Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sierakowski Jarosław. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-729 Poznań Młyńska 2 lok. 4
Telefon: 618510203
Adres e-mail: sierakowski1(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3333
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Sierakowski Jarosław. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas zajął się moją sprawą bardzo rzetelnie. Nie wahał się jechać na drugi koniec Polski by stanąć w mojej obronie. W kwestii finansowej bardzo elastyczny.Jestem mu dozgonnie wdzięczny. To człowiek a nie adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Bartosz dnia: 2015-08-02 21:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałbym serdecznie podziękować za zaangażowanie, profesjonalizm i czas poświęcony mojej sprawie. Jestem niezmiernie wdzięczny Panu Mecenasowi za pomoc jaką od Pana otrzymałem. Zdaję sobie sprawę iż mój proces nie był łatwy do wygrania a jednak dzięki Pana pracy udało się to osiągnąć. Trudno wyrazic słowami wdzięczność za takie wsparcie i pomoc. Jest Pan adwokatem, któremu warto zaufac i powierzyć swoje sprawy, godnym zaufania i polecenia. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-07-13 14:17:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Sierakowski to bardzo słaby prawnik. Miałem sprawę w sądzie, wynająłem go, nic nie załatwił w mojej sprawie, nawet palcem nie kiwnął, nie napisał pisma w terminie przez co minął mi termin w sądzie i nic nie mogę zrobić. Pieniędzy zwrócić nie chce. Nie jest to etyczne! Nie polecam usług tego "adwokata".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-25 12:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientem Pana Mecenasa Sierakowskiego od wielu lat.jest to adwokat godny polecenia, dokładny, kompetentny ,rzeczowy ,zawsze mozna liczyć na wsparcie. Moim zdaniem to Najlepszy Adwokat w Poznaniu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-12-13 19:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, fachowy i do tego przemily człowiek. Rewelacyjny kontakt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KT dnia: 2013-11-17 19:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny fachowiec. Wielka kultura idzie w parze z wiedzą prawniczą. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-09-04 18:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja sprawa załatwiona została bez przeciągania; o wszystkim informowano mnie na bieżąco albo telefonicznie albo emailowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ygrek dnia: 2012-04-02 09:47:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją