Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wiza, Paplaczyk, Nowakowski. Adwokaci. Spółka partnerska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-727 Poznań Działyńskich 6/3
Telefon: 618510150
Adres e-mail: sekretariat(małpa)wpn-legal.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 40% pozytywna 9x 1x 13x

Jakość usług: 47% wysoka 9x 1x 10x
Terminowość: 36% bez zastrzeżeń 7x 12x
Ceny usług: 0% niskie 6x 11x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 13342
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Wiza, Paplaczyk, Nowakowski. Adwokaci. Spółka partnerska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam pan Mariusza Paplaczyka,otóż dlatego że nie jest słowny,przestawia terminy spotkan,nie odbiera tel,nie pojawia się na rozprawach,podsyła aplikantów,nie kompletne dostarczanie dokumentów do Sądu,nie potrafi odzyskac nawet Prawa jazdy zatrzymanego,cena kosmiczna,Nie polecam Wizy Paplaczyk
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 17.08.2017 17:26:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zawiedziona sposobem w jaki pan mecenas prowadził moją sprawę, zrezygnowałam w końcu z jego usług. okazało się że w mojej sprawie niewiele było zrobione. teraz obserwuję jak mec. Paplaczyk promuje się w mediach przy okazji zaginięcia. Ledwo wyłowiono jakieś ciało z Warty, nawet nie ustalono tożsamości ofiary, a on już się udziela. Ciekawe, co na to rodzina. Dużo szumu wokół siebie robi, mało uwagi poświęca na załatwienie sprawy. nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.04.2016 14:55:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie Wiza i Paplaczyk to prawdziwi cudotwórcy. Praktycznie podarowali mi drugą szansę w życiu. P.S. Pan Paplaczyk jest dużo przystojniejszy niż w telewizji.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: barmanka dnia: 20.11.2014 12:12:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paplaczyk podjął się sprawy rozwodowej z orzekaniem o winie. Mój mąż miał 20 cm grube akta z Sądu Rodzinnego, z Prokuratury i Policji za znęcanie się nad rodziną i mecenas Paplaczyk nie poradził sobie. Do dziś jest mi winien pieniądze. Jest nieuczciwy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 01.11.2014 06:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokaci prowadząc sprawę wykazują się duża wiedzą merytoryczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo kompetentna i sprawna
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2014 09:44:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokaci,proszę mi wierzyć naciągacze,pazerni nieludzie i proszę nie patrzeć na ich wygląd,mówiący pomożemy,gdyż pryska z Nas dobroć,żerujący na ludzkim nieszczęściu.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 06.05.2014 13:44:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kasa, Kasa i jeszcze raz Kasa. Poza tym nie znaja sie na prawie- absolutnie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rossi dnia: 23.04.2014 14:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretni widza czlowieka nie tylko na paragrafy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KM dnia: 27.01.2014 15:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowi i konkretni, rzetelni i działaja expresowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeba
Opinia dodana przez: Anna dnia: 10.09.2013 23:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, moja sprawa dotyczy zatrzymania mnie przez CBŚ oraz przeszukań mojej firmy w tym pięciu sklepów , miejsca pobytu oraz miejsca zameldowania. Powodem zatrzymania oraz rewizji było pomówienie o nielegalne posiadanie broni. Oczywiście żadnej nielegalnej broni w toku przeszukań nie znaleziono . Prokurator zażądał 5 tyś kaucji i dozór policyjny . Kancelaria Wiza Paplaczyk w błyskawicznym czasie zorganizowała aplikanta , który zdążył pojawić się w Prokuraturze w Katowicach . Aplikant pojawił się w czasie w jakim przymusowo zostałem doprowadzony do Prokuratury a więc bardzo szybko . Mecenas Paplaczyk w ciągu 2 dni zapoznał się z informacjami jakie mu przekazałem i napisał zażalenie w odpowiedzi na sanckje prokuratorskie . W moim przypadku ta Kancelaria zdała egzamin na 6 ! Szczerze polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xx dnia: 11.04.2013 13:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem kto wypisuje tu takie bzudry na ich temat.ale pewno pseudoadwokaci z Poznania,którzy nie poradzili sobie z moją sprawą.kiedy po kompletnych nieudacznikach trafiłam do tej kancelarii to .od samego początku moją sprawą zajął sie adw.Paplaczyk,od razu wpadł na koncepcję której nikt wcześniej mi nie podpowiedział.nie miałam też problemu w kontacie z nim czy jego kancelarią,chodź nie prowadzi godzin dyżuru to nie problem by sie w tygodniu umówić,cenowo tak jak u poprzednich nieudaczników,czyli normalnie.każda sprawa jest inna,moja była cywilną dotyczyła spadku,nie wiem jak w innych ale mogę polecić tą kancelarię z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klientka obiektywna dnia: 22.03.2013 18:40:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: koszmar - szkoda pieniędzy. Panowie są medialni i tylko na tym im zależy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2013 18:32:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niekompetentni adwokaci naciągają na kasę nie mogąc być na sprawach w sądzie to wysyłają aplikantki które nie mają bladego pojęcia o kodeksie karnym w konfrontacji z prawdziwym adwokatem nie dają rady i sprawy przegrywają nie polecam zastanówcie się przed wyborem tej kancelarii
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ww dnia: 19.02.2013 17:09:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niekompetentni Adwokaci olewający klientów , pozbywający się klienta , na rozprawy wysyłają swoje aplikantki nieznające prawa , żeby odpowiedzieć na pytanie klientowi aplikantka odpowiedzi szuka w kodeksie - PARANOJA NIE POLECAM TEJ KANCELARI
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2013 08:45:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niekompetentni adwokaci wysyłający na sprawy tylko swoich aplikantów ,nieterminowi ,nie wywiązujący się z terminów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: mdry dnia: 25.01.2013 17:21:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po zapłaceniu zbywają, nie odbierają telefonów, jeśli jakimś cudem uda się spotkać Paplaczyka w kancelarii to przy otwartych drzwiach wyjściowych powie że właśnie wychodzi i nie ma czasu i żeby się umawiać z sekretarką. kOSZMAR. Za dużo pieniędzy zarabiają i mają klientów w nosie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: koszmarna
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 20.01.2013 20:22:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robią dobre wrażenie na pierwszym spotkaniu. Niestety na tym kończy się możliwość wyrażenia pozytywnej oceny. Dbałość o przebieg sprawy żenujący. Odnoszę wrażenie, że jedyne na czym zależy adw. Wiza i Paplaczykowi to wyciągnięcie jak największej sumy z kieszeni klienta. Szkoda...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beatrix dnia: 28.10.2012 20:31:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak widać pracownicy tej zacnej kancelarii wobec braku zajęć otrzymali polecenie poprawienia nadszarpniętej reputacji swoich przełożonych i wypisują brednie na lewo i na prawo. Żenada..
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 22.09.2012 16:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność, kreatywność, bardzo dobry kontakt i olbrzymia wiedza mec Wizy i Paplaczyka, korzystałam z usług niejednokrotnie, polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2012 13:46:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usiłowałem przez ponad tydzień umówić się na spotkanie z adwokatem Paplaczykiem poleconym mi swego czasu przez znajomych, którzy byli zadowoleni z pomocy udzielonej im przez jednego z pracowników tej kancelarii. Kilkukrotnie zostałem potraktowany wręcz obcesowo przez sekretarkę, która tłumaczyła się brakiem czasu i innymi zajęciami mecenasów. Podczas ostatniej rozmowy telefonicznej usłyszałem od sekretarki jedynie, że mam łapać mecenasa Paplaczyka na komórkę, gdyż jest w trakcie organizowania jakiegoś ważnego szkolenia i nie ma czasu na spotkania z klientami. Ręce opadają...widać brak klientów im nie doskwiera. Jestem już po rozmowie z innym adwokatem i mam nadzieję na szybkie załatwienie mojej sprawy. Szczerze odradzam kontakt z kancelarią Wiza paplaczyk, szkoda nerwów. Nowy klient
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: nowy klient dnia: 11.04.2012 21:22:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tej kancelarii. Traktują klienta obcesowo, nie odpowiadają na telefony i maile. Interesują ich tylko pieniądze klienta. Pracownicy kancelari są nieprzygotowani do udzielania pomocy klientowi. Naprawdę zastanówcie się przed wyborem tych adwokatów. Występy w telewizji nie czynią ich najlepszymi adwokatami na świecie!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Bez jakiegokolwiek odzewu!
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 14.11.2011 16:59:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokaci profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem podchodzą do sprawy, potrafią przewidywać przebieg sprawy i w odpowiedni sposób zareagować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 20.07.2011 08:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zapłacić dużo i mieć prawników z górnej półki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 09.10.2009 18:22:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją