Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pazdan Jadwiga, dr. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-048 Katowice Kościuszki 2
Telefon: 322516347
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 14% pozytywna 1x 6x

Jakość usług: 14% wysoka 1x 6x
Terminowość: 14% bez zastrzeżeń 1x 6x
Ceny usług: 50% niskie 1x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4310
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Pazdan Jadwiga, dr. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat niekompetentna. Odbiera telefon podczas spożywania posiłku. Nie dotrzymuje słowa. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ja dnia: 2018-02-18 03:09:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Pazdan jest osobą, która niestety nie podchodzi poważnie do powierzonych jej zadań. Nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Opinia dnia: 2017-02-06 21:15:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No niestety. Pani Jadwiga wiecznie się nie pojawia, ciągle zapomina, wiecznie nie wie o co chodzi. Albo ma za dużo spraw, albo nie angażuje się zupełnie. Szkoda. Zakres cen - normalny. Więcej tam nie wrócę! Plus - kobieta jest miła i dobrze jej z oczu patrzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: D.W. dnia: 2017-01-15 23:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas miła, z doświadczeniem. Pomogła mi w sprawie o dział spadku. Na rozprawach była zawsze przygotowana i merytoryczna. Zadawała trafne pytania. Każdy ruch był ze mną konsultowany. Pani mecenas przyjmuje tuż przy PKP w Katowicach - łatwo dojechać, dobry punkt komunikacyjny. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dział Spadku dnia: 2016-04-09 16:36:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O wszystko trzeba prosić i o wszystkim przypominać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marlenal. dnia: 2014-09-12 10:41:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciąganie sprawy latami pod pretekstem zawiłości, enigmatyczne odpowiedzi na pytania, zła wola i niekompetencja. Lekceważenie klienta który nie płaci bezpośrednio ale musi byc z kancelarią w kontakcie niejako pośrednio. Osobiście niczego bym jej nie zleciła.Arogancja. tupet i zła wola.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reakcji lub wysługiwanie się niekompetentnym personelem.
Opinia dodana przez: Lindoss dnia: 2012-11-28 12:40:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: daj Pan spokój...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: profesor dnia: 2011-11-16 18:03:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją