Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Suchonek Andrzej. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Kraszewskiego 4
Telefon: 334887603
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 68% pozytywna 13x 1x 6x

Jakość usług: 76% wysoka 13x 2x 4x
Terminowość: 54% bez zastrzeżeń 6x 3x 5x
Ceny usług: 50% niskie 4x 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 8908
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Suchonek Andrzej. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas bardzo dobrze zajął się moja sprawą i wynik był dla mnie wielkim zaskoczeniem. Super się rozmawia z Panem mecenasem potrafi rozmawiac z człowiekiem jak z najlepszym kolega a nie tak jak inni adwokaci jeszcze z pretensjami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 18.11.2019 23:16:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, brak terminowości, nie pisze pism, na sali nie wie co się dzieje, wogóle nie wie co się dzieje ze sprawą, lekceważy ważne dowody, całkowicie odradzam Pana Suchonka z, którego usług zrezygnowałem przed końcem sprawy , szkoda czasu, nerwów i pieniedzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 07.04.2019 18:38:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas chyba pomylił się z powołaniem.Chodziłam do niego prawie półtora roku i cały czas nas oklamywal ze sprawą do sądu jest wniesiona a w gruncie rzeczy cały czas kłamał. Nawet gdy dowiedziałam się prawdy nawet wtedy się nie przyznał tylko dalej twierdził że jest inaczej. Człowiek przychodzi do Pana Mecenasa z jakimś problemem i liczy ze uzyska pomoc a Pan Mecenas poprosty sobie z ludzi kpi. Tak się z ludźmi nie postępuje.Przez tyle czasu zwodzic ludzi to się poprostu w głowie nie mieści.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2018 16:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to jest ZŁOTY CZLOWIEK.Pomógł mi wiele razy.Zawsze wszystko robi tak,żeby było pomyślnie po stronie klienta.A co najważniejsze nie zależy Panu mecenasowi na pieniądzach,co jest bardzo godne pochwały.Zawsze ma czas,kiedy tylko zadzwonie zawsze udzieli porady.Polecam bardzo mocno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 16.01.2016 17:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek i wzorowy adwokat .Jego mocna stroną jest nie tylko doskonała umiejętność w obronie ale tagże, potrafi odstresować człowieka na sądowym korytarzu w pięć sekund .Pogodny uśmiech nie znika z jego twarzy śmiem dodać Psycholog i Adwokat w jednym .POLECAM TEGO PANA SZCZEGÓLNIE OSOBA BIEDNYM BO NIE ZALEŻY MU NA PIENIĄDZACH .POMAGA BO CHCE I WIDAĆ ZE POMOC WYPŁYWA Z SERCA POZDRAWIAM Z CAŁEGO SERCA I ŻYCZĘ MU WIELU SUKCESÓW W PRACY MNIE POMAGAŁ W SPRAWIE ROZWODOWEJ .WDZIĘCZNA JANINA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2015 08:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gość jest konkretny ! Nie owija w bawełne tylko mówi jak jest, i to sie liczy. Mówi to co myśli. Nigdy nie przytrafiło mi się na Niego czekać jak się umówiłem to zawsze był o danej godzinie. Nie mogę mieć do niego żadnych zastrzeżeń. Prowadzi moją sprawę i broni mnie zawziecie do końca. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 03.04.2015 21:34:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kawał buraka nie kompetentny i bezczelny...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: KMM dnia: 08.07.2014 21:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poznałam Pana mecenasa osobiście,,,,,po rozpoznaniu mojego problemu przyznał że ciężka sprawa, byłam na to przygotowana i świadoma...Sprawa została zakończona, wyrok zapadł, nie spodziewałam się tak wspaniałego wyroku....Pan mecenas przeszedł samego siebie,jest niesamowity dzięki jego pracy i pomocy uwierzyłam w sens bycia adwokatem.....Panie mecenasie bardzo dziękuje , jeśli mogę polecić to polecam właśniego tego mecanasa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 20.09.2013 16:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Andrzej Suchonek jest osobą uczciwą i szczerą walczy na sprawie do samego końca bardzo go polecam jest Bardzo Dobrym Obrońcom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariusz Jurzak dnia: 17.09.2013 16:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas ANDRZEJ SUCHONEK jest osoba ktorej mozna zaufac odpowiedzialna wyraza swoje zdanie co sie bardzo ceni w dzisiejszych czasach bardzo polecam pana ANDRZEJA.MIALAM przyjemnosc poznac pana ANDRZEJA i skorzystac z jego uslug jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AGA dnia: 30.10.2012 13:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług WYSOKA !!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 10.10.2012 17:13:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Suchonek jest człowiekiem bezczelnym,aroganckim,na rozprawie zachowuje się w sposób karygodny,"wrzeszcząc" i obrażając drugą strone.Nie jest do końca zorientowany w prawie,sędzia wytyka mu błędy i niedoinformowanie.Nie polecam nikomu.
Opinia dodana przez: zbulwersowany dnia: 09.07.2012 18:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność poznać Andrzeja. Jest to człowiek o bardzo uczuciowy, szczery i prawdziwy w tym jakim jest człowiekiem. Nie prowadził żadnej mojej sprawy ani żadnej jaką znam. Ale powiedział mi kiedyś że nie kasa jest ważna w tym co robi ale to że pomaga się ludziom. Nigdy wcześniej nie znałem tak dobrego człowieka jakim jest Andrzej Suchonek. Nie wiem jakim jest fachowcem ale polecam CZŁOWIEKA:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: SZCZECIN KRZYŚ RONALDO dnia: 16.05.2012 00:56:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: choć wszystko przegrano, czekam na ripostę
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: raport 8D wg ISO by się przydał prawnikom (satysfakcja klienta)
Opinia dodana przez: miedzaMoja dnia: 11.09.2011 21:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prawe polecam w w Żywcu tego mecenasa piesze drugi raz i mogę nawet ujawnić swoje dane osobowe.Kazdy prawnik bierze kasę za prace to jest jego zawód musi z czegoś żyć jest to praca na pewno ciężka wymagająca i odpowiedzialna w każdej pracy są porażki nawet w tym zawodzie... trzeba się z tym pogodzić..pozdrawiam K.M
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 04.06.2011 17:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzi moja sprawę i jestem zadowolony walczy o swojego klienta
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pan Krzyś dnia: 02.06.2011 18:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dwóch negatywnych opiniach są użyte te same argumenty co może sugerować, że pisze to ta sama osoba. Przed udaniem się do tego Pana zasięgnełam opinii środowiska,bo moja sprawa była dość trudna i szukalam dobrego adwokata. Został mi polecony ten właśnie Pan Mecenas i nie żałuję. Sprawę wyprowadził mi pięknie. Co do spóźniania się to i owszem czasami miało to miejsce ale tylko kiedy przeciągneła się jakaś sprawa w Sądzie, co nie było już zależne od niego. Co więcej mam dość wymagającą pracę i czesto nie mogłam przybyć w godzinach pracy Jego Kancelarii - Pan mecenas miał dla mnie czas nawet wieczorem lub w weekendy. Ceny rzeczywiście niskie jak na ten rynek. Z pełną odpowiedzialnością POLECAM!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2011 19:18:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spóźnia się co jest lekcewazace dla Klienta, zachowuje sie jakby byl pępkiem świata, myśli ze jest w Żywcu jedyny i niezastapiony, nie jest ani błyskotliwy ani inteligentny, dobrze ze na prawie musza wszystko wykuwac bo z logicznym mysleniem tez u tego Pana ciezko, usługa byla kiepska
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 04.03.2011 00:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: młody ale zadziorny!walczy do końca nawet jak sprawa jest z góry beznadziejna, jak np. moja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przeciętny Kowalski dnia: 25.02.2011 18:25:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan jest niekompetentny. Spóźnia się na każde spotkanie, zachowuję się jakby mu było wszystko jedno. Nie dba o interesy klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2011 02:53:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją