Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wojciechowska Edyta. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-777 Poznań Woźna 14a lok. 3
Telefon: Fax: 0618531820
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 0% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1677
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Wojciechowska Edyta. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat uratowała mnie przed fatalnymi skutkami umowy jaką zawarłam z byłym już partnerem. Trwało to wszystko sporo ale wreszcie mam już wyrok i niczego nie muszę oddawać byłemu łaskawcy. Bardzo polecam innym swoją adwokatkę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 04.07.2022 16:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna adwokat, doskonale poprowadziła mój rozwód, wybroniła mnie z wyłącznej winy na winę obu stron, a to było mistrzostwo!!!! I zawsze oddzwania a to jest ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dawid Obrębek dnia: 16.06.2021 20:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W swojej sprawie o rozwód reprezentowała mnie pani adwokat Edyta Wojciechowska Glińska i chcę Jej bardzo podziękować za to co dla mnie zrobiła. Świetnie mnie poprowadziła tam gdzie było trzeba mnie wyciszyła i w ten sposób uzyskałem pieczę naprzemienną nad 2 synków co bardzo chciałem ale bałem się że to w Polsce nie jest możliwe. Pani adwokat spełniła wszystkie moje oczekiwania i bez niej nie miałbym dzieci tak jak matka. Bardzo dziękuję i polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz Kowalski dnia: 12.04.2021 13:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Edyta wojciechowska prowadzi mi sprawę z konwencji haskiej , nie było mi łatwo znaleźć kogoś kto się na tym zna. Wybór pani Wojciechowskiej był w tym wszystkim najlepszą decyzją bo się na tym rzeczywiście zna i skutecznie pomaga.przed nami jeszcze dużo pracy bo to wcale nie idzie tak szybko ale mam nadzieję na dobry wynik. Pawe
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pawel dnia: 12.11.2017 15:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragne podzielic sie opinia o mecenas Edycie Wojciechowskiej z Poznania. Reprezentowala mnie w sprawie rozwodowej i pozniej przy podziale majatku. Bardzo byla zaangazowana i zawsze miala dla mnie czas. Przy rozwodzie tlumaczyla gdy nie mialam racji i sie upieralam,przy podziale majatku wlozyla duzo pracy w porozumienie z pelnomocnikiem bylego meza. Polecam swoja adwokatke i bardzo dziekuje Pani Edyto. Kludia P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2017 19:47:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Państwa. Postanowiłem napisać opinię jako przeciwnik Pani Wojciechowskiej w sprawach rodzinnych sprzed kilku lat. Były dwie - wszystkie wygrałem ja i nie reprezentował mnie żaden prawnik w Sądzie (nie było mnie stać). Sam także nie posiadam stosownego wykształcenia. W Sądzie widać nie adwokat wygrywa, ale ten kto ma rację - z całym szacunkiem do Pani Wojciechowskiej - uważam że mogła się bardziej postarać jak na profesjonalistkę przystało. Oczywiście ten stan rzeczy mnie cieszy z dwóch powodów: pierwszy - nie jej płaciłem, a drugi - że wygrałem ja. Podam cytat Pani E.W. z sali sądowej przed zapadnięciem wyroku o ustalenie kontaktów z dziećmi. Cytuję: Proszę to zrozumieć Wysoki Sądzie, ja też jestem matką, moja klientka jest matką, Wysoki Sąd jest matką! Trochę jak z "Seksmisji", prawda? Kogo zresztą może urodzić Wysoki Sąd? Wieżę Eiffela czy zepsutą wagę?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Opinia jest całkowicie zgodna z prawdą, za co odpowiadam osobiście.
Opinia dodana przez: Imię i adres znany Redakcji dnia: 04.02.2014 16:25:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją