Opinie o Kowalik Bernard. Zakład stolarski Namysłów

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kowalik Bernard. Zakład stolarski

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Opolskie, 46-100 Namysłów Skłodowskiej-Curie 24
Telefon: 774039215
Adres e-mail: kowalik.stolarnia(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3109
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kowalik Bernard. Zakład stolarski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze schodów. Polecam tą firmę na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola z Opola dnia: 2012-05-13 18:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm! Dobry i bardzo miły kontakt, świetne doradztwo, wykonanie - genialne! Czekamy na kolejne meble :) Polecam każdemu, kto ceni sobie DREWNIANE, pożądne meble!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iris83 dnia: 2012-02-22 10:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie prawdziwy fachowiec. Komplet mebli ogrodowych porządnie wykonany i piękny, na pewno na wiele lat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2011-06-14 12:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja. Zamówiliśmy drzwi wewnętrzne i jesteśmy zachwyceni. Profesjonalnie i uczciwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lala dnia: 2011-03-31 18:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie jestem po wymianie okien przez tą firme,musze przyznać że wykonanie jak i montaż jest bez zarzutów i POLECAM wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzelak dnia: 2011-03-28 12:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłem na solidnego fachowca!!! Wykonanie na czas,cena przystępna(choć nawet powinno być drożej)i fachowe podejście do klienta-jednak 25 letnie doświadczenie tej firmy owocuje.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mIREK dnia: 2010-12-15 00:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre i piękne wykonanie schodow!Jestem zadowolony i na pewno wróce po wiecej.Dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2010-07-04 11:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z pozytywnymi opiniami tego zakladu. Cieszę sie,że dzięki takim stroną jak ta można zasięgnac informacji od innych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2010-02-22 11:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki opini wyzej zdecydowalam sie zamowic u Pana Kowalik lozeczko dla mojej pociechy,faktycznie fachowiec godny polecenia-bardzo dziekuje i czekam na komode do kompletu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie bylo potrzeby reklamacji.
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2009-11-27 12:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam! Wszystkie wyroby tej firmy sa profesjonalnie wykonane,obsluga bardzo mila i co najwazniejsze szybkie terminy wykonania. W moim domu oprocz pieknych drzwi i okien chyba nie ma mebli i elementow drewnianych ktorych nie wykonalby Pan Kowalik;-) Serdecznie pozdrawiam wszystkich.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Reklamacja jeszcze mi sie nie zdazyla;p
Opinia dodana przez: Gosia W. dnia: 2009-11-09 10:45:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją