Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Babski Dariusz J., adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-440 Szczecin Księcia Bogusława X 5 lok. 3
Telefon: Fax: 0914891499
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 6650
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Babski Dariusz J., adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm .Sprawa prowadzona fachowo ,super podejście .W rezultacie pozytywny wynik.Dziekuje .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech P dnia: 2015-05-13 15:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pasjonat i myśliciel :) Człowiek z ideą, dobry prawnik uczciwie deklarujący za i przeciw. Du gehst zu Frauen? Vergiss die Peitsche nicht!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 23:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać, nic ująć. Po prostu: klasa sama w sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-04 20:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelny , potrafi wysluchac , i co najwazniejsze - pomoc. Walczy .Mi pomogl ogromnie. Zawsze pod telefonem, oddaany pracy calkowicie . Bardzo wiele Jemu zawdzieczam. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: d.win dnia: 2013-03-25 22:18:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obraża ludzi i szydzi z nich. Mecenas powinien być fachowcem a nie podwórkowym krasomówcą
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-31 17:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdolny podjąć się każdego trudnego zadania. Diabeł w akcji.Skuteczny w doprowadzaniu do kompromisu w trudnych sytuacjach. Ale bezkompromisowy, gdy chodzi o patologię. Gra czysto. Dobre pióro. Sprawny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Samuel Beckett dnia: 2013-01-19 15:32:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją