Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Królikowski Michał. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-800 Kalisz Główny Rynek 10 lok. 5
Telefon: 627673164
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 35% pozytywna 6x 11x

Jakość usług: 38% wysoka 5x 1x 8x
Terminowość: 38% bez zastrzeżeń 5x 8x
Ceny usług: 25% niskie 2x 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 8844
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Królikowski Michał. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam korzystania z tego prawnika wysługuje się aplikantami a ceny wysokie
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-16 21:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na przekór niezadowolonym. Mecenas Michał Królikowski Był,zapewne jest i zapewne będzie fachowcem wielkiego formatu. to jest tak : klasę się ma ,albo się nie ma. Negujący pewnie uważają,ze sprawiedliwość zawsze musi być po ich stronie... A Dobry prawnik też może być Człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E.M. dnia: 2014-05-04 16:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-29 17:11:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: opinia negatywna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-06 16:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Królikowski to doskonały adwokat. Bardzo pomógł mi w trudnej sprawie. Jestem mu za to niezmiernie wdzięczna! Gorąco polecam usługi pana mecenasa oraz calej jego kancelarii!!! Pamiętać należy o tym, że żaden adwokat nie jest cudotwórcą, a klient powinien być wobec adwokata szczery.
Opinia dodana przez: R. dnia: 2014-04-06 14:25:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia jest bardzo negatywna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: negatyw
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-16 23:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Michał Królikowski jest świetnym, zdolnym adwokatem. Prowadził moje sprawy i wszystkie wygrał w doskonałym stylu. Jestem mu niezmiernie wdzięczna. Gorąco polecam! R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R. dnia: 2014-03-16 19:17:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3 x NIE - niesłowny, nieterminowy, niekompetentny - jakiekolwiek ustalenia proponuję zawierać z panem Królikowskim jedynie na piśmie; inaczej - "szukaj wiatru w polu"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lolo dnia: 2014-02-26 13:53:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie odbiera telefonów, nie stawia się na rozprawach. Masakra.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: x dnia: 2014-02-24 16:32:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Negatywnie oceniono
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-21 22:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki BOGU,że ja i moja kochana córka również urodziłyśmy się pod szczęśliwą GWIAZDĄ i dane nam było na naszej drodze spotkać wspaniałego fachowca prawa,fachowca w każdym calu,o których na pewno marzy każdy,kto potrzebuje opieki prawnej.Unikatowy przykład skupiający w sobie niesamowity profesjonalizm,skuteczność, a jednocześnie jakże niespotykaną wrażliwość na ludzkie cierpienie.Toteż wszem i wobec,gdzie kolwiek byłam,jestem i będę z wielką i niekłamaną satysfakcją rozsławiam Wielkość tego odpowiedniego Człowieka na odpowiednim miejscu, bo taki jest MICHAŁ KRÓLIKOWSKI - ADWOKAT z Kalisza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E. Michalak dnia: 2014-02-10 10:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, inteligentny adwokat. Doskonały fachowiec i człowiek o wysokiej kulturze osobistej. Dzięki mec. Królikowskiemu wygrałam bardzo trudny proces. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ATA dnia: 2013-10-27 18:10:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też nie jestem zadowolona, przyczyny przemilczę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 22:20:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez komentarza, zaznaczenie na czerwono mówi samo za siebie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2013-09-10 22:24:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: unika spotkań z klientem , nie zgłasza się na umówione spotkania , na rozprawy wysyła tylko aplikantów, trzeba mieć dużą odporność psychiczną aby decydować się na usługi takiego adwokata. nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-16 14:54:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podzielam poprzednią opinię
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-28 21:30:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No niestety, moze kiedys bylo dobrze ale teraz nie jest.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-15 02:11:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją