Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bańczyk Piotr. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-013 Katowice Dyrekcyjna 10 lok. 2
Telefon: 322551783
Adres e-mail: adwokat(małpa)kancelaria-banczyk.com.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-banczyk.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 8x 15x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 11172
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Bańczyk Piotr. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Piotr Bańczyk został mi polecony jako specjalista w sprawach spornych z ZUS. Adwokat Piotr Bańczyk wraz z zespołem adwokatów kancelarii wygrał moją sprawę z ZUS o przeliczenie emerytury, potwierdzając zaufanie do swojej skuteczności. Polecam adwokata Piotra Bańczyka z Katowic wszystkim mającym sprawy sporne z ZUS.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz Stawiarski dnia: 2017-11-21 14:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Piotr Bańczyk wygrał kilkanaście procesów z TUiR WARTA S.A. w moim imieniu jako pozwanej. Polecam skorzystanie z usług Mecenasa, który działa skutecznie, profesjonalnie,wykazuje dużą wiedzę i umiejętności zawodowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ASKA Joanna Kałek dnia: 2017-09-21 11:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Piotr Bańczyk rewelacyjnie przeprowadził mój rozwód. Adwokat godny polecenia, profesjonalna pomoc, duże doświadczenie i świetny kontakt. Wszystkie dokumenty przesyłano mi e-mailem, pełna informacja o stanie sprawy na każdym etapie, spotkania umawiane o dogodnych godzinach, bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-05-10 12:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził dla mnie sprawy przeciwko firmie ubezpieczeniowej oraz kilka lat temu przeciwko konsorcjum systemu argentyńskiego InCo. Obie sprawy wygrane. Mega gość!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Michalski dnia: 2016-06-21 21:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam zasiłek macierzyński bo adwokat Piotr Bańczyk wygrał sprawę w sądzie z Zusem .Dziękuję i polecam skuteczne usługi Pana adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-16 06:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie przeprowadzona trudna sprawa o podział współwłasności nieruchomości i rozliczenie rozliczenie długów związanych z nieruchomością.Polecam adwokata Piotra Bańczyka jako dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bernard dnia: 2016-06-15 17:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Staraniem Pana Mecenasa Piotra Bańczyka została wygrana sprawa i dostałem odszkodowanie w związku z wypadkiem drogowym.Sprawa była trudna ,ale wiedza i doświadczenie adwokata Piotra Bańczyka przesądziły według mnie o wygranej.Cały zespół kancelarii działa profesjonalnie.Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 2016-03-22 11:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Mecenasowi Piotrowi Bańczykowi za wygranie sprawy o zadośćuczynienie w związku z wypadkiem.Sprawa była trudna a o wygranej przesądził według mnie profesjonalizm ,wiedza i doświadczenie.Czułem ,że pan adwokat Piotr Bańczyk jest godny zaufania i nie zawiodłem się.Cały zespół kancelarii zasługuje na pochwałę.Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-03-21 23:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas godny polecania. Wygrałam trudną sprawę z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych. Miła i rzetelna obsługa, pełna dyspozycyjność, profesjonalizm w przygotowaniu się do sprawy. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BACHA dnia: 2015-12-02 18:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzyskałem bardzo dobra pomoc w zakresie problemów transportowych .Polecam korzystanie z usług kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-06-12 18:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usługi ,duża fachowość . Obsługa lepsza niż zakładałem . Trudna sprawa cywilna wygrana.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2014-02-09 17:59:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Pana mecenasa załatwił nam pomyślnie bardzo zawikłana sprawe rodzinną że nawet nie myślelismy że uda nam się to załatwić lecz dzieki Panu Bańczykowi jestesmy bardzo zadowoleni kompetentny rzetelny prawnik obsługa bez zastrzeżeń Pani aplikant która była na sprawie super miła osoba naprawdę gorące dzieki jeszcze raz pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lada Irena Marek dnia: 2013-12-20 16:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam polecam Mecenasa Piotra Bańczyk i całę jego załogę, którzy rzetelnie i profesjonalnie podchodzą do zleconych im zadań. Fakt stawki nie są najniższe ale za profesjonalną pomoc trzeba płacić. Polecam i serdecznie pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2013-12-18 20:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze udało mi się znaleźć pare komentarzy na temat Pana mecenasa na tej stronie: http://premium.e-prawnik.pl/piotr-banczyk.html Też można posiłkować się tymi opiniami w wyborze Pana mecenasa. Pozdrawiam!!
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-16 11:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Pana Piotra Banczyka , to rzetelny , cieply , wyrozumialy czlowiek. Skuteczny w prowadzonych sprawach , widac u niego profesionalizm, w prowadzone sprawy wklada duzo serca . Jeszcze raz serdecznie dziekujemy Panie mecenasie , zrobil Pan dla nas bardzo wiele , doceniamy i zawsze bedziemy pamietac . Pozdrawiamy i zyczymy dalszych sukcesow ! Wdzieczna rodzina z Niemiec .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzezen
Opinia dodana przez: Rodaczka dnia: 2013-11-17 15:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Mecenasowi za poradę i doradztwo gospodarcze. Profesjonalizm godny polecenia.Dziękuję Członek Zarządu - klient
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a.s. dnia: 2013-03-21 18:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Bańczyk to osoba, rzeczowa, starannie przygotowująca się do każdej sprawy, z wszechstronną wiedzą prawniczą. Błyskotliwy i analityczny umysł, sprawia ze żadne sytuacje na sali sądowej nie są w stanie go zaskoczyć.Jest brylantem w palestrze adwokackiej. Jeśli kiedykolwiek jeszcze, miałbym powierzyć reprezentowanie mnie lub moich bliskich na sali sądowej, to tylko Panu adwokatowi Piotrowi. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 17:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam adwokata Piotra Bańczyk, profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie poprowadzona sprawa zakończona sukcesem, na pewno wrócę do tej Kancelarii jeśli zajdzie potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: niezapominajka dnia: 2013-03-07 12:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrałam sprawę w Sądzie Pracy. Najlepszy prawnik jakiego spotkałam. Profesjonalna obsługa, wiedza, doświadczenie i wyjątkowe zaangażowanie w moją sprawę. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna35 dnia: 2013-03-07 09:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zwłaszcza w sprawach ubezpieczeniowo-odszkodowawczych oraz rozwodowych.Ceny za usługę prawną do negocjacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Domański dnia: 2012-10-31 10:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny gość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mira dnia: 2011-10-17 15:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, gdyż widać zaangażowanie tego adwokata w prowadzonych przez niego sprawach(a kilka ich miałam) przy tym dyspozycyjny i zrozumiale tłumaczy aspekty prawne. Sprawa która miałaby się ciągnąć w ocenie innego adwokata 5 lat została pomyślnie dla mnie zakończona w rok. Jestem bardzo wdzięczna, stąd moja pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna z Chorzowa dnia: 2011-09-16 14:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim tym, którzy potrzebują dobrego adwokata w sporach z ZUS. Adwokat prowadził mi sprawę przeciwko Zakładowi i zakończyła się sukcesem, dodatkowo byłem na bieżąco informowany o przebiegu spraw, co raczej jest rzadkością w innych kancelariach, nigdy wczesniej nie spotkałem się z doręczaniem wszystkich pism, które Kancelaria otrzymywała lub wysyłała. Ogromny pozytyw i serdeczne podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław K. dnia: 2011-08-04 08:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gorąco polecam adwokata, przede wszystkim szybki i skuteczny w działaniu, sprawy przekazane do prowadzenia wygrane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-29 11:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat jakich mało! Profesjonalny, bardzo rzetelnie podszedł do mojej sprawy, widoczne prawdziwe zaangażowanie i chęć pomocy. Sprawa wygrana i serdecznie dziękuję za ludzkie podejście!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BeataW dnia: 2011-04-11 11:33:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją