Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sołtysik Sebastian. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-093 Katowice Słowackiego 23 lok. 5
Telefon: 322584072
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 6847
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Sołtysik Sebastian. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie przygotowany, nie zdarzyło się aby zapomniał, wysłał aplikanta. Zaangażowany i z dużym doświadczeniem adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-04-07 13:55:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie wysyłal aplikanta i zawsze merytorycznie doskonale przygotowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-01 10:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mec. Soltysik mimo powaznych zarzutow wywiazal sie znakomicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2014-10-22 09:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom usług i duża wiedza! Jezeli ktoś chce mieć sprawę prowdzoną rzetelnie, ze znawstwem i skrupulatnością to ten adwokat taki poziom prezentuje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-10-09 12:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na wysokim poziomie polecam szybko realizuje swoje zadania polecammmmmmmmmmmmmm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin knurow dnia: 2013-09-18 10:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miły, doskonale zna sie na tym co robi, mowi w prost, jesli sprawa jest ciezka nie ukrywa tego. To adwokat z powołania, mało takich na swiecie. Pieniazki wplacalem na raty nigdy sie nie upominał o swoje. Sprawa zalatwiona tak jak bylo umowione. Cena niezbyt wygórowana moim zdaniem. Szczerze polecam wszystkim !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maxx dnia: 2013-09-09 23:03:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rozmowa ichec prowadzenia sprawy ok .jak narazie .bede dalej informowal co dalej .oby bylo po mojej mysli wyglada na milego i zetelnego ponoc sie zna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 22:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatni wpis z aresztu meilujesz,głupoty piszesz.Przy wysokim zagrzeniu kara nie ma dok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dpk dnia: 2013-05-09 21:29:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Sołtysika znam osobiście zostałam bez podstaw oskarżona o rzeczy w których nigdy nie uczestniczyłam, sprawa karna - wysokie zagrożenie karą. Udało mi się z nim zobaczyć tylko raz w areszcie nigdy więcej i później nie wyraził zainteresowania spotkaniem mimo że nalegałam. Nie podjął żadnych działań by moją sprawę zakończyć tak jak obiecał. Zainkasował bardzo duże pieniądze a w zamian nie zakończyło się na tzw D.P.Ku tylko procesem przed Sądem z ludzmi których nigdy nie widziałam i nie znam. Nie odbiera telefonów i nie udziela rzetelnych informacji tylko zbywa. ODRADZAM!!!! JAKOŚĆ USŁGI DO CENY NIE ADEKWATNA!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 20:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam . oceniam usługi pana Sołtysika na najwyższym poziomie . w Sierpniu tego roku zmienił mi środek zapobiegawczy z aresztu śledczego na dozór Policyjny .jest profesjonalistą w tym co robi zna się na rzeczy jak mało który adwokat.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: CENA ADEKWATNA DO JAKOŚCI USŁUG !!!! WART KAŻDEJ CENY !!!! WOLNOŚĆ JEST BEZCENNA !!!
Opinia dodana przez: Sebastian.G.Dąbrowa Górnicza dnia: 2012-10-20 21:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły i zna się na rzeczy ,znakomity fachowiec polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej W ... dnia: 2012-01-30 20:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamienił mi kare więzienia na kare w zawieszeniu. już po pierwszej rozmowie widać że zna sie na rzeczy, polecam go wszystkim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PB dnia: 2011-06-02 11:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec zaangażowany w to co robi polecam...
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Maciek K. dnia: 2011-05-05 21:08:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa,konkretny gość,jak na razie wszystko spoko,stara sie i nie pozwoli by Cie zamkneli.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JP na 100% dnia: 2009-10-19 21:22:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją