Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Oźminkowski Marcin, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-730 Poznań Młyńska 12a lok. 5
Telefon: 618533186
Adres e-mail: kancelaria(małpa)ozminkowski.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 91% niskie 11x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 7816
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Oźminkowski Marcin, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, uprzejmy prawnik, który mówi prostym językiem. Dziękuję za pomoc i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-12-28 19:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i rzeczowy adwokat. Nigdy nie było problemów ze skontaktowaniem się z nim telefonicznie i mailowo - czego nie można powiedzieć o wielu innych prawnikach. Nie zbywa klienta, jak mówi, że coś zrobi, to zrobi. Prawdziwy fachowiec, a do tego sympatyczny w obyciu. Moją sprawę wygrał. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Black widow dnia: 2016-01-12 19:18:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, terminowy, konkretny, zaangażowany,a przy tym miły z wysoką kulturą osobistą. Zawsze znajdzie czas na wyjaśnienie na jakim etapie jest sprawa i co będzie się działo dalej. Nigdy nie ma problemu z kontaktem. Gorąco polecam, nie zawiedziecie się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-12-17 08:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Oźminkowski to osoba godna zaufania. Korzystałem z jego porad w kilku sprawach z różnych dziedzin prawa, zawsze z pozytywnym dla mnie rezultatem. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-08 14:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NN dnia: 2013-09-15 22:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, profesjonalnie z zachowaniem dyskecji przeprowadza sprawy w moim przypadku z zakresu prawa rodzinnego. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xyz dnia: 2013-03-12 09:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec, zawsze ma czas dla klienta a ja to sobie bardzo cenię. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała współpraca dnia: 2012-12-31 08:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, skuteczny i niedrogi adwokat. Uprzejmy i pomocny. Świetny specjalista od spraw rodzinnych i spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dessidy dnia: 2012-12-18 19:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Oźminkowski to specjalista prawa karnego i w dodatku uprzejmy człowiek. Polecam do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-12-17 10:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły człowiek i dobry prawnik. Dośc sprawnie odzyskał nalezności od mojego dłużnika. W całym toku sprawy praktycznie wszystkim się zajął. Oby więcej było takich prawników z pasją i zacięciem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient_dobry dnia: 2012-11-30 12:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie podchodzi do sprawy i cenowo wypada dużo lepiej niż większość jego kolegów w Poznaniu. Dobry kontakt jest duzym ułatwieniem, bo ja na przykład często dzwoniłam i podpytywałam. Nigdy się nie zdarzyło, żeby mecenas odmówił mi pomocy w danym momencie albo że czegoś nie wiedział.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 2012-11-26 17:26:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i dokładny prawnik. W zasadzie od pierwszego kontaktu jest bardzo zaangażowany i na bieżąco mnie informuje o postępie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikodem dnia: 2012-11-12 11:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Pan Marcin Oźminkowski to skuteczny odzyskiwacz cudzych pieniędzy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Blackberry dnia: 2012-10-05 15:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista od sciagania długów :) Rzeczowy i co najwazniejsze w tym przypadku - szybki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DariuszM dnia: 2012-10-02 14:57:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją