Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka. Adwokaci Jadwiga Klaus, Zofia Niczewska-Kołek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-026 Katowice Wojewódzka 22
Telefon: Fax: 0322539301
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 6x 10x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 16468
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kancelaria adwokacka. Adwokaci Jadwiga Klaus, Zofia Niczewska-Kołek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Jadwiga Klaus jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Potrafi podejść do klienta bardzo profesjonalnie i skuteczna w swoim działaniu. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2019-04-02 20:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Klaus prowadziła moją sprawę o alimenty w roku 2009. Pełen profesjonalizm i klasa. Sprawa poprowadzona wzorowo, otrzymałam alimenty w żądanej wysokości (inni prawnicy twierdzili że nie mam szans nawet na połowę żądanej kwoty buhaha. Ubolewam że Pani Mecenas nie prowadzi spraw z zakresu prawa pracy, co jedynie świadczy o jej profesjonalizmie (jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta W. dnia: 2018-06-10 17:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec.Jadwiga Klaus prowadziła moje sprawy rodzinne przez prawie dwa lata. Nie tylko sprawę rozwodową, ale również wszystkie inne które były wytaczane przez stronę przeciwną (sprawę karną wytoczoną przez moją byłą żonę , sprawę o rozdzielność majątkową z datą wsteczną). Wszystkie sprawy prowadzone przez kancelarię Pani Mec. Klaus zostały wygrane. Wyrok rozwodowy, z I instancji,pomimo niekorzystnego dla mnie rozstrzygnięcia ( rozpad małżeństwa z winy obu stron), w apelacji został zmieniony na moją korzyść ( rozpad małżeństwa z wyłącznej winy powódki), co rzadko się zdarza. Pani mec.J. Klaus bardzo dobrze zna realia polskiego sądownictwa, a klasa pani mecenas na sali sądowej i poza salą sądową jest na najwyższym poziomie. Gorąco polecam usługi kancelarii pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pozwany wygrany dnia: 2017-02-25 10:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Jadwiga Klaus prowadziła moją sprawę rozwodową z orzekaniem o winie. Jestem bardzo zadowolona z podejścia Pani mecenas i jej pracy. Fachowość, doświadczenie na bardzo wysokim poziomie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-02-08 09:21:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam. Pani Mecenas Jadwiga Klaus podczas mojej sprawy wykazała się profesjonalnym podejściem. Stosunek do klienta Pani Mecenas jak i pozostałych pracowników kancelarii na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-19 13:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Klaus prowadziła moją sprawę bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Jestem zadowolona że sprawą tą zajęła się kompetentna, profesjonalna i solidna osoba. Polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-02-10 09:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas, profesjonalna obsługa na bardzo wysokim poziomie. Moja sprawa niestety nie należała do prostych (orzekanie o winie itd). Sprawa została rozwiązana już na drugiej rozprawie kiedy to Pani Mecenas w sposób bardzo skuteczny doprowadziła do rozwiązania małżeństwa bez orzekania o winie. Jeśli chodzi o poniższe negatywy to powiem że nie można mieć Mercedesa w cenie malucha, nikt za darmo nie będzie chodzić i załatwiać takich spraw... Dodam że nie trzeba być bystrym aby dostrzec wśród negatywów wpisy konkurencji (trzeba było podać jeszcze którą kancelarie rekomendujecie). Jeśli komuś zależy na dobrej, profesjonalnej obsłudze to jak najbardziej Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.S. dnia: 2014-04-10 20:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Pani Mecenas Jadwigi Klaus i jestem pod wrażeniem jej profesjonalizmu. Rzetelnie i z zaangażowaniem podeszła do moich spraw sądowych. Wszystkie wygrałyśmy. Polecam, z czystym sumieniem podpisując się własnym nazwiskiem i jednocześnie dziękując za dotychczasową współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta K dnia: 2014-04-10 10:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przejrzałem opinie poniżej i mam nie odparte wrażenie że wszystkie negatywne opinie napisali klienci strony przeciwnej. Tak, zdruzgotani przeciwnicy próbują jeszcze kąsać... tylko tyle im pozostało, przykre.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2014-03-05 23:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadzila moja sprawe spadkowa.Przeciwnicy chcieli mnie pozbawic wszelkich praw.Sprawe wygralam dzieki pomocy adwokata.Profesjonalizm w najwyzszym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szczesliwa klientka dnia: 2014-03-03 22:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Klaus prowadziła dla mnie sprawę rozwodową i o opiekę na dziećmi. Batalia sądowa trwała ponad 2 lata. Pani Mecenas w sytuacjach krytycznych była dyspozycyjna telefonicznie nawet w niedziele czy w okresie swojego urlopu, doradzając mi sposób postępowania. Sprawa rozwodowa została wygrana, dzieci zostały mi przyznane do opieki. Polecam Panią Mecenas Klaus za profesjonalizm, klasę i dobre strategiczne/wyważone prowadzenie spraw o niezwykłej skali trudności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MW dnia: 2013-10-03 12:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani mecenas w sprawie przy podziale majątku, z wyniku rozprawy jestem bardzo zadowolony,kompetencje i fachowość oraz doświdczenie i przede wszystkim znajomość realiów polskiego sądownictwa pozwoliły na pozytywny i w pełni zadowalający wynik rozprawy. Dzięki pomocy Pani mecenas zaoszczędziłem dużo pieniędzy no i zdrowia. Czytając opinie niektórych osób na temat P. J.Klaus to czuję sie jakbym był u innej osoby. Gorąco polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2013-08-11 13:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna,solidna ,oddana sprawie klienta.Daje wsparcie,wszystko tlumaczy.GORACO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina K. dnia: 2013-08-01 21:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Jadwiga Klaus prowadziła moją skomplikowaną sprawę. Wspaniały Adwokat, kompetentna, profesjonalna,komunikatywna. Reprezentuje najwyższe standardy zawodowe. Przede wszystkim bardzo skuteczna. Szczerze polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AC dnia: 2012-06-06 11:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka fachowości w powiązania z kultura osobista. Ogromna znajomość realiów polskiego sądownictwa pomagające w uzyskaniu sprawiedliwego osadu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-01-21 17:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Jadwiga Klaus w odróżnieniu od wielu adwokatów przekazuje rzetelną informację co do prowadzonej sprawy i postępowania w sądzie. Ja byłam zadowolona i nic mnie w sądzie nie zaskoczyło. Doskonałe przygotowanie Pani mecenas i jej klienta do sprawy przed sadem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-13 15:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Jadwiga Klaus; Profesjonalna obsługa prawna, w wielu aspektach i tematach najwyższy standard. W sądzie Klient czuje się przy niej pewnie i bezpiecznie. Najwyższy stopień etyki zawodowej i kultury osobistej, oraz honoru.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2011-04-27 19:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 0pinia dotyczy pani Mecenas Jadwigi Klaus. Profesionalna obsługa prawna, w wielu aspektach i tematach najwyższy standard. W sądzie Klient czuje sie przy niej pewnie i bezpiecznie. Najwyższy stopień etyki zawodowej co w tym środowisku jest rzadkością.Polecam szczególnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław Stępień dnia: 2011-04-12 21:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, pełna kultura, klient czuje, że traktowany jest wyjątkowo, indywidualnie. W moim przypadku skuteczność Pani Mecenas Klaus stuprocentowa. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: remek dnia: 2010-12-14 21:57:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria, świetni specjaliści. Prywatnie wspaniali i kulturalni ludzie. Każdy klient jest ważny. Osobiście polubiłam te Osoby. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-06-09 14:24:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją