Opinie o Skwarek Marek. Zakład stolarski Końskowola

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Skwarek Marek. Zakład stolarski

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Lubelskie, 24-130 Końskowola Młyńska 45
Telefon: 818846175
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2123
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Skwarek Marek. Zakład stolarski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam regał na książki i jestem bardzo zadowolona z jakości, ceny i a zwłaszcza szybkości wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-23 21:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hej! Pan Marek jest nie tylko stolarzem ale tez wspaniałym artsta. Robi naprawde nietypowe rzeczy ktorych sie inni nie podejmuja! Wszystkim goraco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosc z Pulaw dnia: 2013-08-11 11:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapewne ta ,, czarna ,, umila mu życie. Żałosna baba.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: tomek kowalski dnia: 2013-05-09 15:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek bardzo pomógł nam w projektowaniu nietypowych schodów.Nikt wcześniej nie chciał się podjąć tego zadania. Z wykonanej usługi byliśmy z żoną bardzo zadowoleni.Gorąco polecamy usługi tego zakładu stolarskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Korczak dnia: 2013-04-18 21:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Państwa. Skąd taki wpis? Wielokrotnie korzystałem z usług tego zakładu. Pełny profesjonalizm i fachowość.Chyba względy osobiste pewnej osóbki spowodowały taką reakcję.Panie Marku proszę się nie przejmować. Baby sa niewdzięczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-16 12:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczony taką opinią o Panu Marku. To po prostu jakaś zemsta osobista (może była małżonka?). Pan Marek Skwarek jest w gotowości by pomagać innym nawet jak kasy mało (wiem coś o tym). Proszę więc Szanowną Redakcję o wyjaśnienie tej sprawy i sprawdzenie po nr IP komputera osoby która szermuje czcią i honorem innego człowieka ot tak sobie, to po prostu jest czymś złym i nagannym.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof Bereza dnia: 2013-04-12 20:33:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją