieślnicze, niebywałą precyzję i umiejętności, które pozwalają uzyskać zadowalający efekt. Jesteśmy niezwykle zadowoleni z wykonanych schodów. To fachowiec godny polecenia i wywiązujący się ze złożonych zobowiązań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marlena i Wojciech dnia: 02.09.2020 12:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem drewniane drzwi na wymiar z litego drewna. Cena była dość przystępna. Na zamówienie nie czekałem długo, za co wielka pochwała. Wykonanie drzwi przerosło moje oczekiwania. Gorąco polecam JUREX! Bezprecedensowo solidna, godna zaufania firma stolarska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była konieczna
Opinia dodana przez: Uliasz dnia: 09.07.2020 13:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi Pana Jerzego. To doświadczony profesjonalista, który stworzył dla mnie solidne meble za zamówienie, w pełni dopasowane do mojego wnętrza i moich oczekiwań. Czuć, że Pan Jerzy lubi pracę i kontakt z klientem, a fach jaki wykonuje sprawia mu satysfakcję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Erwin dnia: 04.06.2020 09:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć - Pan Jerzy robił u mnie schody z drewna. Jestem bardzo zadowolona. To profesjonalista, który pracuje bardzo dokładnie. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna_O dnia: 28.11.2019 11:08:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie z firmy znają się na rzeczy, wykonanie schodów rewelacja. Oby więcej takich firm w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 21.08.2019 13:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podzielić się swoim doświadczeniem z firmą jurex. Jest to bardzo pozytywne doświadczenie. Cenie ludzi, którzy znają się na tym co robią. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Violetta dnia: 16.01.2019 13:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne podejście do sprawy i pełen profesjonalizm. Jakość wykonanej pracy oceniam na wysoką - widać fach w ręku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 28.11.2018 12:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi wykonane przez Pana Jerzego robią wrażenie. Najważniejsze, że Żonie się podoba ;) Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Wiesław z Rzeszowa dnia: 03.12.2015 14:49:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją